Babam öleli 3 ay oldu sizin başınıza böyle bişey geldimi bu his nasıl geçiyor hafifliyor
onunyerini kimse tutmuyor gibi gün içinde hep akıla geliyor
onunyerini kimse tutmuyor gibi gün içinde hep akıla geliyor
benim babamda rahmetli oldu haziranda 3 sene olacak , öyle zorki bu durumu atlatmak öyle onun dag gibi arkanda duruşu , bir şey alacagım zaman ona sormam hep eksik kaldı , 37 yaşındaydım o ölünce bana her geldigimde paran var mı diye bile sorması hep aklımda para vermek için soruyordu , hani onların gözünde çocuguz ya , hala evdeki bütün koydugu aletleri aynı yerinde duruyor kimse onları dokunmaya cesaret edemiyor , öyle zorki allah senin babanın mekanını cennet eylesin, günahları af olsun , ona çok çok dua et elin den geldigince kabrine ziyaret et , hayır yap onun adına
tşkler
geçmiyor bu acı boşuna ümitlenme.
mesela en mutlu gününde yastığa başını koyduğunda aklına gelirse, yine mutsuz bir şekilde biter günün.
babanın ölmesi demek, büyümek demek.
Belki babam değildi ölen ama benim de çok benimsediğim ve çok sevdiğim insanlar öldü ölüm acısı ne demek çok iyi bilirim bu hayatta çaresi olmayan tek şey ama insan ölüme bile alışıyor gerçi alışsa da içindeki o derin acı hep bir yerlerde kalıyor içinden hiç gitmiyor sen sadece bu acıyla yaşamaya alışır hale geliyorsun hepsi bu.
Benim annem öleli on sene oluyo ve şu an hisislestim hiç üzgün degilim annemi unutum diye bilirim
Cevap
11Cevap
Tam iki yıl oldu anneler gününde nede annemi kaybettim dizi çok iyi anlıyorum
Bir süre sonra alisacaksin farkında olmadan hem de daha az hatirlayacaksin hayatin gailesi içinde
asla tutmaz baba sevgisi ayrıdır hele birde kızlarda bu daha etkilidir
ALLAH RAHMET EYLESİN. Zor bir durum baba devlet gibidir
allah rahmet eylesin. Bol bol dua oku kardeşim. Allah unutma fıtratını biz insanlara vermiş. zamanla alışırsın. kurana sarıl
en korktuğum şey bunlar kim bilir nasıl oluyor çok kötüdür yerinde olmak istemezdim allah rahmet eylesin
Biz pek anlaşamadık hep kavga ederdik 10 yıl oldu gideli arada yokluğu hissediliyor
Geçmez alışırsın bir süre sonra
Başın sağolsun :/
Başın sağolsun..
malesef ne geçer ne unutulur
Üzücü başın sağolsun
Geçmiyor alışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar