Babası aradı babasından çekinerek korkarak konusuyordu sanki. Sonra babası çağırdı hemen tamam dedi.
Çok korkak, sogudum. Napmalıyım?
Çok korkak, sogudum. Napmalıyım?
Ayrıl
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçmalıosun şu an. Ben sevgilimin ailesiyle tanıştım bile. Ama konuşmayız gerekmedikçe ve sevgilimde ailesinn yannda konuşmaz benle telefonda. Bu saygıdır korkaklık değil. Sen şu an onn hiçbişeyisin ailesnden çekinmesi normal terbiyeli insanlar yapar bunu
ne yasadıgını bilemezsin.. hala babasında ölesiye dayak yiyen erkekler var.. ya da oyle p. ç babalar var ki bana karsı cıkarsan ananı dövücem bu kez diye tehdit eden babalar...
Ayy babasından dayak mı yiyor çok itici
kizim yiyo demedim dunyada neler var dedim ne insanlar var dedim
ayrıl, bunu çocuğun iyiliği için diyorum senden kurtulmuş olur terbiyeyi saygıyı korkaklık sanıyorlar sanki elin adamından korkuyor babasında korkarsa korkuyor babası bu elin adamı değilki
ayrıl hemen öyle erkekmi olurmuş bana gel sen ben babamı dövüyorum çok yürekliyim hergün döverim hemde.
Cevap
4Cevap
böyle düşünüyorsan ayrıl çocuğa yazık etme soğuduysan ayrıl yazık günah üzme çocuğu böyle mallıklarla bunu yapan ilerde daha çok şey yapar
Babasindan korktu diye mi soğudun ayril mk senin gibi kezbandan kurtulmus olsun cocuk
İnsanın büyüklerine olan saygısı seni korkutmamalı. Aksine saygısı olmayanlardan uzak dur.
Git ayrıl. Çocuğun vaktini boşa harcama.
Saygıyı korkaklık zannetmişsin sen
Hadi ordan hadi işine seni
Hayatım boşver oylesini ayrıl
korku değil saygıdır belki
Özgüvenli değilmiş
Ayrıl hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar