Araba sahibi olmam süremem kız arkadaş yapamam sorumluluk alamam yurt dışı gidemem pasaport alamam gezemem tozamam aktivite hobi yapamam instagrama poz atamam ben neden yaşıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana bakanlar kendilerin hedef belirleyip belirledikleri hedefler doğrultusunda sabırla yol alsınlar diye varsın 👍🏻
Aman ne hoş , Çok güzel kamyon arkası yazısı knk tak ve mutlu ol
Olum kendin kendini anlattın, vasıfsız hayat yaşıyorsun mk 😀👍🏻
Aaa ne güzel sana da eğlence mi çıktı çomar seni
Ne comari mk evladı vasıfsız köpek git az oku sigortalı işe gir köpek oğlu köpek 😀
sen dedin diye hemen yarın kaportacı da çırak olarak başlıyorum kanka belki tamirci çırağı yaşarım ne dersin işçisin sen işci kal haa öyle pp ye göbek çektirmekle esrar gibi duman savurmakla olmuyor o işler..
Esrar değil, parliament Allah'tan senin gibi vasıfsız değilim şükür spor dövüş sanatları meslek kültür şükür her şey var 👍🏻
Lan sende benim ailede de doğ bakalım görürüz o zaman kriterlerimiz bir mi de benim gibi değilsin hadi ordan Allah sahibine bağışlasın knk ne diyim tek diyeceğim kınadığını yaşamadan ölmezsin , ha dünya senin de olsa senin de gireceğin 2 çukur orada eşitiz.. ben iki meme ellemedim 2 kayak yapmadım 2 yüzmedim 2 sinema sektörü iş yapmadım 2 judo atlamadım diye vasıfsız mı oldum kafan iyi mi
Ben de çok zor şartlardan geldim emin ol buna. İstersen de emin olma. Dişimle tırnagimla yara berelerlr bugüne geldim çok şükür. Comar değilim senin gibi. Çalışan kazanır. *Son yorum
aferim kardeş 1 adet madalya kazandınız
Hepimiz öyleyiz knk çok da şey yapma
Yaparım hayatım 11 yıldır hiç bir şey yaşamamakla onun bunun sosyalliğini izlemekle geçiyor onlar dünyaya yaşamaya gelmiş herşeyi kusursuz olacak biz sadece bakıncaz ve bunun sonu yok
Ya sana bir şey söyleyeyim mi bunun sebebi de biraz bizim tembelliğimiz konfor alanından çıkmak istemeyişimiz
Büyğk ihtimalle sosyal probleri olan birisin bunları aşmak için de bir çaba kendini zorlama gerekiyor e yapmıyoruz sonra da vay efendim niye yapan bir şekilde yapıyor ya bizim kendimizi değiştirmemiz lazım
Çıksak da öyle asgari ücretli çalışmakla da olmuyor hayatını kuranlar çokdan zirveye ulaştı ben daha level 1 den çıkamadım...
Daha gençsin ya ümitsiz olma lütfen hayatın sana me getireceğini bilemezsin
27 yaşındayım o kadar tembel ve miskinim ki 37 yaşıma gelsemde sanırım böyle hiç araba sürmemiş kız arkadaş yapmamış yurt dışı görmemiş kendini başka ünlü gençlerle kıyaslanan bir mal olarak öleceğim herhalde
Bunları aşmak için tek sebep asgari ücretli işe girmek mi onun arabası var güzel mi güzel şöförü de var özel mi özel demicek miyiz yoksa sonra.. ben ne yaşıyorum bir bilsen 27 oldum 16 yaşından beri depresyondayım ben kaderimi çizesem bal gibi hayatın hiç bir halt getiremeyeceğini bilirim...
Kafan karışık, özgüven sorunlar var ve bence sosyal sonrunların da var. Öncelikle kendine bu kadar hoyrat davranma ancak evinde oturup milyoner olmayı bekleme. Hiç kimse full şansla bu imkanlara sahip olmuyor. Biraz gözlerini aç, dünyauı tanı insanları tanı kendini en önemlisi tanı ve ayağa kalk. Plan yap, araştır kendini geliştir üstesinden gelebilirsin ama bunların da ötesinde kendinle barış hayatınla ne olursa olsun barış. Eğer kendini ve hayatını sevmezsen istersen elon musk ol yine kendini aşağıda görürsün. Hep yukarıya bakarsan olduğun yeri göremezsin
bir tane ünlü voleybolcu kız en zengin arabalar onun baş harfleri rakamlarıyla 2 trilyonluk mercedes güzel mi güzel sevgili yapar istediği büyük takımda oynar sosyallikden yıkılır bir de bana bak 11 sene önce 16 yaşında lise 1 ri geçemez eve kapanır bilgisayar mastürbasyon bağımlısı olur kendini hayattan soyutlar şartlandırır eve bilgisayara içine kapanır boyu kısa kalır kilo alır göbek yapar veremez dişlerini fırçalamaz dökülür her gün feast food yer gözü şaşıdır kulağı sol işitme engellidir vücut çatlakları vardır engelli kimliği vardır arkadaşı yoktur sevgilisi 2097 yılında olup 2099 yılında evlenecektir 2100 yılında 104 yaşında araba sürecektir yurt dışı görecektir felan sosyal olacaktır..
İntihar etsen daha karlı çıkarsın ya
Knk önce git ve kendini sevmeyi öğren. Her hayatın aynı ışıltıda olması gerekmediğini öğren. Bak dost tavsiyesi, kişisel problemlerni çöz kafa yapını değiştir
sen beni yolda görsen yolunu değiştirirsin ne anlatıyorsun ben kendimi nasıl sevebilirim eziklerin kralıyım arkadaşım bile olmak istemezsin ya , ama sürekli o ışıltıyı izlemeye mahkumsan o yaşayacaksa hiç yaşamasın hatta mümkünse ölsün.. onlar kusursuz ama biz ayağımızı yorganımıza göre öyle mi... tamam çözdüm kafada
Hayır demek istediğim o değil. Mutlu olmanın formülü her zaman ışıltılı hayat değil kardeşim bunu demeye çalışıyorum. Umarım bir gün çok mutlu olursun
Spora basla
Görürsem söylerim