Karşı tarafın üzüleceğini dahi düşünsen yine de gerçeği yüzüne söyleyebilir misin?

Gerçeği pek söyleyemiyorum. Üzülmesin diye biraz süsleye süsleye anlatıyorum ama fazla da umut vermiyorum, sonra daha kötü oluyorlar. Öldürürcesine de söylemiyorum. Kendilerinden daha kötü pozisyonda olan insanlarla mukayese ederek rahatlamalarını sağlıyorum.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Gerçekleri söylerim
Cevap
13Cevap
Bazen karşı tarafı mutlu ya da motive etmek için yalan söylediğim oluyor ama karşı taraf hata yapıyorsa gerçekleri söylemekten çekinmem
Gerçekler avutavagina yalanlar acitsin diyeceğim de ok gibi doğru biri olunca yabana atıyorlar. Yay gibi eğri olunca elde tutuyorlar
Her insan gerçekleri labul etmez
Duymak istediğini söyle geç
Ölücez 😂
Gerçekleri söylemek iyidir ya yalaka olup çevre edincegine doğrucu ol tek tabanca takıl
Yalan söylemek için bir çeşit ruhsat mıdır bu?
Birileri üzülmesin diye yalan mı söylemeliyiz yani
Gerçekleri söylerim ama insanlar kendi kurgusuna inanmak istediği için beni sevmezler :D
İkisi karışık :( bazen iki yuzlulukte yapıyorum. Mesela seks yaparken asla doyurmuyirdur beni ama mutluymus numarasi yapıyorum :(
Gerçeği söylerim her zaman çünkü bu önü güçlü yapar
Çok dobra konuşurum ama karşımdaki insanı kırmadan incitmeden kibar bir şekilde söylerim 😉
Gerçekleri söylüyorum, bazıları kuduruyor. Daha dengeli olmaya karar verdim.
Gerekeni söylerim, gerçekler kadar önemli bu..
Pata küte gerçekleri söylüyorum
Gerçekleri söyleyip gerçekleri duymak isterim
Gerçekleri bazen gerçekler acı olsada
İyi bir üslupla gerçekleri söylerim, her zaman.
Duymak istediklerini
Gerçekleri
Gercekt.
Gerçekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar