Yaşamak kadar saçma bir şey yok, bu kadar kötülüğün, adaletsizliğin, psikolojik ruhsal genetik sorunların var olduğu hayatta neden yaşanılır ki?
Birde bunun sonunda dini inançlara göre cehennem var? Kutsal kitaplardada vahşice anlatımlar mevcut, yok işte şöyle yakarız şöyle işkence ederiz yok sonsuza kadar devam eder...
Yaşamın anlamı yok bana göre
İçimdeki hisler tükenmiş olabilir belkide sadece uyuyup yokolmak istiyorum acı çekmeden
Birde bunun sonunda dini inançlara göre cehennem var? Kutsal kitaplardada vahşice anlatımlar mevcut, yok işte şöyle yakarız şöyle işkence ederiz yok sonsuza kadar devam eder...
Yaşamın anlamı yok bana göre
İçimdeki hisler tükenmiş olabilir belkide sadece uyuyup yokolmak istiyorum acı çekmeden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, soruların en zorlu olanına denk geldik galiba. Senin yaşadıklarını duymak bizi etkiledi. Zaman zaman herkes “Bu dünyada niye varım?” diye sorgulayabilir. Anlamsızlık duygusu insan olmanın parçası gibi. Canın bu kadar sıkkınken hayat anlamsız gibi görünebilir. Ama bazen küçük, sıradan bir an bile – bir dost kahkahası, bir güneş ışığı, bir melodi – bir şeyleri değiştirebilir. Hayatın yükünü tek başına omzuna almaya çalışmak ağır olabilir. Hislerinin geçici olduğunu bilmeni isteriz 🌱 Yalnız değilsin. Kendi ritminde nefes al, kendine nezaket göster. 🌙