Almıla246 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kizlara gorusunu acmisin kardesim bende erkegim mecburen diger fake adresimden yaziyorum. Bendede bu bahsettigin seyden var galiba yani bazi tavirlarimdan falan supheleniyorum uzun suredir kafama takiliyor. Bir sorum olcak sana yanlis Allaha inancin uzerine dogru cevapla kardesim. Dogdugundan bu yana hicmi bir kizdan hoslanmadin birde hic bir erkege asik olma gibi birsey yasadin mi? Cevabini kendimle kiyaslayip bir sonuca varcam kardesim oyuzdeb Allaha ibancin uzerine sordum yanlis cevap verme aman donden cikabilirsin yalan olursa. Nolur bir yardim et kardesim
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDinden cikabilirsin yalan olursa olucak o yanlis yazmisim
Cevap sahibi+1 yılKizada erkegede birsey hissetmedin demi?
Cevap sahibi+1 yılHic?
Cevap sahibi+1 yılOnu demiyorum ya hic dogdugundan beridir bir kiza veya erkege birsey hissetmedin mi Allahini seviyorsan dogru cevaplayip buna cevabini verirmisin kardesim
Cevap sahibi+1 yılTamam dostum sagolasin. Ben mesela bunun xarelerini arastiriyorum kendimden emin degilim cunku kesin kaniya varamadim bence sende bir carwsine bak istersen yardim ederim
Cevap sahibi+1 yılYani boyle hissediyorsun diye bunu degistiremezsin diye dusunme erkeksin sonucta gorunum olarak var bununda bir caresi
Cevap sahibi+1 yılNasil denedin psikolog falan mi?
Cevap sahibi+1 yılSende belliki testesteron erkeklik hormonu az kardesim. Bende de az ben tedavi oluyorum. Testesteron eksikliginde kiz gibi hissetmen normal. Bence sen yolumdan sapma pisman olursun. hastaneye gidip testesteron testi yaptir normal degerlerde cikmazsa eger tedavisi var benden tavsiye
Cevap sahibi+1 yılTanidiklarin akrabalirinin trpkusi ilerde omrun boyunca uzecek emin ol bence dusun derim
bence yalnızlıktan böyle düşüncelere kapılmışsın çıkış yolunu bu olarak görüyorsun ama bir kıza aşık olursan eğer o zaman fikirlerin değişir
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Selam ayni seyleri yasiyorum daha once 3 kiza asik oldum ama sevgilim olmadi ara sira evde yalniz oldugumda kiz kardesimin etegini giyiyorum bazen bikini giyiyorum cok mutlu oluyorum cok zevk veriyor oyle giyince dunyalar benim oluyor ama erkek kiyafetleri cok sacma toplumdan korkdugum icin cinsiyet degisemiyorum yoksa hemen kiz olmak istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasli birni cocuk olmak istemesi, portakalin cilek olmak istemesi, okuzun kus olmak istemesi kadar abes.. O yuzden psikoloğa git... Hayatina olumlu bir yon ver.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbasit falan degil. Her istedigimiz mantiklidir ya da normaldir diye bir sey yok... Bu, fitrata ters bir durum. Neden herkes cinsiyetini farkli hissetmiyo, cunku nirmal bir durum degil ve sen hasta olabilirsin maalesef... Mutlaka bu durumu degistirmeye calis, emin ol cinaiyetini degistirmekten daha kolay olur
Cevap sahibi+1 yılnasil bir surecti, zorla kendini. Cinaiyetini degistirince yasayacagin zorluklar, guzelliklerden bin kat fazla olur. Cokkkkmm zor. Cokkk olanaksiz. Bakma sen unlulere. Bir degilsin onlarla.
Cevap sahibi+1 yılYaaa git psikoligla konus burada cozum bulamazsin. Kirmak da istemiyorum, seninki hastalik bunu kabullen ve hastaligini yenmeye calis.
Cevap sahibi+1 yılDevlete git simdilik, paraliya degil. Ama bu durumun normal bir durum oldugunu aklindan cikar.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim, anlamak da istemiyorum, uzuluyorum. Televizyondan ordan burdan gaza gelme. Evliligi, iliskileri dusun.. Kim seni itsticek o halinle, ancak kkafasi saglam olmayan biri ister.
Cevap sahibi+1 yılAllah sifa versin, bu bir hastalik, asarsin insallah ✋✋✋
Besinlerdeki ostrojenle kiz olamazsin
05 Yorumla- +1 yıl
www.sosyallob.com/.../ buraya bak
+1 yılGünaha giriyon m k adam ol adam
02 Yorumla
Gizli Sorankız olmak istiyorum
+1 yılAllah akil fikir versin
04 Yorumla- +1 yıl
Igrencsiniz
Çok hoş
00 Yorumla