Spora karşı isteksizlik, ,egzersiz yapmada istikrarsızlık..

Makul derecede çekici bir vücuda ve kaslara ulaşmak için spor yapmak gerek.. Lakin ben spor yapmak konusunda hevesli olsamda çoğu zaman yanlız başıma bu işe girişemiyorum.. Tetikleyici bir unsur veya arkadaş yok.. Bu yüzden yürümeye bile üşeniyorum bazen.. Evim sahile çok yakın.. Bir kaç günde bir hafif koşup eve geliyorum, ham olduğumu hissedince daha da uzaklaşıyorum spordan.. Spor yapmak böyle.. Bir de mesela spor kanallarını açtırdım digitürkte, belki işe yarar diye, ama onlara da bigün baksam ertesi gün unutuyorum.. Evet aslında unutmak da denebilir buna sporla ilgili her planım istikrarsız oluyor neden ki ? NASIL KENDİ KENDİMİ TETİKLEYEBİLİRİM?

KENDİMİ SPOR YAPMAK ZORUNDA HİSSETMEK İSTİYORUM BUNU NASIL YAPABİLİRİM? YANLIZ BAŞINA SPOR YAPILIR MI?
Güncellemeler
+1 yıl
evim ve iş yerim sahile cok yakın.. buna ragmen sahile gitmek bile istemiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
insan zevk aldığı şeye karşı kendiliğinden canlanırya mesela seks, mesela arabalar mesela sevdiğin film dizi vs.. işte bende spora karşı kendiliğimden o şekilde canlanmak isteklileşmek istiyorum.. tuttuğum takımın bilgilerine bile tam sahip degilim..
Güncellemeler
+1 yıl
acaba tam olarak benimseyemediğimden mi? tam olarak benimseyebileceğim bir spor dalı mı seçmeliyim ki ?
Spora karşı isteksizlik, ,egzersiz yapmada istikrarsızlık..