Benim gibi babası hayatta olmayanlar var mı aramızda, bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz? 😢

Günaydin✋😞Benim gibi babası hayatta olmayanlar var mı aramızda😔😳, bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz😢?

Bu babamsız geçirdiğim dördüncü yılım, kadar özlem doluyum ki her sn her dakika aklımdasın. Canım babam nur içinde yat.

Başta canım babam olmak üzere, tüm şehit babaların babalar günü kutlu olsun. Benim gibi babası hayatta olmayanlar, bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz? Çok zor dimi her yerde babalar günü kutlanırken "keşke benimde babam yanımda olsaydı demek" ona sımsıkı sarılıp "iyi ki varsın" diyememek.. Babası yanında olanlara da şunu soylemek istiyorum. "Şimdi koklayın öpün babanızı hala teni sıcakken, hala gözlerinize bakarken. Çünkü gittiği zaman çok canınız yanacak.😳😳😢
Benim gibi babası hayatta olmayanlar var mı aramızda, bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz? 😢
Nurlar içinde uyuyun... #babalargunukutluolsun

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bugün için benim planımda önce evde sonra mezarlıkta dua etmek.. Bol bol okumak.. Sonra eve gelip uyumak😞😔