Neden hala yaşıyorum ki?

18 yaşındayım ve daha şimdiden hayattan bıktım usandım... Bu dediğimle günaha girdiğimi biliyorum ama yeter dayanamıyorum artık.. Bunu buraya neden yazıyorum onu bile bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım... Şu kekemelik denen illet hayatımı alt üst etti kafayı yiyecem ya anlamıyorum

+(Kısık bir sesle) bunların fiyatını... Öğrenebilirmiyim?
ya da ,
+... Ekmek... Arası d-döner... alabilirmiyim?
("..." Olan yerler 3-4saniyelik duraksama)

bıktım artık bunlardan yemin ediyorum bıktım okulda parmak kaldırıp konuşamıyorum sevdiğim kıza açılamıyorum okulun ilk günü herkes birbiriyle kaynaşırken ben oturup susuyorum söylemek istediğim onca şey varken... intihar etmememe sebep olan tek şey dini inancım... övünmek için söylemiyorum ama şu ana kadar ailemden aldığım terbiye dolayısıyla insanların kalbini hiç kırmamaya çalıştım. Gönül yapmaya ve kibar olmaya çalıştım ve öyleyim diyebilirim ama bilmiyorum... şu kekemelikte olunca herşeyden çekiniyorum... insanlar gözümde çok büyüyor ve benden üstünler. özgüvenim eksilerde geziniyor. Savcı olmak istiyorum ama daha 10 yaşındaki çocuk gibi konuşamayan biri nasıl savcı veya avukat olsun? Büyüyünce şu aşşağılık halimle hangi kız bana bakar ki?
Ben neden yaşıyorum🤔
Neden hala yaşıyorum ki?