Babam deli olabilir mi?

35 senelik evliler annemle babam deli olduğu için kimse ona kız vermiyormuş babam annemi dövmüş vurmuş çırılçıplak masa altlarında uyumuş annem
ben 21 yaşındayım Bunlaeı görmedim
Abimler yaşamış çocukken neyse 10 senedir evde tek çocuğum ve artık sinir oluyorum babam çok pis taharet almıyor çamaşırları hep pis yırtık annem ona yenilerini alıyor temiz olmasını söylüyor ama ne fayda
tuvalete su dökmüyor
mutfak lavabosuna tükürüyor
eli sürekli özel yerlerinde sürekli karıştırıyor
insanlaeın içinde gaz çıkarıyor gülüyor olmamış şeyler anlatıyor insanlar ona değer vermiyor artık ve evin içine tükürüyor bizim yanımızda tv de kadınlarla ilgili şeyler söyler YÖK meme bacak kalça çok iğrenç bir insan yaşlandıkça batıyor çok iğrenç yemek yiyor köpek gibi ses çıkıyor cebinde pişmiş tavuk taşıyor herkes alay ediyor annemi üzmek için bunu bilerek yapıyor tuvalete girip sesli sesli gülüp bizi herkese rezil ediyor ellerini yıkamıyor b*k kokuyor tırnaklarını kesmiyor pantolon paçaları yerlerde sürünüyor kemer yerine ip takıyor annem ona hep alıyor giydiriyor o inatla saçma sapan şeyler giyip geliyor ablamın düğününde zar zor giydirdik boş konuşuyor rezil ediyor bizi de kendini de artık sesini bile duymak istemiyorum her gece annemle kavga ediyorlar annem onu uyarıyor o ise gidip gülüyor
Babam deli olabilir mi?