Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar. Öncelikle konuya Allah rahmet eylesin gerçekten babasızlık zor diyerek başlamak istiyorum.
Ama popüler kültürün bünyesinde olan sosyal medyalarda da bu şekilde acıtasyon yapılmasını da doğru bulmuyorum. Burada bir sürü babasız olan, hatta şehit olan kişiler var. Nihayetinde herkesin kendi acısı var. Fakat bunu gösteriş yapılmasına çok karşıyım. Facebook'ta adam yazmış "keşke sağ olsaydın babam" alttaki yorumlar "Allah rahmet eylesin kardeşim iyi adamdı" adamın derdi acıyı yaşamak değil ki kaç beğeni almak. Bu tür gerçek acılarınızı sanala alet etmeyin. Duanızı okursunuz, baş sağlığı dilerler. Her sene aynı şeyden duygu primi yapmaktan vazgeçin.
Aşağıda ehlivukuf adındaki kullanıcı ne yapsın? "Bu gün ne yapmayı planlıyorsunuz ben babamı arayacağım" mı yazsın. Kendinize gelin böyle beğeni çekmek için acitasyon yapmanın anlamı yok.
Tekrardan herkesin babalar gününü kutlar, babası hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet dilerim.15 Yorumla- +1 yıl
Oncelikle yazdigin bu upuzun yazinin benim icin hic anlam ifade etmedigini, vede senin düsüncelerinin benim hicbir onemi olmadigini bilmeni isterim. Babasi olmayan anlayamaz babasizligin acisini... Bunu yasamiyan anlayamaz. oyuzden benim babam olmadigi icin senden 1 -0 ondeyim.. cunku ben yasadim. iligime kadar hissettim o aciyi. Amacim prim yapmak olsaydi bunu daha farkli yollarlada yapardm. Biz burda acimizi paylasiyoruz. sen bizim gibi aci icin bir araya gelmis babasizlarin hakkini prim yapmaya yonelik yazinla iftira edip karaliyorsun. Zaten icimiz aciyor. Bu sekilde kamçılayıcı aşalayici yazini esefle ve siddetle kiniyorum. Umarim babasiz kaldiginda anlarsin ne demek istedigimi.. Yazinin sonunada yapmacik bir sekilde babalar gunu kutlayip rahmey dileme.. senin gibi tas kalpliler vicdan sömürüsüne ihtiyacimiz yok cok sukur...
- +1 yıl
Ayrica cesur olsaydin gizli kullanici olarak verdigin korkakca cevaba anca senin yapican bu yorumlar yakisir
Cevap sahibi+1 yıl1-0 öndeyime kadar okudum daha sonra okumadım. Çünkü acıyı skora dönüştüren birine yorum yazdığıma utandım bir an. Ama söylemem gerekir ki sadece babası olmayan sen değilsin ve benim babamın olup olmadığını da söylemedim. Öncelikle yorumu eleştirirken biraz daha açık ibarelerle gelin. Artık duygular olmuş sanal, insanlar olmuş beğeni kölesi. Böyle bir uğurda yaşadığı tranvatik şeyleri paylaşmadan da geri kalmaz.
Acınızı anlıyorum ve tekrardan Allah'tan rahmet dliyorum.- +1 yıl
1-0 ondeyim derken ben bu aciyi yasadim. sen daha yasamadin. neyi biliyorda konusuyorsn.. seni Allaha havale ediyorm. Boyle bir gunde boyle bir suclamayla beni resmen duzenbazlikla ve duygu somurusu yapmakla sucladigin icin. Kaybol acim buyuk
- +1 yıl
Acimi filan anladigin yok. Tek anladigin şey bu tip sorularin duygu somurusu oldugunu dusunmek.
En İyi Cevaplar
+1 yılGünaydın..
Belki bir şekilde duyuyordur, babalar günü kutlu olsun babanın, teşekkür etmek isterdim ona böyle bir kız büyütmüş.21 Yorumla- +1 yıl
Günaydin. Biryerlerden duyduğuna eminim. Çok tesekkür ederim. çok incesin😔😑
''Kac yasinizda olursaniz olun babaniz yasiyorsa hala cocuksunuzdur'' bu hangi kitap ya cok okumak isterdim? Malesef bizler de cabuk buyuduk, baska secenegimiz olmadi ki hayat..
Allah hayatta olan babalara uzun omurler nasip etsin Insallah.
Ben sahsen bisey yapmadim babalariyla mutlu olan insanlari seyrettim abimle yegenlerimi seyrettim bugun gozlerim doluyodu cok guzeldi 😊13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorumki canım hangi kitaptan alinti..😊 Alah rahmet eylesin.🙇🙇 ben bol dua , bol gözyasi hüzün hatira hepsi vardi bugun😿
- +1 yıl
☺☺💋💋💋💋
+1 yılAllah annelerimizi babalarimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benim😔🙇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılBenim için önemsiz bir gün baba diye bir kelime varsa ben onun tam tanımını bilmeyen biriyim baba sevgisi görmedim küçüken 4 yaşında kaybettim...
Çoğumuzun babası gibi babam olmadı 68 yaşındaydı ben doğduğumda babam kiminizin dedesi kiminizin amcası kiminizin büyük büyük babası yaşında...42 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. ışıklarda uyusun🙇🙇
- +1 yıl
teşekkür ederim sağolun
+1 yılAllah acıları yaşa bakmadan veriyormuş.
Toprağını öpmek ağrına gidiyor insanın.
Tüm babaların günü kutlu olsun,
Merhum babalarımızın mekanları cennet olsun..
Bazen babalar öpmek ister
bazı evlatlar istemez,
Bazen evlatlar öpmek ister babalarını.
Toprak izin vermez.
Babanıza, sevdiklerinize zaman ayırın, zaman sizi sevdiklerinizden ayırmadan.31 Yorumla- +1 yıl
Son cümle beni bitirdi😢😢
+1 yıl:( babam yaşıyor ve 1saat kadar önce babamın telefonu çaldı ve arayanı görünce boğazıma yumruk atılmış gibi oldu :'( arayan babamın kollarında şehit düşen komutanın oğlu :'( babam astsubay aradı babaa babalar günün kutlu olsun dedi :'( bir tuhaf oldum her babalar gününde önce şehit çocukları gelir aklıma :'(
21 Yorumla- +1 yıl
Ya kiyamam ona. Nasil cani yaniyodur kimbilir. Demekki baba kelimesi babanda bütünlestirmis. Hepsinin tum sehit cocuklarinin basi saolsn.🙇🙇
İçimi sızlattın. Benim babam sağ Allah'a çok şükür, onu sadece bugün değil her gün öperim ben hem de doyasıya ama utanırım da aslında bir yandan onu öperken. Sizler gelirsiniz aklıma, hem babasız hem de annesiz büyüyen küçücük kuzenlerim gelir aklıma. Allah babana rahmet eylesin...
#BabalarGününüzKutluOlsunKocaYürekliİnsanlar11 Yorumla- +1 yıl
Ya seni yerim. Ne guzel bir yorum bu.. cok dusuncelisin.. benimde bu paylasimi yaparken icim sizladi emin ol. Amin canim. BABANIN degerini bilmene ayrica sevindim.
+1 yılBenim babam hayatta ama yanımda değil bugün onu aricam babalr gününü kutlicam.
Senin de başınsağolsun üzülme Allah sevdiģi kulunu tez alirmış yanina Allah'ım onu guzel cennetine alir inşallah.
Belki kutlicaģın bir baban yok yaninda ama mezarına gidip ona güzel dualar ederek en güzel hediyeyi vermiş olursun...12 Yorumla- +1 yıl
Saol canım dostlar sağolsn. Tabiki gidicem. bende soru güncellemesine yazdim simdi. Mezarliga gidip dua edicem. Seninde babanin babalar günü kutlu olsun😚😚😚
- +1 yıl
teşekkür ederim..😊
Senin dorduncu be benim 10 uncu yilim ve o yanimda degil sirf onun babalar gununu kutlamak icin 3 gunluk izin aldim turkiyeye geldim yapamamiom baba ne ki bna kizim demesini ozledim bna uyuzum demesini ozlesim yok be yok cok ozledim ben onu cokkkk😪😪😪😪😪😪😪😪
110 Yorumla- +1 yıl
Ah be ah.😔😔fena oldum simdi. Hoşgeldin türkiyeye. Allah ışıklarda uyutsun🙇🙇🙇😙😙😙
- +1 yıl
Ya inanamiyorm... ciddimisin. cok aci gercekten😢😢😢
- +1 yıl
Amin canım amin😒😒
- +1 yıl
Kolon kanseri😢
- +1 yıl
Sagol canım
+1 yılBen babasız büyüdüm. 6 yaşında evin reisisin dediler bana. korktum ama ben para kazanamam ki dedim. 6 yaşında kocaman adam olmuştum artık. o zamandan beri hayatta olmayan babamı utandırmamak ona layık bir evlat olmak için düzgün bir hayat yaşamaya çalıştım. 26 yaşındayım büyüdükçe eksikliği daha fazla belli oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ah be minnacik bir cocukken evin reisi olmussun. bu nasil buyuk bir sorumluluktur.. Allah yattigi yer nur olsun. Mekani cennet olsun. Babana layik bir evlat olmak icin calismaya didinmeye devam. Baska sansimizda yok. Dik durmaliyiz.😳😳☹
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Çalışmaya didinmeye devam.
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Dua et be! Hiç değilse gömecek bir baban vardı.
Ya ben ne yapayım?
Sokakta rastladığım bütün adamlara:
“Acaba babam bu muydu?” diye bakar dururdum.
Canım Kardeşim / 197363 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten dua ediyorm. Vede her halime sükrediyorm. Allah sanada sabir versin.
- +1 yıl
@okbyes bu yorumu beyle malesef hic yildizimiz barisik degil. Her yorumda tersler boyle.
- Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBabasız geçirdiğim ilk babalar günümdü. Bu senenin başında kaybettim. Bugün dışarda çocukların annelerine "babama hediye alalım hadi" demelerine, iş arkadaşlarımın yanımda babalarını aramalarına, sosyal medyada babalarıyla sabah kahvaltı yaparken fotoğraf atanlara denk geldim. Allahın belası bir gündü ve her seferinde gözlerim doldu. Hepsinin mekanı cennet olsun bizlere de sabırlar versin.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa canım benm kiyamam. Benim içinde zordu çok zordu. Allah sabrınıda beraberinde veriyor acıyi verirken merak etme sen.. üzülme. Çook gereksiz bir gundu. Dogumgununde, ölum yılinda , babalar gununde.. bu 3 onemli gunlerde daha cok dağliycaz yuregimizi.. Baban nurlar icinde yatsin canım . O yattikca sizlere uzun omurler yazsin Allahim. Sabir versn.🖐🖐🙇😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam hayatta Allah yokluğunu göstermesin size de sabrın en büyüğünü versin
Bugün babalar gününü kutlamadım inan babayla yapılan paylaşımlardan çok babasızlık paylaşımları etkiledi beni
Benim de içim acıdı kutlamadım.
Allah cennette kavuşursun inşallah kardeşim 😊12 Yorumla- +1 yıl
Canim benm.. ne kadarda naif düşüncelisin. Allah sizlerden razi olsun. Desteğiniz ayri ayri cok iyi geldi. amin güzelliğim💋👌🙏☄
Cevap sahibi+1 yılÇok sevindim 💕💕
+1 yılBaba herzaman guvendir guvende hissetirir
Cocukken hic unutmam babam bazen beni doverdi, annem korurdu babamdan, ama gece korkar gider babama sarilirdim, korkularimdan bile babamin varlığı korurdu
Mekani cennet olur insallah babanin
Bende simdi bir babayim ogluma layik olmak, onu baba olgusundan mahrum etmemek için elimden geleni yapiyorum
Ve sırf oğlum icin tutunuyorum hayata,
Güçlü bir babası olsun ki güç alsın babasından..12 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel bir baba olmussun. Evladina boyle empatiyle yaklasman cok guzel. Allah yokluklarini gostermesin. Amin bu arada.
- +1 yıl
amin😊
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ne kadar düşünmemeye çalışsamda benim için çok zor geçiyor. Mezarlık ziyareti yaptım. Mezarını yıkadım, çiçeklerini çapaladım. Suladım, dua ettim. Geçirdiğim anları hatırladım. Nasıl olabilir ki sevdiği insana sarılamamak. Dudaklarım sızladı.
12 Yorumla- +1 yıl
Okudugun dualar kabul olsun insallah☹☹😳😳
Bende büyüdüm ve simaracak kimsem yok... Allah rahmet etsin babaniza. Babalar gününü kutlayanlar sessiz sedasız kutlasinlar yetimlerin canı yanar unutmasınlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya evet hic dusunen yok. Ne gereksiz bir gun. Amin canım . Işiklarda uyusunlar insallah😒✋💋
+1 yılBasin sağolsun Allah yaridmcin olsun.
Benimde babam yok ama sağ. 10 yildir yüzünü görmüyorum adam değildi baba denmezdi. Yani sonsuza kadar babam yok benim.11 Yorumla- +1 yıl
Amin 😿 bu kadar kolay silme babani ya
😢😢 aranizda ne gecti bilemem ama bir dusun. Belki kurtarilcak bir yani vardir..
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben babami askerlik gorevimi yaparken ansizin trafik kazasında kaybettim. Onca ayların özlemi üzerine bu bana çok koymuştu..
6 kasım 2012. Ölmuslerimize allahtan rahmet diliyorum..11 Yorumla- +1 yıl
Ah be...😔icim acidi. Ne kadar zor zamanlar gecirmissin sen. Hemde askerdeyken o aci haberi almak. of diyorm. Allahim mekanini cennet eylesin. İşıklarda uyusun insallah.. amin😔🙇
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah mekanını cennet etsin. Ölüm zor iş. Evden bir kedi gitse acısı tarif edilmez. Bu kayıp baba olursa söz biter. Ama şu da bir gerçek ki , herkesin gideceği yer aynı. Er ya da geç...
11 Yorumla- +1 yıl
Orasi oylede olenin yakinlari icin hic oyle degil..
Amin 14 yaşında idim şu an 25 hala sacma sapan duygular icindeyim ne tam büyüye biliyorsun nede tam cocuk olabiliyorsun... hayay vurdukça vuruyor yokluğunu hep hissettiriyor...
23 Yorumla- +1 yıl
Evet malesefki oyle. Basimiz saolsun. mekanlari cennet olsun😳
- +1 yıl
Çok amin☹😳
Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Ya bu günün ne önemi var insan değer veriyorsa seviyorsa bunu ne zaman gösterdiğinin bir önemi yok. Babalar günü, anneler günü, sevgililer günü... Bunlar gerçekten saçma.
Ama bazen şunu düşünüyorum ben sevgimi pek belli etmiyorum, öldüklerinde "Keşke sevgimi gösterseymişim." der miyim diye korkuyorum.
Ama elimde olan bir şey değil. Ben öyle ailemi sarılıp öpmem sevgimi belli etmem. Yapım bu.01 Yorumla- +1 yıl
Evet.. sevdiklerini kaybedince sevgini belli etmedigin icin pisman olursn. Bence daha fazla yapma bunu. Iste bugunu ben ve babasiz kalanlarin cogu sacma buluyo. Hemfikiriz. Bu soruyu sorma amacimda babasi olmayanlarla acimizi paylasmak..
Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı. Sen onu unutmazsan , hatırlarsan bu ona bir tebrik, teşekkürdür zaten. Ama ağlama ağlarsan rahat edemez.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet orasi oyle.. hic unuturmuyum.. o benm canim canim😔😔😔
benimde babam hayatta değil ve bugün herkesin babasıyla olan fotoğraflarını paylaşmasına dayanamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Al bendende okadar... ne gereksiz bir gun.. bitsede kurtulsak 😔😔😔 Allah yattigi yeri nur yapsin.
başın saolsun Allah mekanını cennet etsin sana da sabır versin inşallah öbür dünyada kavuşursunuz cok duygusal yazmıssın...
11 Yorumla- +1 yıl
Saol canim. Çok isterim onunla ahirette kavusmayi... amin🙇🙇🙇
Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanlar sosyal medyada babalarıyla güzel güzel fotoğraflarını paylaşıyorlar. benim de bazı arkadaslarımın babası vefat etti. yani olan var olmayan var. ben olumlu bakmıyorum herkes görsün diye. Ana babaların sadece bir günü olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru diyosn.. cok anlamsz bir gundu
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah meksnini cennet eylesin canim 😔 bende elini optum okadar hediye secimlerini hep onlara biraktim cunku bizde kimse takmaz boyle seyleri
Baban icin en gusel hediye dik saglam guclu durmandir canim :(16 Yorumla- +1 yıl
Saol canim benim. amin🙇dik duruyorum tabiki. Durmayip napicam ki. Baska sansm yok 😐
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Nolur gülücüklü emojiler koymayin bugun bana..
- +1 yıl
Ozur dilerim :(
- +1 yıl
Canim benm ozur dileme. Sadece uzgunum bugun. oyuzden
- +1 yıl
Olsun canisi uzuntunu anliyorum
+1 yılbende babamı 27.04.2013 tarihinde kaybettim. napalım kaderimiz böyleymiş. üvey babamla yaşıyorum onunkini kutladım hediye aldım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ya ne guzel en azindan baba diyebilecegin biri var..😊 gunaydn..
- +1 yıl
Evet halimize şükür yine de hepimizin gideceği yer aynı
+1 yılBugün gidemedim mezarlığa, yarın gideceğim insallah. Başın, başımız sağ olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Yarin gidip guzelce duani edersin. Amin canim benm. Basimiz saolsun🙇🙇
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Gerçekten çok duygulandım, gözlerim doldu okurken. Başın sağ olsun arkadaşım.
14 Yorumla- +1 yıl
Duygularina dokunduysam ne mutlu bana.. arada hüzünlenmekte iyidir. Deşarj olur insan. Çok tesekkur ederim guzel kalpli , eksik olma.😔😔
- +1 yıl
Canim benim rica ederim. Allah gönlüne gore versin seninde. Iyiaksamlar dilerim sevdiklerinle😍🤗👭👬💑👪
+1 yılBabam yaşıyor allaha şükür ama uzun zamandır yanımda değil özlüyorum onu
12 Yorumla- +1 yıl
Nefes aldigini biliyosn ya. oda bir şans..
- +1 yıl
Aynen çok şükür
Babamsız 9. yılım.. Başın sağolsun güzellik, mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻😘
16 Yorumla- +1 yıl
Seninde başın sağolsun canım benim.. Amin😙😙
- +1 yıl
Babanin adi ne canım
- +1 yıl
Dua okudum tüm babalara.. bizim babalarada ozel. Umarim ulasmistir. Optm cnm😚😚
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa yapmayın şöyle şeyler... Zar zor ağlayan insanları ağlatmak mı istiyosunuz 😭 Babam benim zayıf noktalarımdan biri, çınarın gölgesi üzerimden gitsin istemiyorum 😭
12 Yorumla- +1 yıl
Gitmesin. hayattayken bilin degerini..🙇🖐 bende boyle rahatlatiyorm kendimi napim.. Sanki ona boyle Allahtan rahmet diledikce orda huzurla uyudugunu düşünüyorm.😔✋
- +1 yıl
Başın sağolsun 😔
Miss İzmir basın sağolsun. Babam Trde. Ben burda istersen babamı sana verebilirim. Çünkü kendim de babayim. Sadece üzülme.. hatta her zaman çiftlikte misafir de ederler. Üzülme enerji kaynağım.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu cüretkar teklifin icin saol ama babamin yerini tutamazki.😳😳 Baba oldugunu ve evli oldugunu inkar ettigini cok iyi hatirliyorm. Neyse seninde babalar gunun kutlu olsun..
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimileri içinde olmaması olmasından daha hayırlı, en azından özlem duyardık nefret değil 😒 Neyse hakeden tüm babaların ellerinden öper babalar gününü kutlarım😔
21 Yorumla- +1 yıl
Belkide oyledir. Dogru diyosn.
+1 yılGünaydın canım basin 😞😞 sagolsun üzdün ama nerde pozitif enerji
bir de su esirgeme kurumlarindaki 0-3 yas cocuklari hic parmaklikli yataklardan cikarmiyorlarmis ya o geldi aklima ya off😞😞13 Yorumla- +1 yıl
Bitanem elimde degilki. Bugun heryerde kutlanirken insanin ici burkuluyo. 😔 ya kiyamam ben o kucuklere. En çokta onlara üzülüyorm.😑
- +1 yıl
Babanin mekani cennet olsun hayatim, seviyorum seni 😘
- +1 yıl
Bende seviyorm seni. Amin meleğim🙇😚😚😚
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç o acıyı yaşamadım çünkü annemle babamı tanımam. Ben 15 aylıkken trafik kazası geçirerek vefat ettiler. Resimden bilirim sadece.
Babanızın mekanı cennet olsun !11 Yorumla- +1 yıl
Yaa😔😔 üzüldüm. Allah rahmet eylesin.. amin 🙇
Ben mezar üstüne giderek dua ettim babacığıma. Sende dua et fındığım.
14 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesn. Isiklarda uyusun. Ben oisi sabah erkenden hallettim.😳😢🙇
- +1 yıl
Cok saol canim benm🙇🙇😙
Allah rahmet eylesin, bende sen gibi bugünün hızlı geçmesini bekliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Insallah jet hizinda gecer.😳😳😳🙇
Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. 25 yil oldu buyudukce daha. COk ariyorsun her basarinda keske gorseydi diyorsun tum varligimi feda edeedim gelmesi icin
12 Yorumla- +1 yıl
O seni biyerlerden izlio ama... sen hep bunu dusun.. ışiklarda uyusun insallah.
Babanın mekanı cennet olsun canım allah sabır versın eksıklıgı hıssedılır zor olur ama bır babaya sahıpl olmanın o zamana kadar lutfedılmıs bır sanstı
11 Yorumla- +1 yıl
Evet hep şukrederim halime.. ya hic baba nedir bilmeseydim... oyuzden binlerce milyonlarca kez sükürler olsn.. iyiki babam gibi bir adam benim babamdi. Amin guzelim amin😳😳😳🙇🙇🙇
Allah rahmet eylesin.. gitmiyorum ben mezarlığa kızgınım gittiği için bir de sanırım gerçekliğinden kaçıyorum..
13 Yorumla- +1 yıl
Babanin mezarinami küsüyosun. ya saçmalama.. Gittigin yerde bir kemik yığınindan baska bir sey yok. Ölüsüne bile tripmi atiyosn. Ayrica ölüm Allahin emri. Boyle yaparsan Allahin emrine karsi cikmis oluyosn. Git gzel bir abdestini al. Git mezarinin basina. Cok guzel dua et.. bugun babanin duaya ihtiyaci var... yapma. küsme ona
- +1 yıl
Hayat cesurlari sever tatlim. Al bir cicek git ya. Ne kaybedersin.
- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılBenim babasız 15. Yılım. Gerçekten kötü oluyorum şu babalar gününde
11 Yorumla- +1 yıl
Allah işiklarda uyutsun.🙇🙇
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde babam yok. Onsuz 2. babalar günüm. Bir video, bir mesaj, bir resim dahi canımı çok yaktı bugün. Ama güçlü olmak zorundayım.
11 Yorumla- +1 yıl
Dik dur canim. Yaşasaydi dik durmani isterdi emin ol.. ışıklarda uyusun🙇🙇😙😙😙
+1 yılAllah rahmet eylesin canım :(
Bir kaç planım var annemle kararlaştırcaz.11 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benim.🙇
Günaydın Allah Rahmet eylesin benimde 1 hafta önce yakın arkadaşım babasını kaybetti o ne yapacak bugün merak ediyorum :(
14 Yorumla- +1 yıl
Ozaman ona destek ol yaninda ol.. sen kalbi temiz iyi bir insansin. Ihtiyaci var arkdasinin bugun destege.🙇🙇🙇😳😳
- +1 yıl
Ne guzel olsun destek olmussundur ozaman sen. Hayirli yolcuklar... ne tarafa yolculuk?
+1 yılmaalesef benim.27 ocakta kaybettim onu ilk babasız babalar günümdü çok kötüydü benim için..
12 Yorumla- +1 yıl
Ah be.. cok uzuldm.. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet babanin hic merak etme. İşıklarda uyusun insallah. O yattikca Allah sizlere uzun omurler yazsin.🙇🖐
- +1 yıl
çok teşekkür ederim, amin. İnşallah.
Allah sana ve ailene de uzun ömürler versin..
Allah babası vefat eden herkesin babasına rahmet eylesin. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Saol canım benm
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Baışınız sağolsun Allah sabır versin Mekanı cennet olur inşAllah
12 Yorumla- +1 yıl
Cok saol. Amin.🙇
+1 yılBugün bütün kaybedilen babalara dua edelim mi, ben 6 ay evvel kaybettim, kanserdi.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ettim hepsine dua.. en cokta şehit babalarina okudum sabah erkenden uyandim.. Hepsi ışıklarda uyusun. Senin baban icinde Allah rahmet eylesin. Bende kanserden kaybettim babami. Cok zor tarifi acisi yok. yapilamaz. Allah sizlere sabir versn
- +1 yıl
Amin, sağolun, sizinde öyle, bende dua vereceğim. hepsine ve senin babana da
Acını paylaşıyorum. - +1 yıl
Cok ama cok tesekkur ederim. Allah razi olsun🙇🙇🙇
- +1 yıl
Senden de, ama üzülme ve yıpratma kendini fazla. zor amanalışmalıyız buna,
Günaydın ALLAH rahmet eylesin ALLAH okuduğun duaları kabul eylesin...
11 Yorumla- +1 yıl
Amin cnm😳
+1 yılMekani cennet olsun gun boyu uyudum o gunu kafadan sildim ben
11 Yorumla- +1 yıl
Ozel degilse soylesene... hayattami cnm?
Abla basın sağolsun , rabbim sana , baban gibi sevecek sayacak birini nasip etsin inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
Amin canım benim
+1 yılNur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun inşaallah babanın :(
11 Yorumla- +1 yıl
Amin canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki benim yaşadıklarım ne neden ilişkilerim mutlu sonla bitmiyor nedeni ne bunun
13 Yorumla- +1 yıl
canım benim bunun konumuzla alakasi ne tam olarak? Soylersen yardimci olaym ben sana.
Cevap sahibi+1 yılAlakası bir kız babasıyla sağlıklı iletişim kuramiyorsa erkeklerle kurduğu ilişkilerde sağlam olmaz
- +1 yıl
canım babanla kuramiyorsa iletisimi , normal erkeklerle kuramiycan anlamina gelmez.. empati yoluyla anliyabilirsn. Dik basli konusmalar degilde birazda karsi tarafin yerine kendini koyup oyle dusunmek gerekir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta olup olmadığını bile bilmiyorum. Umarım gebermistir
11 Yorumla- +1 yıl
Ne deyimki sana ben
+1 yılbenim babam 19 yıl önce vefat etti Allah rahmet eylesin bu ay benim için 2 kere acı dolu
14 Yorumla- +1 yıl
Işıklarda uyusun insallah.🖐🙇
- +1 yıl
amin Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin canım bnm🖐😒
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılBenim de babam yok. 5 yaşındayken kaybettim. Yokluğunu çok hissediyorum. Mekanları cennet olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Mekani cennet olsun. İşıklarda uyusun insallah.🙇🙇🖐
- +1 yıl
Amin canım benim ins
+1 yılBenim de babamsiz 35. yilim. Bu gunu de siradan bir gun gibi geciriyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Isiklarda uyusun insallah☹🙇
- +1 yıl
Amin bil mubabele , cok te$ekkurler , iyi pazarlar.
365 gün 6 saatten bir sn daha aşağıya indirmem, bir gün diye ananlara notum...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılMekani cennet olsun. Cennette kavuşursunuz inşallah.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Hepimizin babasının babalar günü kutlu olsun. Baban ve nice şehit babalarimiz huzur içinde uyusun. Onlar olmasa biz bu kadar rahat olamazdik inşallah cennetin en güzel köşesi onların olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rahmet eylesin başın Sağolsun mekanı cennet olsun babanın 😞
14 Yorumla- +1 yıl
Saolasn canm benim🙇🙇🙇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim benim babamda 6 ay önce öldü 1.5 ay sonra torunu olacak ölmeseydi görecekti
- +1 yıl
Ya nasil uzuldum 😢😢 o biryerlerde gorucek canim torununu.. daha acin cok taze biliyorm. Allah mekanini cennet etsin. İşıklarda uyusun insallah😳🙇😳☹
Cevap sahibi+1 yılİnşallah teşekkür ederim
+1 yılGeçti bir şekilde. Rusyadayken olduğumuz fotoğraflara baktım bol bol. Sarıldım, ağladım.
12 Yorumla- +1 yıl
Mekani cennet olsun canım . Evet gecirdik cok sükür bu yilda. 😿✋💋
- +1 yıl
Senin de canım
- Devamını Gör (82)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar