Neden değer verdiklerimden değer alamıyorum?

Değer verdim insanlar veya sevdiğim kişiler arkadaşlarım dostum ve sevgilim ve çevremdeki insanlar ben onların her türlü yardımına koşuyor yardimci oluyorum islerini çözüyorum değer veriyorum kıymet veriyorum karşılık beklemiyorum ama insan yinede azcikta olsa bir değer verir sahiplenir benim bu arkadaşım veya dostum veya sevgilim bunu halleder diyip bana geliyor ama bunun karşılığında bana değer vermiyorlar lakin işi benle bitene çok yufka yürekli merhametli bir insanım o yüzden beni kullanıyorlar gibime geliyor çevrem çok geniş halledemicem is yok ama ben insanlar işi ni çözüyorum pekala insanlar neden bana değer vermiyor adamın yani şahısin herhangi bir şahsın işini hallediyorum benle işi bitiyor yoldan geçerken selam bile vermiyor bu hata benim bunu çözemedim diyorum ki samet olum boşver kimseye yardimci olma uğraşma herkez kendi işini halledsin diyorum ve bunu yapıyorum o zaman çok kötü bir insan olduğumu söylüyorlar sen böyle değildin diyorlar hani anlamış değilim neden böyle bir yerde bir eksiğim var ama onu bulamıyorum özellikle sevgili olmak sevgilime gereken değeri veriyorum ama ben ondan gereken değeri alamıyorum şu anda sevgilim yok rahat 1 senedir istemiyorum benim sevgilim ben ona ne kadar değer veriyorsam o bana 3/1 değer verse yine yeter ama vermiyorlar mi desem vermiyormu desem sevgili ne için dir ben ce sevgili olmak birbirini sevmek birine değer vermek bu eşlerin sıkıntılarını birbirine anlatıp el el verip cozmektir sabahtan aksama kadar koluna takip gezmek değildir sabahlara kadar mesajlaşmak değildir He tabi ilaki gezecek sin ben gezmeyi çok seven bir insanimdir ama bu her zaman her gün olmaz ben ne yapıyım nası mutlu olurum değer verdim insanlardan nası değer alırım ya da hepsine res çekip hiç kimseye değer vermemelimiyim
Neden değer verdiklerimden değer alamıyorum?