Mutsuzsanız okuyun?

Buraya bugün yaşadığım bir olayı yazmak istiyorum. Akşam özel derse gidiyordum arabadaydım, her zaman yaptığımı yapıp camdan dışarıyı seyrediyordum. Kırmızı ışık denk geldi, durduk gözüm çöpleri karıştıran yaşlı amcaya takıldı. Birkaç saniye izledim, sonra ne hikmetse benden tarafa doğru döndü ve göz göze geldik. Normalde hiç yapmadığım şey fakat istemsizce gülümsedim ona. Oda bana gülümsedi el salladı hala olayın etkisindeyim. Soğukta çöpleri karıştırıp, oradan geçimini sağlıyordu fakat yinede herşeye rağmen gülümsedi bana. Neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama çok mutlu oldum.. Yani o insanı gülümserken görmek bu o kadar mutlu etti ki, anlatamam. Bunu buraya da neden yazdığımı bilmiyorum, sadece sizde okuyun istedim. Kendinizi eve kapattıysanız çıkın dışarıya hava alın, sokak hayvanlarını sevin okşayın, duygu paylaşımında bulunun. Birçoğumuz berbat hissediyoruz. Yok kilolar, yok dış görünüş, yok sevdiğimiz yüzümüze bakmıyor, yok aile ile geçimsizlik, intihara meyillilik.. Herşey geçici bunların. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın hiçbir zaman. Hayat, ona kızmayı hak etmeyecek kadar değersiz bence. Sadece kendiniz için yaşayın, sadece mutlu olmaya bakın. Yemek yerken mutlu oluyorsanız, yiyin. Kısıtlamayın kendinizi. Eğer kendinizi kötü hissederseniz de mesaj atabilirsiniz, veya gizli kullanıcı ile yorumda yazabilirsiniz.. Hepinize mutlu günler dilerim ! :)
Mutsuzsanız okuyun?