Astral seyahat yaptim ikinci denemem detayli bakin?

Geçen ilk deneyimimi paylaştım. Bana inanlariniz inanmayanlariniz oldu sorun değil. Dün universtiden bir kız bir erkekler tanıştım çok uzun orlari kisa kesicem. Bu iki arkadaşlarda böyle sık sık cikiyolarmis ben yaşadığım deneyimimi anlattim asrtal yapmiisin dediler. Ve bana bunu daha detayli anlatilar. Yanliz astral de ne gecmise gidilebilir nede geleceğe sadece o anki ani yasabilirmissin. Ve olmak istedigin yeri hayal ederek atiyorum A kafesi ya da C kafesi orda olmyi hayl ediyorum ya uçarak ya yürüyürek gidebiliyomusum. Farkli boyutlar la karsilasma ihtimalini sordum bunun sadece bir algi oldugunu ben istemeden baska cin falan bunlarla karsilasamazmisin ama baska bir arkadsmla ayni anda astral seyaht yapıp bulusabilir gezebilirmisiz neyse bu konu ile yüzlerce bilgi edindim.
Uni li kizin evinde toplastik deneme yaptik yanimda arkadasmda vardi. Bana ilkin meditasyon yaptirdilar rahatlma acisindan. Ve uzandim uykuya daldim kiizin odasinda. Astrala gectim biraz zaman aldi ben astrldayken arkadaslar salona gectiler inanilmasi güç belkide ama kendimi salona dogru oldugumu hayal ettim ve bianda yanlarinda oldugumu gördüm aşırı heycan verici. O anda kalbimin atislarini hissetim sanki yanlarina isinlandim. Ama 2 sn falan sürdü hemen uyandim. Neyse kisa kesiyorum böyle bir ikinci denemem bunu dahada arkdaslar sayesinde ilerleticez. Uzun oldu biraz k. bkmyn olabildigince kisa kesmeye calistim yorumlarinizi alayim?
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun oldu diye yazamadım kendimi oda da gordugumda arkadasim sigara içiyordu hayal meyal hatirliyorum zaten çok kisa sürdü ses duyamadim sadece ugultu vardi. Uyandiktan sonrada yanlarına gittigimde sigara ictinizmi dedim evet dediler ve eda sen ictin dedim arkadsm cok şaşırdı ve korkutu kendimi bir tuhaf hissediyorum farkli bir duygu
Astral seyahat yaptim ikinci denemem detayli bakin?