gelecekte ki hayalleriniz nedir ? ve küçükken ne olmak isterdiniz şuan ki mesleğiniz ne hayallerinizin kaçını gerçekleştirdiniz ?
Cevabın nedir?
+1 yılÇocukluk hayalim olan mesleğin okulunu okudum, hala bir işim yok.
Yakın geçmişe kadar mutlu bir yuva kurmak, huzurlu bir aile ortamı istiyordum; şu an kendimi gelecekte 30 yaşında kedisi ile yaşayan bekar erkek olarak görüyorum (acaba yeterli karizması var mı bunun?)
Çok hayalim var da bende düşünce var icraat yok ://03 Yorumla- +1 yıl
:)) kediler çok tatlı ki... hem insan gibiler, insanı yalnız bırakmıyorlar.. ya da sen isteyince yüz vermiyorlar.. işte insan gibi aynı :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutlu bir yuva kurmak .
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 457 cevap paylaştı. Küçükken haber spikeri olmak isterdim :D
Hayaller derken ben zaten çok hayalperestimdir :D Çoğu şeyi gerçekleştirmişimdir ama
Eğitim, kariyer, aile vs gibi büyük hayalleri / durumları henüz gerçekleştiremedim..
Yaşayıp göreceğiz.02 Yorumla
atanıyım
huzur dolu bi evlilik
veee efsunum olsun:))04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
+1 yılBen iç mimarlık okurken kenara para koymak istiyorum. Ve okumaya devam ederken o parayla yurt dışında ev yaptırmak istiyorum. Çok büyük olacak. Bir kız Bir erkek ikiz çocuk istiyorum. Ve eşimle gerçekten güzel sakin bir hayat kurmak istiyorum. Ve ben ic mimarlığı o kadar seviyorum ki dolap düzenlemek bile beni mutlu ediyor. Evim çok güzel bir arazide olacak. Yani filmlerde olur ya arabayla giderken kenardaki sonbahar ağaçlarınin yansıması arabanın camına yansır. Yolun sonu senin evine çıkar. Kızımın saçlarını asla kestirmek. Ben yüzücüyüm. Evimde antrenman havuzu olacak. Çocuklarımı 5 yaşında yuzdurmeye başlatıcam. Onlarda yüzücü olacak. Ben geç başladım. Ama çok iyi toparladım. Onlar 5 yaşında başlayacak. Çok güzel olacak. Tek sorun eşim yooook.
10 YorumlaÇocukken hep tv setleri ilgimi çekerdi, küçükken oynadığım bir kaç reklamdan dolayı, hep kameraman olmak isterdim yada yayın yönetmeni falan. Çok istedim ama ne oyuncu olabildim ne de kameraman. Ama şimdi kurgu yönetmeni oldumi o da hayallerime biraz biraz yakın :)
00 Yorumla
+1 yılTitanic filmi beni çok etkilemişti. Bundan dolayı gemi ile ilgili birşeyler yapmak istiyordum. Nitekim olduda, gemiyle ilgili istediğim bir bölümdeyim. İlerisi armatör olmak...
21 Yorumla
+1 yılçocukken biraz fazla hayal perestmişim ama astronot olmak istiyodum şuan üniversite makine müh. öğrencisiyim hayalim yanından bile geçememişim :)
gelecek için sadece şuanlık okulumu bitirme var oda mümkün gözükmüyor :)02 Yorumla- +1 yıl
inşallah diyelim :)
Californiada minik bir kasaba ufak bir ev ve link
03 Yorumla
+1 yılgerçekleşmeyen tek hayalim 67 shelby gt 500:)) genede kendimi şanslı sayıyorum çogu insana gore!
10 Yorumla
+1 yılBır cocugum olsun. Sevdıgım kadınla evleneyım. toyota Corolla arabam olsun. Maddı sıkıntım olmasın orta duzey yeter bana. Baska hıcbırsey ıstemem.
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
PEki rica ederim o zaman :)
1-liseyi bitirmeyk +
2-Peyzaj mimarlgı kaznmak +
3-Okulu bitrmek - şuan burdaym
4-Ekonomik güç
6-Sosyal çevre
7-Fb başkanlığına adaylık
8-Fb yöneticilik
saygılar01 Yorumlalisede elektirk muh istiyodum gittim 2. sınıfta dedim tıp okucam ben girdip tıp kazandım simdi 3. sınıf elektirk seneye tıp ins :) sevmedigimi fakat basardıgımı farkettim su elektirik muh .d
04 Yorumlaİşletme okuyorum bu alanda özel bi şirkette iyi bir yerlere yukselmek ve modifiyeli arabalarla dolu bir garaj istiyorum Bmw m3 istiyorum :D Baba bana M3 al!
02 Yorumla
+1 yılHep yunus polisi veya savaş pilotu olan olmak isterdim ama başaramadım çok zor
10 Yorumla
+1 yıltürkiyenin en iyi yazılım şirketlerinde çalışmaktı ve yavas yavas ilerliyorum =) kucukkense tır şöförüne merak sarmıstım :D
04 Yorumla- +1 yıl
aynen =) hatta o zamanlar tıydı :D
- +1 yıl
=)
Hayaller hiçbir zaman gerçekleşmiyecek olaylar üzerine kurulur.Hayal kurmak gereksizdir ,bişeyleri istiyosan aklından geçenleri hemen yapıcaksın.
13 Yorumla
+1 yılhuhuh için ingiltere hariç iyi bir şehir de yüksek lisans yapıp başarıma başarı katmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılklarnette adımı türkiyeye duyurmaktı hayalim henüz çok geç değil ögrenciyim daha ama olurda bi gün başarırsam bunu soyadımı demlendirici yapıcam hatırlayın beni:)
07 Yorumla- +1 yıl
hahahh olur :)
- +1 yıl
mektup at bana o gün:))
- +1 yıl
:)) hı hı laplaplap canlı telefon baglantısı :)) güzel olur :D
Küçükken büyümek istiyordum...Büyüdükçede küçük olsaydın keşke diyorum.
03 Yorumlalink Yazıyor burda.
00 Yorumlatek kelime iyi bir aile iyi bir meslek :)) (inşallah)
15 Yorumla- +1 yıl
:)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken hep pilot olmak isterdim ama olmadı. Gelecekteki hayalim saygılı bir eş ve 2 çocuk.
11 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. küçükken öğretmen olmak isterdim şimdi nerden nereye ilerde anne olmayı düşünüyorum :)
01 YorumlaYa senin nickin neden ? Laaaaaaaap laaappp laaaaap bunu ne dusunerek yazdin ki ? Merak ettim yanlis anlama senlik bir durum yok yani :-D:-D
12 Yorumlageçmişe döndügümde keşke dememek...
12 Yorumla- +1 yıl
keşkelerin tam olusmadan bi sekilde yapmalısın onu.. idealinse kosmalısın birini dusunuyorsan sormalısın.. yarına bırakmamlısın.. ve mutsuzmuyum diye kendine soru sordugunda onu bulmak olmalı hemen ilk işin.. keşkeler olsada tuzu biberi demelisin hayatın... ozetleyemedim uzar gider...
+1 yılfotograf makınem ve mızıkamla dunya da aylak aylak dolasmak fotograf cekmek
02 Yorumla- +1 yıl
yapcm isalahh yazaaa
+1 yılünlü bir şarkıcı olmak tek! hayalim bu yıllardır, çalışıyoruz.
01 Yorumlalaplaplap pekı bende sana soruyorum bu soruyuuu ? hayallerınn mıkrofon sendee ?
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok param olsun istiyorum. şu an ise işsiz ve çulsuzum.
15 Yorumla- +1 yıl
Napacan çok paran olunca
Cevap sahibi+1 yılsenle dünyayı gezcez. hadi yine iyisin, ben ısmarlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbana çok para ancak yeter. o yüzden.
- +1 yıl
inşallah çok paran olur tü tü tü amin
para kazanırken zaman ve mekana ihtiyaç duymamak.
01 YorumlaMutlu huzurlu yasamak ve evlenmek
00 Yorumla100milyar doların sahibi olmak :))
04 YorumlaHayallerimin hiçbirini gerçekleştiremedim
01 Yorumlaistifa etmek.
04 YorumlaBla bla bla
03 Yorumla
+1 yılhepsini
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri