İçinizde kalmış olan cümleler var mı babanıza söylemek istediğiniz? Ben şu an babam karşımda olsa "kıymetini zamanında bilmediğim için çok pişmanım" derdim😢😒😳

Beni iyi dinle kızım.
Hep yanında olamayabilirim senin. Ruhum seninle olsa bile, kim bilir belki erken veda eder bedenim. Dünyanın bin bir türlü hali var kızım ve insanların bin bir yüzleri. İnsanlara adım atmadan önce emin ol kızım, niyetlerinden, samimiyetlerinden, gizlediklerinden. Dostun az, mesafen ise çok olsun insanlarla. Bana sarıldığın gibi, kendine sarılmayı da öğren. Her canın yandığında bana koştuğun gibi, ayakta durmayı da öğren. Sana sevgiyi anlattığım kadar belki anlatamadım kötülüğü. Ama hislerine güven kızım. Şüphe duyduğun her şeyden uzak dur. Sana ellerimin sıcaklığını ve gözlerimin sevgi dolu bakışlarını bırakıyorum. Bir gün bir erkeği sevecek olursan eğer, gözlerinde bu derinliği ve içinde bu sıcaklığı ara kızım. Sana duam o'dur ki ; ben seni Allah'ın bir hediyesi gibi sevdim, benden sonra da seni öyle sevsinler kızım... Uğur Gökbulut
Ya yeminederim ağlattin ya😢😢😢 çok guzel bir yazi..
Babam ile iyi anlaşamam. Bazen anlaşırımda herşeye burnunu sokan bir insan. Birde beni destekleyen biri değil gider başkasının çocuğunu destekler okadar. Ama nedense sevdiğini bir türlü belli edemiyor. Ben Anneme kalmaya gittiğimde çok ağlıyordu. :D Öz babam bildiğim bir dedem vardı. Tek pişmanlığım o yoğun bakımda canı ile cebelleşiyorken hastahaneye gitmemem ve kötü haberi en son ben almam.
Ah icim acidi.😕
Ben alıştım ama diyorum ki iyiki babam var :) Her ne kadar beni sinir etse hergün kavga etsekte. Babamdan nefret etmiyorum. ama sevgisini gösterebilse süper olurdu.
Bazi ebeveynler gosteremez sevgisini.. kizma babana.. ve telefonunda babam ariyor yaziyorsa hala yat kalk dua et. Iyiki var
Aynen. Benimle ilgilenicek biri var iyiki :) Babama gıcık oluyorum ama genede seviyorum. Ama ona kültürlü olmayı öğreteceğim. :D
Bazıları sperm bankasıdır bazıları baba. Ben sperm bankası gibi olana denk gelmişim o ayrı. Söylemek istediğim şeyse şu : geberdiğinde haberim olsun mezarına tüküreceğim.
Benim babam var ama dogdugumdan beri benim icin yok... Bende onun icin yokkkum zaten... Ona dicem tek sey... Allah in dan bul emi..
Ah be ah. Umarim canin yanmaz baban ölunce.
Su yasima kadar o olmadan yasadim... Sadece annem ve ben.. Her babayi bir tutmma
Emredersn
Cevap
2Cevap
sitede babası için keşke ölse diyen g. zekalı ergen kızlar varken :D düzgün cevaplar bekleme bence
Buda onların karektersizligi olur. Ne diyelim
Kimse bize bir şey söylemesin. Çünkü hiçbir şekilde ne hissettiğimizi anlayamazlar.
Sen hangi tarafsin cozemedim..
Mekanlari cennettir babalarimizin. Bizi babasi olmayan anlar ancak.. kimse babasinin kiymetini bilmiyo. ona cok uzuluyorm ben
Neden bilsin ki? Herkes annesinin babasının erken yaşta ölmeyeceğini düşünüyor. Oysa onlar da insan, her an ölebilirler. Bunu düşünmeden istediklerini söylüyorlar. "Nasılsa onlar annem ve babam. Ne yaparsam yapayım affedecekler." düşüncesindeler. Böyle yaptığımız için sonradan en çok biz üzülüyoruz. Onun için onları kaybetmeden değerini bilmeliyiz. Yoksa kafamıza duvarlara çok vururuz.
Tipki Şuandada yaptigimiz gibi😢
Hayırlısı olsun
Tam olarak neyin hayirlisi olsun... mekani cennet olsun desen iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar