Evde tek yaşamak mı aileyle mi arkadaşlarla mı ?
Hangisi sizin için daha rahat olurdu ?
Hangisi sizin için daha rahat olurdu ?
Arkadaşlarla
Ailemle
Tek yaşamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
başta cazip gelir tek yaşamak ama belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor.Ben tek yaşıyorum başta bunu tercih ettim iyiydi güzeldi ama şimdi ailemle beraber yaşamak istiyorum lakin şimdilik bu mümkün değil
Kafa dengi bir ev arkadaşı ile.
Tek başıma yaşıyorum. Bu düzeni de ne bir erkek için, ne bir arkadaş için, ne de ailem için bozarım. Rahatım yerinde...
imkanım olsa evde tek yaşamak isterdim. arkadaşlarım, sevgilim, ailem dilediğim zaman gelirdi zaten. evde tek candır.
Cevap
28Cevap
bence en coolu arkadasla yasamak ! kankan falan olucak ama iste kafa dengi olcak karsi cinsden olcak ama saadece kanka yani herkez kendini kontroll altinda tutmali !
aile iyidir ya sıcak yemek aile sohbetleri aldığın maaşın çoğu sende kalır en iyisi ailedir hasta olduğunda annen ilgilenir bir sorunun olduğunda babana kardeşine anlatırsın var mı aile gibisi
Hiçbiri. Hizmetkarlarım olsun isterdim, her faydalı ve güzel meziyetten bir insan. Onları yönetmek isterdim, emirler vermek. Bana bir ev yetmez, bir malikane, belki de bir şato, saray lazım. xd
Bir de ordu istiyorum, arada sıkılırım, hep beraber saldırırız xd
Evde tek yaşayınca çevren az olacak. Yoksa her arkadaşın evine kız getirmeye çalışıyor. Kendi evinde misafir oluyorsun
evde tek yaşıyorum oh mis..ev arkadaşlarımda oldu zamanında ama kız milleti çekilmez
Aile ve arkadaşlık mutlaka olmalı ama insan istiyor ki bazen kendisiyle başbaşa kalmak
Tek yaşayanlar ailesiyle birlikte yaşamak ister, ailesiyle yaşayanlar tek yaşamak yada arkadaşlarıyla birlikte yaşamak ister.
9 yıldır yalnız yaşıyorum. egemenliğimi ilan ettim. şimdi kendi bayrağımı tasarlıyorum.
tek yaşamak bence.. rahat rahat takıl,sorunsuz sıkıntısız.
Yaşadığım evde benden başka erkek olmamalı. Kadın ev arkadaşı olabilir.
en güzeli tek yaşamak istediğin zaman çıplak dolaşırsın, p*rno izlersin, eve kız atarsın her ergen erkeğin rüyası :)
ikisi de iyi değil istediğin zaman tek istediğin zaman aile olmalı ikisini de arıyoruz <3
yalnız tabiki , aileyle yaşanmaz yaşadığım günlere nalet etmiştim bi anda çıktım terk ettim evi ;)
imkanın var ise Tek başına her işin altından kalkacaksan temiz olacaksın pis sevmem ama aile sıcaklığı ev yemeği annenin başka tabi
Haftada 1 gün ailenle, 1 gün arkadaşlarınla, kalan 5 gün yanlız geçirmek oldukça dengeli olabilir :D
valla ben arkadaşlarımla yaşıyorum gayet maddi manevi rahatım yerinde
İkimizde ayrı ayrı işlerde çalışıyoruz arkadaşım aşçı yemek problemi çekimyoruz hem 6+1 evde tek yaşamak olmazdı birde sevimli bir köpeğim var adı cesur
3 kardes kalıyoruz anne baba yok super bi yaşam tavsıye ederım :D
Tek tabi:)Sevgilim istediği zaman gelecek istediği zaman gidecek
farkmaz bana. sülalem raad.
bir arkadaş yeter, olmazsa da tek:)
tek yaşamak kendi aileni kurana kadar..
ütü problemi dışında evde yalnız yaşamak
Ailemle yaşamak rahat benim için.
tek her zaman kendine ait bir alanı olmalı insanın
Köpek istiyorum.
Bi köpekle yaşamak istiyorum.
hepsinden azar azar iyi gider :D
tabi ki tek yasamak