Sizce iç mimar mı olsam psikolog mu? biliyorum kendim karar vermeliyim ama siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Cevabın nedir?
iç mimara verilen değer şu aslında türkiye de evimin badanası nasıl olmuş perdemle uyum sağlamış mı koltukları şöyle mi yerleştirsem aman da tuvaletimin fırçası fayanslarla zıt renk olsun bilmemne, ayrıca mimari bir yapı için izin yetkin de olmuyor ki öğrencilik döneminde eğitimini aldığın halde, mimar ol daha iyi ;) yetenek sınavıyla mı girmeyi düşünüyorsun, puanla mı?
psikolog olmak için de deli gibi okuman gerekiyor koca koca kitapları ki ezber yapabilme yetin varsa rahat edebilirsin, sıkıgan bir yapının olmaması gerekiyor her iki meslek dalı için de çünkü ağır sabır gerektiren meslekler00 Yorumla
+1 yılŞu an dejavu oldum ya .Bende aynen böyle bu alternatifler arasında iki arada bir derede durumundaydım , iç mimar olmak iyi hoşta çalışma alanların bir psikolojiye göre kısıtlı çok iyi bi'üniversite mezunu olman lazım mesela Mimar Sinan gibi mimarlıkta başarılı olan üniversitelerde ancak kariyerini yüksek düzeylere taşıyabilirsin ki onun içinde fazla yetenek gerekiyor .
Bana kalırsa psikolojiyede ilgin varsa psikoloji seç , iç mimarlık ve dekorasyon türevinde kurslar falanda var onlarla o yönünde geliştirebilirsin .01 Yorumla
Soran+1 yılHm ya iki arada bir derede kalmak kötü bişey karar veremiyosun pişman olurmuyum acaba felan oluyo yani
+1 yılİkisi de çok ayrı yetenekler gerektiren bir birinden tamamen farklı iki dal. Bence git bir psikolog ile görüş. Rehberlik ve Psikoloji kökenli kişiler hem psikoloji bilirler hemde senin yeteneklerini ortaya koyarak hangi mesleğin senin için uygun olduğu ile ilgili yol gösterebilirler. Senin kim olduğunu bilmeden cevap verebilecek kadar yetenekli birisi değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Bekçi Mürtaza ol daha iyi. :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYapma yaa :D
Soran+1 yıl:D yok kalsın ben almayayım
Soran+1 yıl:D asdfssds
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 764 cevap paylaştı. sabırlı, çalışkan, dayanıklı, güçlü, uzun süre uykusuzluğa dayanabilen, ileride karşılacağın fiziksel sağlık sorunlarıyla baş edebilecek, hocalara yalakalık yapabilecek, hakaretlerine boyun eğecek, saçma sapan çizim maket malzemelerine tonlarca para verebilecek biriysen iç mimarlık tam sana göre bir bölüm :)
00 YorumlaCanım kardeşim
Bence evinin hanımı, çocuklarının annesi ol..013 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeyi felan düşünmüyorum...
Soran+1 yılYok ben öyle olmicam merak etme sen :)
Soran+1 yılEvlenmicem dedim ya pişman da olmam sonra :D
- +1 yıl
Öyle deme :) Sen de bir eşin bir çocğun bir yuvan olsun istersin. Annen ve baban ömür boyu seninle olacak sana hizmet edecek değiller ya.
Arkadaşların evlendiğinde sen sap gibi ortada kaldığında depresyona gireceksin.
Sen evlenmek kadar güzel bir nimeti niye istemiyorsun bakiyim.
Soran+1 yılBenim hayalim izmire yerleşmek :) evlenmek değil hayatımı yaşamak istiyorum ben
Soran+1 yıl:) bn yalnızlığı severim az insan çok huzur benim için
Soran+1 yıl:) tamam merak etme duymazsın...
- +1 yıl
CANIM KARDEŞİM
BİR KADIN İLLAHA Kİ EVİNİN HANIMI YA DA ÇOCUKLARININ ANNESİ OLMAK ZORUNDA DEĞİLDİR, KIZ OKUMAK İSTİYORUM DİYOR, OKUYACAK
30 YAŞINDAKİ BİR ERKEK NASIL EVDE KALIP DEPRESYONA GİRMİYORSA, BÖYLESİNE BİLİNÇLİ BİR İNSANDA 30 YAŞINDA EVDE KALDIM DEMEZ MERAK ETME.
SEN ÖNCE BEYNİNİ, SONRA FİKİRLERİNİ DEĞİŞTİRSEN İYİ OLUR.
İkisinde de iş var.Ama piskolokta ün yaparsan iyi kazanırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSende benim gibi düşünüyosun yani :)
- +1 yıl
bende piskolojiyi okumayı düşünmüşttüm bir ara şu an çok farklı birşey okyrm. abim şu an piskolojiyi bitirdi.İş bulcak.2.5 binden başlıyor iş.yani güzel bir meslek.hem burda bu sitede başkalarının derdini dinliyorsun onların derdine çare oluyrsun.Piskologluğa adımı ilk burda attın zaten sen :D
Soran+1 yılEvet buraya üye olmadan önce felan da face de tanıştığım kişilerle sohbet felan ediyodum zaten de evet seni dinliyim ben
+1 yılDaha dün doktor mu olayım yoksa avukat mı olayım diyordun ne oldu karar veremedin mi?
mimar ol.05 Yorumla
Soran+1 yılDün soran ben deqildim :)
- +1 yıl
senmişsin gibi geliyor bana. yazılan cümle birebir aynı. :)
Soran+1 yılYok hayır ben değildim
- +1 yıl
neyse mimar ol mimar.
Soran+1 yıl:) bnde öyle düşünüyorum artık
+1 yılma ikisi çok farklı dalllar birisi SOSOYAL diğeri sayısal ağırlıklııı bence bu kadar alakasız ki bölüm
00 YorumlaHangisinde daha iyiysen onu yap mesleğinde ne kadar iyiysen o kadar kazanırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ilişkilerim çok iyi ama kararsızlık var işte
Soran+1 yılBu iki mesleqide çok seviyorum :)
psikolog olursan milletin derdi seni gerer, bence iç mimarlık iyidir
00 YorumlaPsikolog daha klas bir meslek iç mimar değil mimar olsaydı şartlar değişebilirdi psikologun rakipleri veteriner eczacı diş hekimi mimar avukat
00 Yorumla
+1 yıliç mimarlar parayı götürüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEwet ondan kararsızım işte :D
- +1 yıl
çizimin iyise onu seç :)
Soran+1 yılÇizimim de iyi insan ilişkilerim de ondan fazla karar veremiyorum :)
- +1 yıl
ben hep psikolog olmak istemiştim ama olmadı :)
Soran+1 yıl:)
çizimle hiç aram yoktur psikolog olurdum
02 Yorumla
+1 yılbence iç mimarlık bir kadına çok yakışıyor :)
10 Yorumla
+1 yıliç mimar bence psikolog işi zor türkiyede
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm of kararsızlık işte :)
- +1 yıl
:)) evet kararsızlık:)) ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir:D
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
hadi hayırlısı o zaman:D
+1 yıl3. bir seçenek bakardım
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolog ol
01 Yorumla
Soran+1 yılsende benim gibi düşünüyosun yani ama sonra pişman olur muyum karar veremiyorum :/
+1 yılbirinciyi seç bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım