İnsanlara duymak istediklerini, duymaya ihtiyaç duyduklarını mı yoksa gerçekleri mi söylersiniz? Neden? :)
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. gerçekleri konuşurum. bu özelliğimden dolayı bazıları beni sevmez.
doğrular her zaman insanlara hem doğru yol gösterir, hem hatasını anlamasına yardımcı olur, hem farkında olmadan yaptığı hataları düzeltme şansı verir hem de zaman kazandırır. ilk an belki insan şok olur, kırılabiilir ya da üzülebilir. ama bu üzülme kısa süreli ve geçicidir. esas kalıcı üzüntü yalakalıkların sonunda gerçekleri öğrenmektir. iş işten geçtikten sonra gerçekleri öğrenmek esas üzücü sonuç doğurur.11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Tesekkurler aciklayici cevabin icin.
En İyi Cevaplar
Merhaba Güzel insan; yalan söz insanı öldürmez, doğru söz de öyle ama arada çok büyük bir fark var. Ne kadar acı olursa olsun doğruyu söylemek herzaman iyidir. Yalan ile onun belki gönlünü hoş edersin ama kendi insanlığını yitirmeye başlarsın. Doğru ama acı gerçeği söylersen hem insanlığını korumuş olursun hemde karşındaki insana çok büyük bir iyilik yapmış olursun..
Sevgi ile kal...15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel insan :)
Bakar konusuna. Kendine guvenmeyen biri oldugunda ona kendine guvenmesi icin duymak istediklerini soylerim. Fazla kendinden emin kisilereyse hicbirsey soylemem. Ben gercekleri cok az soylerim. Ne yalan diyeyim:-)
12 Yorumla- +1 yıl
Bu da o nadir anlardan o zaman :)
tatlım bende nabza göre şerbet var adamına göre hareket ederim :D
12 Yorumla- +1 yıl
En iyisi :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
45Cevap
Kişiye ve amaçlarıma göre değişiyor mesela bir kızı ayarlamaya çalısıyorum olur olmaz iltifatlar ettiğim olur duymak istediklerini söylerim. Normal arkadaşlarıma gerçekleri söylerim çeki düzen vermeleri için kendlerine onlarda bana gerçeklerı soyler :D
12 Yorumla- +1 yıl
Durust cevabin icin tesekkurler :)
Gerçekleri söylerim. Güzel bir yalana, olmayan bir şeye inandırmaktansa, acı bile olsa gerçeği bilmesini tercih ederim. Çünkü ben olsaydım, ben gerçeği bilmek isterdim. E kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma demişler, o hesap :) Ama zaten istesem de beceremediğim bir konu. Patavatsızlığım diz boyu olduğu için, ağzımdan kaçırıveriyorum zaten. Hiçbirşey saklayamam, düşündüğümü, yaptığımı gizleyemem. Gizemli de değilim yani haliyle, herşey ortada bizde :D
10 Yorumla
+1 yılKaldıramaz mabat gibi yere bakar yüzleri, hiç söyleme sen güçsüz olana gerçekleri.
Ver istedikleri cevapları bozma mutlu dünyalarını.
Gerçekler acı gelmez bu tiplere, söylediğin için sen kötü olursun dip not olarak bilgine.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılKişiden kişiye değişir :) genelikle gerçekleri söylemeyi seçerim ama bazende insanlara duymak istediklerini söylerim sebebi nefret etmem değil veya sevmemden dolayı degil sadece üzgündür biraz sımartmak ve sevindirmek isterim hepsi bu ^^
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap :)
- +1 yıl
thx :)
hep gerçekleri söylüyodum ama şimdi hakeden gerçeği söylüyorum
geriye kalanlar ztn duymak istediklerinin dısında birşey duyunca anlamıyorlar
uğraşmaya değmez..11 Yorumla- +1 yıl
:) dogru.
İnsanlara duymak istedikleri gerçekleri söylerim, hepsini değil :).Çünkü insanlar gerçekleri duymak ister.
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel bakis acisi :)
+1 yılDuymak istediklerini söyleyebileydimmmm.. şimdi çok farklı yerlerde olurdum :(
AÇAYDIM KOLLARIMII, GİTMEE DİYEYDİMMM !:D11 Yorumla- +1 yıl
Nasip :D
+1 yılİnsanlara yalakalık olsun diye canım cicim şöyle böyle demek yerine
hatasını doğru olanı söylerim
ama bu yüzden kötü olurum ama mantıklı düşünmüyorki dost acı söyler
doğruyu görsün diye13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama sanki sen bu sorunun cevabini verdiydin?:D
- +1 yıl
ne bileyim görmedimki gene verdim cevap işte kusura bakma :S
- +1 yıl
Estagfirullah :)
+1 yılgerçekleri söylemek istiyor insan ama ilişkilerde genellikle gerçekler hep sıkıntı oluşturuyor.. ben her nekadar hep gerçeklerden taraf olsamda kaybeden taraf olurum genelde.. duymak istediklerini söyleyenlerse bir şekilde mutlu oluyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisin.
- +1 yıl
yani.. çünkü mutlu olanlar zaten o şekilde mutlu oluyolar..
+1 yılDeğişir yaratacaı etkiye göre kırçiçeem. Mesela sana duymak istediğini söyledim.
21 Yorumla- +1 yıl
Haha, peki kırçiçeem :)
+1 yılGerçekleri söylediğimde kötü oluyorum
ama o kalın beyinleri almıyor
asıl dost acı söyler ve kötülüğünü istemez115 Yorumla- +1 yıl
Sürekli bir isyan halindesin :)
- +1 yıl
yok haşa isyan halinde değilim
Anlaşılamadığım zaman sinir oluyorum - +1 yıl
Zaten Allah'a değil, insanlara isyan halindesin demek istedim. Peki :)
- +1 yıl
İnsanlara isyan ediyorum evet anlaşılmıyorlar anlaşılamıyorum.
sorun bende mi yoksa
nato kafa nato mermerlerdemi
- +1 yıl
Bilmem. Bu göreceli bir kavram. Kimine g?re sen çok anlayışlı birisindir, kimine göre ise sen de nato mermer nato kafa bir tipsindir. Hepimiz için geçerli. En iyisi aynı frekansta olduğun insanları bulmak sanırım. Anlamayanları sallicaksin :)
- +1 yıl
Bende sallıyorum zaten
ama laf çakıpta uyuz etmeyide ihmal etmiyorum - +1 yıl
O kısmı tercihine kalmış tabi :)
- +1 yıl
Zevkli oluyor yahu seni sinir edeni sende sinir ediyorsun
bazen insanlıktan çıkıyorum ama sonra tövbe ediyorum dengesizmiyim ben :( - +1 yıl
Dengesizlik değil. İnsanız hepimiz, sabrımız taşabiliyor bazen. Tadında bıraktıkça karşılık vermende bir sorun yok bence. Susmanın kıdemini bilene susucaksın yoksa susunca ezik sanarlar :)
- +1 yıl
Bak ben hep sustum sessiz kalmanın en güzel cevap olduğunu bildim ama baktımki sustukça
üstüme geliyorlar bende dedimki arkadaş niye susuyorum ?
onlar gagalarını açtıkça ben ses etmedim baktım olmayacak en sonunda sabrında bir limiti var bundan sonra herkes akıllı olacak bu site veya bir başka yer her türlü pisliği yapabilirim
siteymiş üüyelikmiş umrumda olmaz :D - +1 yıl
İşte fazla sabredince de bu dereceye geliyor insan. Neydi o söz? sakin atın tekmesi yaman olur mu öyle bişeydi :) çok dolmadan hafif hafif tepki vermek lazım galiba. Öbür türlü sen bir birikime tepki veriyorsun ama görünüşteki olaylar küçük oluyor. Sen yine de yapma pislik falan boşver. Edebinle lafını sok :D yeter bence :)
- +1 yıl
Şu sitede ya da dışarıda çok sevilen bir insanım herkeste her konusunda
ne kadar ciddi ve düzgün cevap verdimi bilir
millet dalga geçer ben gene ciddiyetimi korururum
ama anladımki bu siteyi ve reel hayatı pek fazla umursamamak gerekiyormuş
gene sessiz kalırım edebimi bozmam ama cidden sabır taşıda olsam bir yerde çatlarım
- +1 yıl
Sessiz kalma sen de. Ölçülü bir şekilde tepkini verirsin işte dediğin gibi. Hem içinde kalmaz, patlama olmaz :)?
- +1 yıl
Artık kalmıyorum edebimle lafımı çakıyorum isyanım bu işte anladın değilmi :)
- +1 yıl
Anladım tabi :)
bu kişinin neyi ne kadar kaldırabileceğine göre değişir.sadece duymasını istediklerini sölemek ya da sadece gerçkleri sölemek bencilliktir.karşındakinin ruh haline göre hareket etmek gerekir
20 Yorumla
+1 yılCogu zaman duymak istediklerini cnku o insanlari mutlu ediyor ama ciddi birseyse is ile ilgili ya da daha muhimse tabiki dogruluk onemli kandirmaya gerek yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılduymak istemediklerini söylerim gerçek yüzlerini göstermede etkili oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
İyi fikir :)
saygı duygumsevdiklerime gerçekleri boş umursamaz olanlara istedikleri ironi yaparak söylerim maksat eğlence
10 Yorumla
+1 yılgerçekler her zaman duymak istediklerimizle aynı olmuyo ..
12 Yorumla- +1 yıl
Evet işte ben de o yüzden hangisini tercih edersin diye sordum? :)
- +1 yıl
sanırım istediklerimi duymak daha güzell :) en azından mutlu olur insan :)
çok sinirli asabi direk yüze vururum sözleri bu yüzden yanıma yaklaşmıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekleri söylüyorsun, bari biraz sakin söyle o zaman :)
+1 yılkişisine ve olayına göre değişir bazılarına bazı yerlerde gerçekleri bazende duymak istediklerini söylerim. sevdiğim insanlar için geçerli tabi bu olay. onları üzmemek için elimden geleni yaparım
10 Yorumlakimine duymak istediklerini, kimilerine ihtiyaç duyduklarını, dostlarımaysa gerçekleri söylerim
20 Yorumlagerçekleri söylerim ben hiç çekinmem burda boş beleş muhabbet yapıyoruz mesala :D
14 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Doğru söyledin, tebessüm ettim.
genelde duymak istemdiklerini söylerim, onlar daha gerçek oluyor...
10 YorumlaGerçekleri söylerim, bazen beyaz yalanlar gerekli olabiliyor tabi
10 Yorumladegisir bir iliskiyi kurtarmak icin yalan atilabilir ama bazi aci gercekler vardirki yuzune vurmamiz gerekebilir
10 YorumlaSanırım gerçekleri söylediğimden bu kadar nefret edilesi biriyim.
10 YorumlaDürüst olmak kötü insanlar hep bir yalan inandırılımış .. gerçkelri duyunca hayal kırıklıgına uğruyorlar .. bırkın o hayal dünyaşrında mutlu olsunlar ...
10 YorumlaGerçekleri söylersek , duymak istediğinide kendi elde eder.
10 Yorumlaiyi arkadaş gerçekleri söyler. duymak istediğini söylersen o adam hatalıysa hata yapmaya devam eder.
10 Yorumla
+1 yılçoğunlukla duymak istedikleri söylerim. zaten duymak istemediklerini duymuyolar
10 YorumlaBen gerçekleri söylüyorum onlar benim duymak istemediklerim le karşılık veriyorlar :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ha ha :)
+1 yılHer ne olursa olsun gerçekleri..Kimi zaman bu yüzden kaybettim Kimi zamanda kazandım
10 Yorumla
+1 yılTabii ki sevdiğim insanlara duymak istediklerini sevmediklerime gerekeni. ama asla o an ne aklıma geliyorsa onu değil. patavatsızlığa lüzum yok.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. o an benden ne duymak istiyorsa onu söylerim. bazen gerçekleri soylemek istesemde o bakıslar karsısında duymak istediklerini söylüyorum
10 Yorumlanabza göre şerbet diyelim :D Her doğru,her yerde söylenmez,arada insanların duymak istediklerini söylemek lazım.
10 Yorumlakişisene göre değişir.. eğer gerçekleri kaldırabilecek ve yakınım olan ,sevdiğim biriyse gerçekleri söylerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gitmesini istiyorsam gerçekleri, kalmasını istiyorsam da duymak istediklerini söylerim.
10 Yorumla
+1 yılgerçekleri söylerim yalan dünyaya inat bari sözlerim düşüncelerim hayallerim gercek olsun
10 Yorumlakendilerine doğruyu söylemeye özen gösteririm.yalnız kadınlara iltifat ederken durum biraz değişiyor,duymak istediklerini söylüyorum çoğu zaman :)
10 Yorumla
+1 yılduymaya ihtiyaç olduklarını söylerim çünkü bende duymak istediklerimi duymak istiyorum. Gerçekçilik benim işim değil napalm :D
10 Yorumla
+1 yılyerine göre degişir ama genelde gercekleri sölerim bu yuzden bazı arkadaşlar beni aralarında istemiyolarmış :)
10 Yorumla
+1 yılGenelde Gerçekler / Daha sonra ne demiştim diye düşünmemek ve saçmalamamak için..
10 Yorumla
+1 yılof sölüorm gercekleri sona kotu oluyrm.ama bu huyumda deismio
10 Yorumlahaline üzüldüğüm biriyse duymak istediklerini, genelde gerçekleri dostlarıma söylüyorum yakınlarıma yani
10 Yorumla
+1 yılAçık sözlü bir insan olmadığım için bazen duymak istenileni söylerim.
10 YorumlaYerine göre doğruları yerine göre duymak istediklerini söylerim...
10 Yorumlagerçekler acı veriyorsa duymak istediklerini söylerim o zaman gerçeği biliyor.
10 YorumlaSaydıklarının üçüde söylenir. Önemli olan söylediğin zaman ve sonuçlarını hesap etmen.
10 Yorumlagerçekleri söylerim nedenmi kıvırmasını pek beceremem :/
10 Yorumla
+1 yılZamana, mekana ve kişiye göre değişir.
16 Yorumla- +1 yıl
Nickine bayildim :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim :) Ben de senin avatarına bayıldım :)))
- +1 yıl
Lady Georgie, güzel bir anime :)
- +1 yıl
Açıkçası hiç duymamıştım :D Ay savaşçılarını çağrıştırmıştı bana :D
- +1 yıl
Ay savaşçısı favorim ama nedense Usagi'yi koymak istemedim. Kimliğim deşifre falan olabilirdi, gerek yok :D
- +1 yıl
:)))
+1 yılgerceklerı soylerım cunku arkasından konusmam ve duzeltmesını ıstedıgım seylerı yuzune soylerım
10 YorumlaO an için hangisine ihtiyacı olduğuna bakarak karar veririm.
10 Yorumlagerçek acı da olsa iyiliği için söylenmeli
10 Yorumlageecekleri soylerim ki sonradan uzulmesin.
10 Yorumlagenelde duymak istediklerini söylerim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. gerçekleri söylerim çünkü dost acı söyler
10 Yorumla
+1 yılgerçekleri tabii ki. dost acı söyler napalım.
10 Yorumla
+1 yılüzülcekse yalan sölediğimde oluyo benim
10 Yorumlaonları incitmeyecek şekilde gerçekleri söylerim
10 Yorumlaelbette gerçekleri ve doğru bildiğimi söylerim
10 Yorumla
+1 yılihtiyaç duyduklarını söylüyorum
10 Yorumladuymaya ihtiyaç duyduklarını ;)
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İnsanlara duymak istediklerini mi, gerçekleri mi söylersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne