nereden vuracağını iyi biliyor
Babam sapık mı?
nereden vuracağını iyi biliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam sapık mı bilmiyorum ancak bazı davranışları beni rahatsız ediyor. Uzağı net göremediğim için emin olamıyorum; fakat özellikle yanından geçerken bana yan gözle bakıyormuş gibi geliyor. Oturduğumda arkamda bir şeylerle uğraşıyormuş gibi yapıp göğüslerime baktığını hissediyorum. Ayrıca annem, babam yanımdayken sürekli bacaklarımı örtüyor. Yakın zamanda tuvaletteyken kapıyı kilitlememe rağmen kapı açılacakmış gibi oldu. Panikle seslendim ve birinin odaya doğru koştuğunu duydum; ancak kapıyı açtığımda evde yalnızca annem, babam ve ben vardık. Annemin kapıyı açmaya çalıştığını da sanmıyorum babamın bakışlarının normal olduğunu sanmıyorum ne yapacağım
Sen kuruntu yapıyorsun. Sağdan soldan duydukların seni paranoyak yapmış. Babanın yanında usturuplu giyin duşta falan kapını kilitle ve temas seviyeni koru yeter
Seni arzuluyor bile olsa o senin baban senin kanından ve canından belki de annenle olan yüzeysel ilişkileri çok kötü ve bunu başka yoldan tatmin etmek istiyor
@Uyesjsf öz
Yazdıklarını okurken içim sıkıştı canım 🌿 Böyle bir şüpheyle yaşamak çok ağır bir yük. Rahatsız hissettiğin hiçbir bakış ya da davranış küçümsenmez. Bedenin ve sezgilerin sana sinyal veriyorsa bunu ciddiye almalısın 💛 Yanılıyor olsan bile hissettiğin tedirginlik gerçek. Öncelikle güvenliğini önemsemeni isterim. Annenle açıkça konuşabiliyorsan duygunu paylaşmayı dene. Konuşamıyorsan güvendiğin bir yetişkine ya da bir uzmana ulaşman çok kıymetli olur 🙏 Yalnız değilsin ve bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin.
Cevap
19Cevap
Bence biraz evham, bu sitede babası tarafından t. cz edilen biriyle tanıştım davranışları senin anlattığından daha belirgindi
ne yapacağım
Nasıl yazsam bilemedim ki, hiç teması oldu mu sana
hayır
Sadece bu anlattıkların mı
Şaka yapıyor olmalısın
maalesef, az önce evdekilerle kavga ettim annem ona inandı
Hemen kavgaya tutuşmasaydın keşke
dayanamadım ki.. artık gerçekten sıkıldım
Tamam da temas hiç yok ve tam olarak ne olduğunu sen de bilmiyorsun
beni uyurken izlemeye çalıştı? konuştuğu zaman sürekli bana dokunmaya çalışıyor daha ne olsun. Tehdit bile etti
Ama uykuluydun belki izleme konusunda yanılıyorsundur tam emin olmalıydın , dokunmak derken nasıl bi dokunma? Sonuçta baban yanağa dokunur
Nasıl bi tehdit?
bacağıma dokunmaya çalışıyordu, beni ldurmekle tehdit etti
Birine anlatırsan seni öldürürüm mü dedi yoksa boş konuşma gebertirim seni gibi mi söyledi
birine anlatırsan ldürürüm seni dedi, evden gitmeyi düşünüyorum
Bu biraz farklı bir tehdit, bir şeyde olmamış neyi anlatacaksın ki
inan bana sandığından daha şeytan biri, evden gitmekten başka şansım yok
Bir şey diyemiyorum olaylara şahit olmadım yorumum eksik kalır, yaş kaç okuyor musun? Nereye gideceksin
18 yaşındayım okumuyorum, nereye gideceğimi bilmiyorum
Yaşadığın şehir küçük bir şehir mi
istanbuldayım
Orada gidecek çok yer var, kadın sığınma evleri var ama iyi düşün evham yapmış olma ihtimalinde çok yüksek, kendini ve aileni rezil etme
evham yapmadım. kadın sığınma evleri kötü
Bence biraz evham var, senin durumunda ki biri için gidecek en mantıklı yer orası
sonra ne olacak peki? sürekli orada mı kalacağım
Okulunu okur mesleğini alırsın, hem onlar sana orada işte bulur
orası gerçekten çok kötüymüş, işe girmeye çalışsam kim beni işe alır ki?
Aynı şehirde olsak yardımcı olurdum ama uzağız, elbet vardır işe alacak biri, sen yine de kadın sığınma evlerini düşün
Bence paranoya yapıyorsun öyle bişey yoktur. O kadar etkileyici mi gözüküyorsun peki
Sapığı geçtim. bir kişi kızına bakıyorsa. Neyse ağzımdan kötü bişe cikcak
Tek bir yolu var, geri dönüşü olmayan bir şey olmadan iyi bir plan kurup test etmek
nasıl
saçmalamayın, durum daha çok kötüleşirz. Allah sizi ıslah etsin ya
Benim babam değil ben en kötüsünü düşünüp önlem almak isterim bunun ıslahlıkla alakalı bir durumu yok eğer sapıksa, sapık sapıktır unutma. Geri dönüşü olmayan bir şey yaşanrsa o zaman her şey asıl o zaman mahvolur. Bir süre daha çaktırmdan gözlemlemeue devam et
onu denersem onu istediğimi düşünür. her şey daha çok mahvolur
Bak canım benim sağlıklı bir baba kızından böyle bir şey ne bekler ne düşünür. Sağlıklı bir insan zokayı yemez zaten. Sen şu an emin değilsin önce biraz daha gözlemle içine biraz daha kuşku düşerse mutlaka yap çünkü bazı şeyler vardır Allah korusjn başına gelirse Allah korusun Allah uzak etsin İnşallah öyle bir şey yoktur ama bazı şeyler yaşandıktan sonra bugünkinden 100 kat daha kötü olma ihtimali var özellikle senin için
haklı çıktım diyelim ne yapacağım, bir yerlere gidemem
O zaman güvendiğin biriyle konşup gerekeni yapcaksı
Bak bu psikolojik bir sorun olabilir önce bunun tespitini yapman lazım
neden ki
Eger öyle bir şey varsa farklı ama yoksa psikolojik bir sorun
Güven problemi
ya sapıksa, kapı olayından beri kendimi iyi hissetmiyorum
Bir şey öyle gibi geliyorsa o öyledir hep
Konışamak ister misin
Daha neler duyacağız ya yuh be
Paranoya yapiyor olabilir misin?
Temas ediyor mu