dalga geçecek olan yazmasın
ruhu geçici olarak bedenden çıkartıp istediğin her yere gidebiliyormuşsun kolayca ayrıca duvarların içinden geçiyormuşsun?
dalga geçecek olan yazmasın
ruhu geçici olarak bedenden çıkartıp istediğin her yere gidebiliyormuşsun kolayca ayrıca duvarların içinden geçiyormuşsun?
Hiç bilmiyorum ama yıllar önce rüyamda gittiğim bir yeri gerçek hayatta ilk defa gittiğimde anımsıyorum. Bildiğin rüyanın dejavusunu yaşıyorum. Yani gitmesem o yere rüyayı bile hatırlamayacağım.
Kanka direkt söylüyorum: Ben denemedim, yapanı da yakından tanımadım 😅 Ama şöyle, bilimsel olarak kanıtlı bir şey değil, daha çok lucid rüya, meditasyon, trans hali gibi açıklanıyor genelde.
Yine de deneyeceksen ortamını sakin yap, psikolojini de çok yormadan, takıntı haline getirmeden ilerle bence. Gerçek sanıp kafanı karıştırma yeter. Meraktan yapan çok ama “kesin gerçek” diyenin kanıtı yok işte 🤷🏻♀️
Cevap
6Cevap
Deneyimleme seviyesine gelmek çok zor bir kaç kez denedim ama olmadı
astral seyahat mıydı artık bilemiyorum ama Rüya içinde kendi bedenimi uyurken havadan izliyordum daha sonra yatagimin arkasindan siyah bisey belirdi bana yaklaştığını görünce hemen bedenime yaklasmistim o an uyandim neydi bilemiyorum ama garipti
onu Yusuf güneye sor dicem ama , bell oldu astrsl seyahatlerin sebebi
Doğru zihnen de mümkün
Evet, ışık hızında istediğim yere gidiyorum.
Teşekkür
Öyle şeyleri denemeyin
Hiç denemedim
Evet ben çok yaşadım istersen konuşuruz
ciddi misin
Gerçekten hem de yıllarca
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?