Babam cok yobaz?

Ya babam o kadar yobaz ki zorla kapandm. En son dayanamadm instaya acik fotolar attm. Acik dediysem hani sacim gozukuo yarim yuz gibisinden. ya ben babam yuzune gunaha giriorum valla hep icimde kalmisti napim. Ya valla billa biktim. Hep babama anlatmaya calistim baba zorla guzellik olmaz felan, hiic dinlemio. Acikligimi hic yasayamadim. Kucukken sort giymeme bile izin vermezdi. Simdi kucuk kardesim hep sort mort giyiyor ona bise demio. Neyse benm acik olsam hayalim vardi, sacimi küt kestiricektim. Ya kendimi ovmek gibi olmasin guzel kizim , yesil gozlu sari sacliyim. Ama kapaninca kendimi yasli karılar hibi hissediorum. Cok bunaliyorim. Sirf kapaliyim die disari bile cikasm gelmio yemin ederim biktim. Hep babam unide acilcam falan diom o da ben bu hayatta yasayana kadr acilamazsin dio. Yani illa ölsun diemi dua edim. Yani ole bise yapmam ama yinede acayip moralim bozuluo. Annemgil ekmek almaya bile gonderemio. O kadar ki bunaldim. Gecen ilk defa sakince konustuk. Normalde bu konuyu konusunca bagirirdi bana. Bunda sakince anlattim o da sakince muslumnz gibisinden seler soledi. Sonuc yine aynı ne yapicam benn biktimmm?
Babam cok yobaz?