üniversite okuyorum belli bir yaşa gelmişim çocuk değilim artik ama babam bunu anlamiyor. Mini etek giyiyorum diye bana göz deviriyor kötü davranıp trip atiyor elbiselerimi eteklerimi gizlice aliyor fark etmiyorum saniyor mecburen aldigim şeyleri sakliyorum. bir yere gidiyoruz terasa sigara içmeye cikiyorum oraya nasil çıkarsin orada bir sürü insan var diyip bana bagirdi herkesin içinde artik korkuyorum annem bana inanmiyor anlattiklarima ama benimle kafayi bozmus
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Görünene göre baban fazla tutucu ve muhafazakar biri. Vizyonunun, hayata bakış açısının değişmesi gerekiyor. Bu da belli yaştaki insanlar için çok zor oluyor. Karşına alıp yaptığı davranışların ilişkinizi etkilediğini, ona sevgi değil korku duymaya başladığını böyle giderse sevgi kalmayacağını söylersen biraz düşünür belki.
tamam teşekkür ediyorum
Babadır çocuğunu korumak istiyor etraftan kıskanıyor. Normal bir sey aslında.
korkunç geliyo bana baya bu hareketler eski sevgilimde böyleydi hala peşimi birakmiyor basima bela oldu ayni babam
Doğru yapıyor bu yastaki kızlar artık sapıttı iyice acık giyinmeyi sapıklık yapmayı i normal sanıyorlar
Ahahdhahshsh umarım kizin benden beter olur dostum
Çocuğum olcagını nerden cikarttın sen aq sizin gibi sapıklar herseyi normal sanıyor yazık
elbet evlenecen inşşallah kizin olur inşşaaallah
Sapik diyor mal ya valla ne alaka aq etek giydim diye sapik mi oluyom yürü git mal
Sizi varya eve kitlicekler zorla kapatcaklar disari salarken baska turlu anlamazsınız
Ahahdjjs en iyi üniversitede en iyi bölümü okuyom kim bana napabilir anca ben yaparım öyle bisey dhdjdjfk
En iyi universitede en iyi bolumu okuyorsun ileride olacagın meslegi söyleyim köle gibi bi patron altında calısacaksın hayatın boyunca bagımsız bir isin olmadigi icinde emekli olmayı bekleyeceksin yaşlanana kadar hayatın çöp olcak
En iyi yerde en iyi sekilde okumak nekadar iyi oldugunu degil be kadar koyun oldugunu gosterir
ben öğrenciyken bile maaş aliyorum ne köleliği ne diyon sen ya djfksjfkd elbisemi falan da kendi paramla aliypm
Patronun altinda da calismicam ayrica bilgisayar mühendisliği okuyorum evde caliscam
Ogrenciyken aldigin maas ne kadar 10 bin falan mı 😂😂😂 güldürme milleti en iyi bölümler genelde resmi yerlese calısma olanagi sunar bilindik işler yani gelirin 70 i gecmez
normalde senle muhatap bile olmam da gülüyom komiksin iki ugrasayim dedim djekfls
Siz ezik gibi okuyup hayatınız boyunca sabah gşt aksam gel isi yaparak köle gibi yasarken ben Şu an bile e ticaret sayesinde aylık 65 70 arası kazanıyorum kim bilir ileride be kadar kazanıcam
koçta okuypm kes
Köle hayatınna devam
Oo koçta okuyor gelecek hedefin neki peki doktorluk mu 😂😂😂 klasik ortw gelirli birisi olacaksın
Bazı andavallar en iyi universitelerde en iyi sekilde okumayı onları ust konuma getşrecegini zannediyor yazık
Ben guzel bi uni kazanayımda bi sekilde guzel bir is bulurum kafası
Klasik kapitalizm kölesi koyun
şöyle olacan böyle olacan dediler he dedim güldüm şimdi tebrik ediyorlar ve yine senin gibi orta gelirli normal biri olcan diyorlar yine he diyip gülcem cünkü onlarin hayatinda bir basarisi bile olmamis ki ezik olduklari için herkesin de ezik olabilecegini düşünüyorlar dar kafali insanlar işte dhdhdjjf
Asıl ezik olan sensin farkında bile degilsin kendini gelistirmek umurunda degiş konusmalarından tek amacının guzel yerlerde okumak oldugu bariz sekilde belli oluyor iki secenel var ya gosteris meraklısı ya da guzel uni okiyip vasıfsız olarak iyi biryere gelecegini sanan cahil 2 türlüde bi halt olmuyorsun
Ben istesem hayatım boyunca calismam a babamın dedemin tarlası daireleri var birsuru sen köpek gibi calisirken ben evde birami içerim dairelerden aylık 150 200 bin lira kira fiyatı alırım sende sabah aksam kole gibi calisarak evine 50 bin tl getirirsin 😂
Basarısız olmakla asagılayacaksan al bak asagılama boyle olur iste 😂😂😂
tassss.. ak geciypm senle anlamiyon mu mal sana ne hesap vercem kendimi biliyom ben ne olacagimi da biliyom senin olamayacagin kesin kendini yirtsan da ben gibi olamican boşuna ugrasma hadi uza ezik ya güldüm eglendim bb
😂😂 aglamaya devam et fakir
Gercekler acıtır
hayatindan bahsediyor yazikarda ben sana kendimi kanitlama geregi bile duymuyorum ezik
Subjektif konusarak kendini haklı cıkarabilecegini sancak kadar gerizejalısın bide koc unisinde okuyormus
kendin üniversite bile okuyamamissindir ondan bu yaran istesen de bitiremezsin sen yapamazsin yani belli cahil olduğun cahile he de geç derler ondan ugrasmiyom senle yoksa yerin dibine sokarim seni gülüyom sadece zeka bambaska bisey Allah senden almis onu
Pardon almis demeyelim hiç germemiş beyin bile sana djfkspgpg
Asil fakir sensin bence bira içecek kadar iy pislik
Fizik okuyorum ne anlatıyorsun bebe
Ancak iste dediklerimden kacarak kendi oznel yaptığın yorumlarla basit bir şekilde tartismayi kazanmaya çalışırsın
Basitsin zeka desen yok tip desende yok büyük para desende olmayacak 😂
arda sg senle ugrasamam
fizik mi belli zaten bu malligindan
En azından fizigin olsa belli bir sekilde para kazanırsın malum ama sen onu dusunemeyecek kadarda sazlakmıssınki bu mevzuyla alakasını çözemedin 😂
Cidden dusuk zekalısın
senin demenle ben düşük zeka oldum aynen arda ugrrrrrras
adını soyadını bulacak kadar da akilliyim nasil da sustun böyle yaparlar adami;)
Ne anlatıon la sen ismim arda bile degil o dusuk zekalı kafanda neler olusturdysan artık
peki öyle olsun o korku yeter sana arda ugrasss