Merhaba ben lise mezunuyum. ama beni isteyen kisi doktor. uzman doktor. cocuk doktoru yani. pazar gunu gormeye gelecekler. zorlukları var mı acaba? ne gibi zorlukları goze almalıyım? Tesekkur ederim
Cevabın nedir?
+1 yılBöyle bir soru sorduğuna göre belli ki çok dizi izliyorsun. Dizilerde çoğunlukta doktorlar psikopat oluyorlar ya ondan etkilenmişsin. Ama bunu durum kişiden kişiye göre değişir. Kimi insan hangi mevkide olursa olsun değişmez, kişiliğinden ödün vermez. Kimisi de mevki sahibi olunca çok değişir, farklı kişi olur. Bu karşındaki insana bağlı. Önce tanı derim ben. Güven olmadan birşey olmaz çünkü. Ama evlenmekle ilgili acelen ne anlayamadım doğrusu? yani lise mezunusun. Karşındaki insan doktor olduğuna göre senden yaşça çok büyük, yani anlamıyorum erken evlenme merağınızı, büyüklerle konuşma merağınızı. Biraz yaşınızı yaşayın ya.
10 Yorumla
Ya işleri yoğun olur en fazla bunu zorluk olarak düşünüyorsan budur, kendisine de sorarsın karşılıklı konuşun belki bir zorluk yaratmıcak düzeni vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ya cok calısırsa ilgisiz kalırsa, evde twk kalırsam hep diye dusunuyorum. cunku yasadıgımız ilde de olmayacagız
+1 yılNiye sıkıntı olsun ki? Anlayışlı ve dürüst bir adamsa hiçbir sıkıntı olmaz. Eğer dediğin gibi sütten ağzı yanmışsa, bir takım kazıklar yemişse ve sen o kazıkları unutturabilecek kapasitede bir kızsan seni el üstünde tutar, baş tacı eder. Mutlu bir evliliğin olur. Hatta aşık bile olabilirsiniz birbirinize. Hiçte absürt ve olmayacak bir şey değil bu. Umarım karakteri ve huyu güzel bir adamdır.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlendikten sonra onun kölesi olacağın için ve seni psikolojik ve fiziksel olarak hırpalayacağı için zor bir yaşamın olacak.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılSeni istemesinin nedeni kendi dengindeki kızların havalı olması 😄 evet zor bir yaşamın olacak, heleki mesleğin yoksa. O adam seni aramıyor evine hizmetçi arıyor😊
O belki ayda 2-3 kere şehir dışına konferanslara gidecek, arkadaşları ile belki eğlenmeye gidecek
Bu sekilde onun sosyal yaşamının dışında mı olmak isterdin?
Sana tavsiyem gözünün yaşına bakma, isterse doktor olsun. Sen gerçekten ne istediğine karar ver50 YorumlaÜzülerek söylüyorum ama, senden çok daha bilgili bir insan olacak. Gerek eğitim gerek kültür açısından. Bu ileride ona problem olabilir, senden utanıp arkadaşlarının arasına götürmekte gönülsüz olabilir vs. Davul bile dengi dengine demişler ya :/
60 Yorumla
+1 yılLise mezunu ve doktor ilişkisi valla canım ben bir öğretmenim daha doktor talibim hiç olmadı nasip sanirim bu işler ya 😞😭
24 Yorumla
Soran+1 yılValla bir ara yine doktor istedl. ama olmadı. simdi yine konu acıldı. iste tanıscaz bakalım
Soran+1 yılLise mezunu kucumsenecek bisey mi? Bende ozel anestezi okuyabilirim. benim bir arkadasım lise mezunu ama esi cok onemli bir avukat
- +1 yıl
Tanısin bakalım umarım ortak paydalarda buluşabilirsiniz ama bunun için kendini fazlasıyla geliştirmen lazım her konuda
- +1 yıl
Tahsili sorun yapmayabilir ama dünya gorusuruz bakış acibiz farklı olabilir ben bunu kastetmistim ama sen o tarafa Çektin neysee. Ee onu da sen bileceksin ister oku geliştir kendini istersen evinde otur kişisel gelişim kurslarına git.. mutlu olamazsınız demedik ki biz
Doktorla doktor anlasamaz genelde zaten. Doktorlar fazla stresli kişiler yalnız. Zorlugunun bu olacagını düsünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet Oyl3 diyorlar mantıklı olanı deniycem
- +1 yıl
Canım sen kendini biliyorsan okey sıkıntı yapma bazı doktorlar var çok mütevazidir karakter meselesi evinin hanımını arıyorlardır belki geçmiş hayatında aynı meslek vs olunca anlaşamamıştır bu çok normal sen sana düşeni yapmalısın nedir mesela onlar kişisel bakım çevrene karşı duyarlılığının ki bu iyi bi insan olma kuralıdır sade doktorla sevgili oldun diye değil sosyal hayatını düzenli yaşa ve on
I da teşvik et belki a sosyal olan odur seninle vakit geçirmekten hoşlanır ayrıca aynı durumdayız bende lise mezunuyum sayfamda bu soruyu sormuştum bende diş hekimimden hoşlandım yani doktor biriyle olsun çok istiyorum ama kısmet bilmiyorum fakat benden hoşlanmıyor gibi olsa ben de hissederdim heralde 😢 - +1 yıl
Aynı zamanda dışardan bile olsa iyi bir bölüm okuyabilirsin canım sonuç ne olursa olsun burdan beni de bilgilendir lütfen darısı başıma ☺️🙏
Doktorla değilde tahsille alakalı belki ileride sıkıntı yaşayabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEger tayin durumu İstanbul ya da Ankara olursa ozel univ anestezi okuyabilirim bende
Valla zorluğu bilmem de bir Ton kolaylığı olcagi kesin😄😄😄 kaçırma derim kanka 😉😄😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda kolaylık☺
Evet zor bir durum
Sen ne yap biliyor musun, Kamyon ya da Tır şoförü ile evlen gece ya da gündüz gelir bir gün işini görüp gider bir daha görüşmeniz bir ay sonraya hiç zorluğu yok ay da bir kere10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 380 cevap paylaştı. @doctorgraham grahaaaaaam grahaaaaammm alo alo , alo alo 😂 abi sana diyo bak 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim şu doktor sorularından bıktım.
Özelden gelip ilaç soranlar, şifa arayanlar. Kasıtlı olarak yanıt yazmıyorum.
Bana ne ya. sanki ben mi evleneceğim.
Du' bir saniye. Acaba soran hanım kızımız pazar istemeye gideceğimiz kişi olmasın sakın.
Evlenin hemen :D
+1 yılbana zengin bir kız düşmez zaten. hepte böylelerine düşer. anlamıyorum millette nasıl şans var...
16 Yorumla
Soran+1 yılEe ben bayanım nasıl benimle kıyaslıyorsun kendini
- +1 yıl
250 gram her şeyi değiştiriyor yani? bir kez daha türkiyede yaşadığımı tescilledim...
Soran+1 yılHepte boyleleri ne ya? İstw bu karakterde olsan ben dunya zenginide olsam sana bakmam. hersey karakter anladın mı? Ama soylediklerine gorw maalesef sende o yok
- +1 yıl
zenginin benle ne işi olur zaten. karakterimde bir sıkıntı yok. ben doğruları söylerim...
Soran+1 yılValla kendinle celisiyorsun
- +1 yıl
sen öyle diyorsan öyle olsun...
akademisyen degilse pek bir zorlugu yok çocuk doktorunun ama gece yarısı hastanelere gitmeler illaki olacak
10 Yorumla
+1 yılZorluk olacağını sanmıyorum ya gece ya da gündüz aniden cagirmalardan cekiniyorsan çocuklarda öyle durumun sıklıkla olacağını sanmam
10 YorumlaO doktor hali ile koz bulamıyorsa bir turşu olmaz ondan😄
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bulmusta hayatına girenler onu da yanıltmıs. guvenmemis. simdi de boyle dusunuyor. valla etrafı dolu bilemem
+1 yılKizm. doktor iste beni ne doktorlar ne muhendisler lafini yasiyorsun var evlen hocayla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçırma senin yerinde olsam okumam. Ne guzel doktor parasi da yeter. Mis.
10 YorumlaArkadaşları seni ezebilir onla evlenceksen en azından 2 yıllık bitir
30 Yorumla
+1 yıldoktor uzman doktor çocuk doktoru ne doktor işte ne vurguluyorsun😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ara genel cerrah bir bayan evlenme teklif etti 8 yaş büyüktü benden kabul etmedim. çok pis oluyorlar kendilerine bakmıyorlar hep nöbetteler yeme içmeleri düzensiz çok otoriteler hep saygı gösterilmek istiyorlar üstünlük taslamalarında cabasi.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 491 cevap paylaştı. Görücü usulü evlenme bence
12 Yorumla
Soran+1 yılİki kere ciddi ve uzun iliskim oldu. hicbisey cıkmadı. hep beni. yanılttılar. Şu an bunj kesinlikle dusunuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılPAra için evlen bakalım; kölesi olacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla ailem bana yetiyor. bu ls olmasa bile bu sene İstanbul'da anestezi okuycam. ozel. yani paraya maalesef bakmıyıor hersey. benim iki erkek arkadasım oldu. o kadar beni yanılttılar ki. karakter olarak. Ben hep kefil oldum onlar yanılttı. bu kisiden cok soz ediyorlar. asırı merhametli huyu guzel diye. Keske para olsaydı..
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüğüm bu; siz lise mezunusunuz ve o doktor. Neden istiyor sizi? En son söyleyeceğimi en başta söyledim lütfen yanlış anlamayın beni, gördüğümü söyledim :) Umarım herşey iyi olur sizin için.
Kocandan randevusuz bir şey yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni ezmeye çalışmaması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evlenmezsen ben evlenebilirim
10 Yorumla
+1 yılEğitim açısından çok fark var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemşirelerden uzak tutman gerek :)
10 Yorumla
+1 yılHay o doktorun aklına:)
00 Yorumla
+1 yılOhaa sansa bak
15 Yorumla
Soran+1 yılValla bu ikinci doktor ☺bende anlamadım. ama bunu dusunuyorum
- +1 yıl
Sırrını bize de söylesene
Soran+1 yılHayatıma dikkat ediyorum biraz, ben oyle dusunmuyorum ama guzel oldugumu iyi niyetli, elimden her is geldigini soyluyorlar. cunku hem calıstım hemde efendiligimi bozmadım.
- +1 yıl
@milkyyway coktan küstüm
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 311 cevap paylaştı. Yaşayıp görüceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii. ama birazda islerin yogunluguna baglı sordum. belki tanıdıklarınız vardır dlye
evet :D
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan evlen
00 Yorumla
+1 yılNobetleri var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri