Saman alevi gibi parlayıp sönüyorum ama yıkıp geçiyorum o kısacık anda ve insanları kırıyorum ne yapmalıyım sizce ?
Cevabın nedir?
+1 yılkendini kontrol etmeyi öğrenmeliisin .
insanları kırmadan ve incitmeden konuşmaya alışmalısın
size söylenen sözün veya konunun ne olduğunu anlamalı ve o şekilde kendini savunmalısın
insanlara daha pozitif yaklaşmalısın
daha anlayışlı olabilirsin .hiç bir kişiyi kendinden aşağıda görme ,kendinden daha iyi olduğunuda düşünme .
her kese eşit davran .20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşükret 1 yıl öncesine kadar çok asabiydim dolayısıyla cesaretli ve kararlı bir insandım. yaşadıklarım yüzünden sabretmeyi öğrendim artık sakinim ama cesaretimi ve kişiliğimi kaybettim tamamen değiştim ve pişmanım...
131 Yorumla- +1 yıl
Değişmem ben o zaman :D
- +1 yıl
kesinlikle değişme. iş ortamı dedi ailem ayak uydur dedi sinirlenme azcık sabret dedi . onları dinledim sabrettim sebat ettim sineye çektim ama karakterimi bozdum bakışlarımdaki kararlılık cesaretim güven veren kişiliğim dağıldı gitti sakın sakın kendin ol sabır da etme tavizde verme.
- +1 yıl
Abi bence sen değişmemişsin :)
- +1 yıl
neden öyle düşündün.
- +1 yıl
İsyankar tabiatın hala içinde, savunma mekanizman tıkır tıkır ve hala lidersin korkma. Sadece öyle olgunu düşünüyorsun ve insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsun bu yüzden böyle davranıyorsun ama kişiliğin çok sağlam :)
- +1 yıl
:) ne desem bilemedim teşekkür ederim. bence sinirli kal çünkü sinir sahibi insan içten insandır sinsi olmayandır hem asabiyet bir anlamda deşarj olmana yardımcı .
- +1 yıl
İşte aynı kafada insanlar ne güzel anlaşıyor aman biz kavga etmeyelim :)
- +1 yıl
senin gibi insanla kavga etmek bile meziyettir çünkü sonu sıcak bir kahveyle ya da güülüşmelerle biteceği kesindir on numarasın :) adamsın sevmeyen ölsün seni :)
- +1 yıl
ahahah evet aslında sonu öyle oluyor ama karşıdaki insana bağlı kin tutamam hiç bir zamanda tutmam o kinciyse o zaman olmuyor işte.. :)) Teşekkür ederim sende öylesin :)
- +1 yıl
kinci sinsi insan sen olay çıkarmasanda bir sebep bulur kendine böle kal bölee :)
- +1 yıl
Tamam böyle kalıcam :)) Sende insanları değil kendini düşün eski haline dönüceksin emin ol :)
- +1 yıl
eski den bir karikatür vardı sinirli selami diye ona benzetirlerdi beni :) . düzelmeye çalışıyorum inşallah başarırım toplumun bizlere ihtiyacı var :)
- +1 yıl
hahahha banada ananemin deyimiyle ahlaksız edepsiz terbiyesiz, diyorlar :)
- +1 yıl
aslında fotodaki kız sen isen bencede öyle çünkü böyle bir i*nelik terslik falan var bakışlarında her an patlayacak gibi :D
- +1 yıl
Ya benim o kız da ayıp oluyo ya senin bana destek olman lazım :DS:D
- +1 yıl
yooo ben iltifat anlamında söledim zaten :) gerçek insan gerçek kişiliksin çokda beğendim karakterli insan severim sonuçta :) bence daha sinirli ol arada küfret bağır leynnnnnnn ne var de :D
- +1 yıl
küfrederim zaten o leeyn olayıda benden çıktı :D iltifat için teşekkürler :D
- +1 yıl
aslansın :) peki arada kapının arkasına saklanıp gelenleri kıvvvvttttttttyyyyyyyyy diye korkutmayıda severmisin :D
- +1 yıl
Bana yapmadıklarımı söylede sende feyz alayım :D
- +1 yıl
:) peki hiç trafikte giderken en gıcık tiplere ne bakun ne bahun dermisin çok rahatlatıyo :) bbunuda dene
- +1 yıl
:D:D::D:SD:SD: millete sataşmayı o kadar severimki bayılırım yani :D
- +1 yıl
yaş farkımız olmasa şu an aşık olamama yetecek söz sarfettin :) . o zaman sana bir sır vereyim bir arkadaşın yanında uyuyunca kulağına ip sokmak yerine şunu yap :D kısık baya kısık sesle ona seslen ışık loş olsun hafif fon müziği olsun seslen efendim ya da hıh der o andan itibaren istediğini sor cevaplayacak tır çok zevkilı oluyo bütün kirli sırlarını öğrenirsin hep yaparım :D
- +1 yıl
ahhshahshhaahasahhah o zaman ben hemen ayarlıyım öyle bir ortam :DD merak ettiğim şeyler var.. keşke küçük olsaydın biraz :)
- +1 yıl
29 uma kadar nerdeydin sen resmen ruh ikizimsin :) . taktiği denerken ışık ve ses tonunu iyi ayarla :D kesinlijler konuşuyorlar bide enson şaplaaa tam yanana otutturki afallasın :D hiç bişey hatırlamazlar bile .
- +1 yıl
Yemin ediyorum pislik insanlarız :D Bilemedim seni bilemedim :D bilseydim benden 1 tane dah avarr ohoo :D
- +1 yıl
kirlenmekten korkma omo var :D mikrop olmasa bağışıklıkta olmazdı :)
- +1 yıl
hahaha :D:D deli :)
- +1 yıl
arada hakaret işitmekten nasıl zevk alırım bilemezsin :) nalet girsin :D
- +1 yıl
Tam kafa dengimsin git yaşını küçült :D
- +1 yıl
10 yaş sorun olurmu ki ? :D ufalamamkiiiiiiii
- +1 yıl
olmazda, toplumsal baskı için dedim ben :D
o çok stresli olmandan kaynaklanıyorsonradanda pişman oluyorsundur
biraz gez dolaş açık havada yeşillikte dolaş
bide kitap oku ama hüzünlü konular olmasın komik eglendirici fıkralar falan oku bir saatden sonra düzelirsin ama stresten mutlaka açık havada yeşillilkte dolaş bol oksijen al12 Yorumla- +1 yıl
Kitap olmasa ben de yokum zaten :D Sağol :))
aynı durumu yaşıyorum.En mantıklısı sinirin geçene kadar uzaklaşmak ya da kafanı dağıtacak şeyler bulmak.Arada yapıyorum işe yarıyor ama hemen tepki vermekten çekinmeliyiz sanırım.
21 Yorumla- +1 yıl
umursamıyorum ama gene beni buluyorlar arkadaş :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılo an kısacık olmasın daha da uzat sonra çek git.
en azından kız haklı sinirlenmiş desinler.15 Yorumla- +1 yıl
Haksız yere siinirlenmiyorum zaten ifade edişimde sorun var bence ama düzelmiyor..
- +1 yıl
aman ne düzelticen salla aynen devam.
- +1 yıl
Oh ne güzel bence de ama çok tepki alıyorum bu aralar :/
- +1 yıl
boş ver vur kafalarına. :)
- +1 yıl
ahahhahaha :DDDDDD
+1 yılCanını Yak. Elını falan ısır. Haha
Benı gorsen kendını melek ılan ederdın.16 Yorumla- +1 yıl
işte geçen yine sinirlendim elime tırnakları geçirmişim ama nasıl acıyor varya ouf :DD
- +1 yıl
Acımı? Oan acı falanda hıssedıyorsun ustelık.. Senınkı basıt bı ofke durumu. Bıraz kızıyor olmalısın sadece.
- +1 yıl
Yalnız sırf o ana özel bişey değil sinirin geçince acıyor kanadığını görüyorsun falan hani bir anda kapanmaz orası
- +1 yıl
:) anlıyorum. Ovenulecek de seyler degıl tabı bu tamtersı utancverıcı.normalde bunlar soylenecek seyler degıl. Ama senınkıde cok asırıya kacarsa ılacı bıle var.bı doktora gorunebılırsın.
- +1 yıl
Utanılacak bir durum yok bunda. Ha öyle dşünüyorsan sen bilirsin ama bu düşüncene saygı bile duymadığımı belirteyim.
- +1 yıl
Saygı duyuyorum:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı bensin cok sıkıntı cektim bu huyumdan! ben cözümü namazda buldum ve sinirlendiğim şeylerin aslında nekadar önemsiz şeyler olduğunu anladım.
33 Yorumla- +1 yıl
işe yarıyor evet, huzur veriyor
Cevap sahibi+1 yılsadece huzur deyil inan bana hayatın anlamı!önceleri zormuş gibi geliyordu bana hergün beş kere ve hayatım boyunca zor be diyordum.sonra Allahın yarının namazını emretmediğini anladım düşünsene bugunun namazını kılmamızı istiyor yarını sadece o biliyor belkide olmayacağım yarın!
- +1 yıl
Haklısın abicim
+1 yılÖfkeyle kalkan zararla oturur bunu aklından çıkarma ve sinirlendiginde dışarı vurmadan önce bir düşün. Ayrıca keskin sirke küpüne zarar ve acele sıçan pantolona sıçar.. Biraz karıştı galiba :S
01 Yorumla- +1 yıl
Az bişey karıştı ama takma :)
sinirlendiğin anda içinden 10 a kadar say ya da aklına başına gelen çok güzel bir olayı getir...
10 YorumlaSinirlenince o ortami terketmeyi dene derim ise yarayabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinirlendigin an çık hemen dışarı veya apartmanda otur sakinlesene kadar.Yapmaman gereken tek şey pskiyatri'ye gidipte ilaç almamalısn.
012 Yorumla- +1 yıl
Daha mı kötü olurum ? Lan kafam karıştı :D
- +1 yıl
Ya herşey sende bitiyor. :) Ben aldım ama faydasını görmedim görende var tabi kişiden kişiye değisiyor.İlk bir kaç gün güzel istem dışı gülüyorsun mutlusun falan sonra yine öfkene hakim olamıyorsun.Bide vücudda kalıcı hasar bırakıyor verdiği hapların bağımlılık riskide var söylüyüm. :)
- +1 yıl
Bi bir bağımlı olmam eksikti o da tam oldu demiiym o zaman ben böyle kaliyim:D
- +1 yıl
Cidden iyi biriyim :)) Fazla hareketliyim sadcee :)
- +1 yıl
Pislik biri olduğumu :D ki biraz öyleyim :)
- +1 yıl
hahhahah :D İyi biriyim ama pislikte olabiliyoum bende herşey var cidden en yakınım olsan gene ne olduğumu bilmezsin :D
- +1 yıl
cidden çözen yok :) Kedi kadın hmm sevdim:)
Sinirlisin agresifsin tamam da oto boka sinirlenme sende be penbişli
02 Yorumla- +1 yıl
Oto boka değil işte, otu boku büyütürseler sinirleniyorum patlıyorum
+1 yılBir şekilde kendini araklaman gerek. Böyle devam edersen aynı şekilde seni de kırıp geçerler.
10 Yorumlakarşıdaki seni üzmek istemediği için herhalde sana tepki vermiyor,eğer verse ağır sözler sarf etmiş olsa birdaha yapmazsın,yapamazsın ?
02 Yorumla- +1 yıl
Karşımdaki beni kışkırtmadığı sürece kedi gibiyimdir :D
aynı sorun bende de var o sinirle 1 saat annemi ağlatmışlığım var sonra çok özür diledim ama pişman oldum yapabilicek bişey yok bizi de sinirlendirmiycekler kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi gelir carpar bi' gun sonra duzelirsin.
Simdi yas itibariyle hizli akiyor kanin.23 Yorumla- +1 yıl
ben ciddiyim ama. yaştan değil bence.
Cevap sahibi+1 yılCarpar dedigim fiziksel degil zaten. Tersler, lafi gedigine koyar sen orda cildir dur.
Buyudukce normale donersin. Dert degil, o yaslarda olur.
- +1 yıl
Hımm sağol
+1 yılsamanı alevlendirmiceksin :)
17 Yorumla- +1 yıl
o zaman suyuma gitsinler :D
- +1 yıl
evet suyuna sakinleştirici ilaç da atabilirler :) sakin olmanda yarar var sinirlendiğin anda ilerisini düşünürsen kırılacakalrını düşünürsen yumuşarsın kendine öfkene hakim olmaya başlarsın.
- +1 yıl
Daha çok kırılan bn oluyorum o zaman onlar düzgün davransın :D Haklısın da işte.. Belki işime gelmiyordur bilemicem :D
- +1 yıl
hımmm evet karşılıklı anlayış lazım :) herşeyin başı iyi bir diyalog kurmakta :)
- +1 yıl
2 insan oluca sorun yok karşında bir hayvan olursa sıkıntı büyük :D
- +1 yıl
hımmm neyse benim ukum geldi gözler taç çizgisini geçti kenarda artık :D saçmalıyomda uykum gelmiş belli bak :D
- +1 yıl
iyi geceler :D
Bulunduğun ortamdan uzaklaş
11 Yorumla- +1 yıl
Ya işte böyle direk dalasım geliyor :D gidemiyorum :D
+1 yılgülümsemeyi dene
23 Yorumla- +1 yıl
glmediğim an yok ağlarken bile güülerim :D
- +1 yıl
hhahhaahahaahhaahahahhaha :D:D:D
+1 yılsinirlendiğinde sus ve komik bir şey düşün
10 Yorumla
+1 yılöfkenin gerçek sebebini bul ve düzelt.
10 Yorumlakendini fazla ciddiye alma olsun bitsin
20 YorumlaAskere yazıl alırlar sinirlerini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşı tarafında insan olduğunu düşün:D
11 Yorumla- +1 yıl
:DDD
+1 yılkeskin sirke küpüne zarar
10 Yorumlaaynen devam et ))
10 Yorumlainan benide bitiriyor bu
00 Yorumla
+1 yılOglak burcu musun
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır Kova.
- +1 yıl
Himm sundan sordum ayni durum bende de var burcun ozelliginden mi diye cok kotu ya en sevdimi bile kirabiliyorum ve en kotusu sonrasinda buyuk pismanlik napabiliriz rahatlatici uzak dogu teknigi falan ya da uzman destegi cozum bulursan berabercyapalim kotu ama bir ortak yonumuz var :)
- +1 yıl
Bulursam söylerim ama sanmıyorum böyle ölücez :D
- +1 yıl
Ya bir de tutamiyosun kendini istem disi cok sacma ve basit seylere sinirleniyoruz acaba birbirimize karsi nasil olurduk ikimizde ayni :)) bunu merak ediyorum iki sevgili boyle olsa nasil olurdu :)
- +1 yıl
Oldu biz kalkalım.
- +1 yıl
Daha yeni basliyoduk nereye :)))
Rezene çayı iç..
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen al içicem.
+1 yılRaki icmelisin..
01 Yorumla- +1 yıl
Rakı balık oh mis.
Bitki çayı iç.
10 Yorumla