Ailenin ilk ve tek kızıyım ilk uni mezunu ve ilk memuruyum sülalenin hem anne tarafı hem baba tarafı her neyse kucuksehir memleketi bırakıp ankaranin merkezine geldim tek başıma yaşıyorum yine de değerim bilinmiyor bundan 3 4 ay öncesine kadar babama her ay para gönderiyordum bana araba aldı taksitle falan neyse bu benim arabamı vermedi ağladım zirladim yine vermedi neymiş ben Ankara’da araba kullanamazmisim ikinci arabayı aldık yine taskitle arabanın contasını yaktı tam ben arabamı teslim almaya gelirken yani hevesimi kursağımda bıraktı 24 yaşında bi kız olarak en sevdiğim şey arabalar çocukluğumdan belli böyleyim şimdi de diyor ki bana para ver arabanın modelini değiştiricem tabiki vermeyeceğim ben 8 9 aydır arabam yok olsada yanımda değildi zaten
şimdi arkadaşlar benim değersiz olduğumu biliyorum onun gözünde belli ki onu sormuyorum benim bi kere depozitomu ödemişti şimdide diyor ki ben senin kiranı ödedim sen bana para vericeksin ben bu durumda ne yapacağım? İlk maaşımın hepsini vermiştim üzerime giyecek kıyafetim yokken az bi parayla idare etmiştim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer