Hoş geldin. Hikayemi okuyacağın için şimdiden teşekkürler... 1 yıl önce eylül zamanı... Instagramdan biriyle takiplesmeye başladık... Duruma yanıt atmalar şu bu derken farklı sehirlerdeydik ve gayet resmi konuşuyorduk. Ikimizde öğretmeniz... Yani ben 2 yıl önce mezun olmuş hala sınava hazırlanan biri... O da 1 yıl önce benim yaşadığım şehre atandı... Güzel tesadüf değil mi? Sohbet ilerledi gayet ayarında. Ve flört dönemi başladı. Sevgili olmak için görüşelim dedi. Görüştük... Evinde... Yok hayır bir şey yapmadık. Sarildim ama. Bilirsiniz sarılmak işte duyguların en büyüğü... Ben mutluyum... Huzurluyum... Artık bir sevgilim var... . 1 gün sonra ayrılık mesajı... Eski sevgilimi unutamadım sana zarar vermek istemiyorum içerikli... Çok zoruma gitti hem de çok. O yıl da sınavı kazanamadım zaten... Neyse benin sınav stresim şu bu tekrar kolları sıvadım KPSS için... Evdeyim... Pandemi malum zaten... Öyle sakin sakin çalışıyorum... Ara ara mesaj attı. Yol verdim. Ama en son 1 hafta önce yazdı... 8 mayıstı işte... Ben senin sınavına engel olmak istemiyorum o yüzden seninle konuşmak istemiyorum sen bir kazan gör bak o zaman her şey daha kolay olacak vs vs... Biliyordum beni tekrar uzecegini... Ama tamam dedim. Ve tekrar flört dönemi başladı. Her cümlesinde " bebeğim " dedi. Her cümlesi geleceğe yönelik... Her cümlesi seni seviyorum içerikli... Her sorumun cevabı tatmin edici... Bir iki yıldızlı mesaj koyacağım bakarsınız... Ama bu sefer bir sürü cinsellik muhabbeti döndü. Hatta her gece... Her gece... Her gece... Sevgili olmak için yine buluşmak istedi.. yasaklardan sonra buluşacaktık güya... aptal gibi ona kandım tekrar. Ve bu konuları konuştum... kimseye anlatamıyorum... buraya anonim olarak yazmasam delirecektim.. hangi arkadaşıma gidip bu salakligimi anlatayım ki zaten...
Ve bugün... Saçmalıyoruz bence ne hayali ne geleceği bitecek bir şey bile yok dedi ve gitti.
Moral vermene öyle ihtiyacım var ki...
Güncellemeler
+1 yıl
güncelliyorum... it gibi geri döndü ve ben kabul etmedim. gayet mutluyum
Bence en başından beri senin içine sinmeyen bir şeyler vardı ve karşındaki kişi düpedüz dengesiz herifin teki bu tarz insanlar için canını sıkmaya değmez. Hem diyorki seninle gelecek kuracağım hem diyorki saçmalıyoruz.. ne alaka? Dengesiz insanlar bizlerinde dengesini alt üst ederler. Ve sende bunu gördün fark ettin. Onunla ne konusutgunuzun önemi yok çünkü dengesiz olduğu için 2 gün sonra unutacak. Ve bir daha gelirse asla kabul etmemelisin bu egondan dolayı değil kendine saygından dolayı olmalı. Kimse seni kullanıp köşeye koyamaz. Belliki söylediği 3-5 güzel sözle seni kandırmak istemiş bile olabilir. Ben eminimki senin kalbin çok temiz ve pırıl pırıl ki hâlâ böyle bir insana karşı saf duygular besliyor da olabilirsin. Fakat hiç değmez. Zaman kaybı.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya o kadar ilaç oldun ki... Tekrar tekrar okuyacağım her cümleni... 😢🙏
Benim en büyük pişmanlığım şu bir hafta içinde yaptığım cinsel muhabbet oldu... Kanmam, olmayacağını bile bile ya Yok belli ki düzelmiş demem...
Böyle olması gerekiyormuş ve böyle olmuş , geçmişi değiştiremeyiz ama ondan ders çıkarabiliriz. Üzülmek kendini yıpratmak hicbir ise yaramaz. Ayrıca başkaları neler neler yapıyor sen sadece muhabbet etmişsin ve ayrıca pişmansın da bu seni kötü biri yapmaz kendini suçlama eminim çok güzel bir kalbin var. Ha eğer ondan yana çekiniyorsan hiç çekinme o bunları yaparken utanmamış senin hiç utanmaman lazım. Kendini üzme canını sıkma, tecrübe oldu 🌸
Offf sen nesin? Bana yukardan gelen bir el mı? Öyle huzur doldu ki şu an içim... Evet, tecrübe oldu. Yaşandı bitti. Konuştuysam da konuştum... Beni bırakıp giden kendi. Burada bu gece sizlerle konuşup yarın hiç olmamış gibi devam edeceğim... 👌
Bu kişi ne yazık ki zaafindan faydalanmış. Neden şans versin demeyeceğim çünkü benimde sevdiğim kişi var ve imkansız biri çok daha kötü olaylar yaşandı bizle alakalı gelecek imkansız ama gene de oturup konuşacağım. Lakin, iş cinsellige geldiyse orda biter benim gözümde. Bu kişi sizin zaafinizi bulmuş, yarayı desecegi yeri bildiği için güzel sozlerle başlamış. En azından keyfi kullanmış bir daha affetmemeli, artık devam etmelisiniz. Çok zor geliyor biliyorum, ama sadece başta çok zor geliyor bundan önce takıntılı olup yüz kere şans verdigim kişi bana çok şey öğretti ama şu an midem bile kaldırmıyor onu görmeyi, beş dakika göreyim diye 2 saat beklerdim. Zamana bırakın, ama asla bidaha kanmayın. Çünkü sizi sevdiği için değil, sevmediği kullandığı için geliyor hayatınıza artık bu kişiyi tecrübe yönelikle bakın, sınavınıza hazırlanın. Ve şunu soyleyeuim, en büyük intikam başarıdır. Siz başarılı olup mutlu olursanız bu kişi illa ki size bakacaktır, imrenerek gerçekten pişman olacaktır. Bırakın iş işten geçsin, siz azimle mesleginize tutunun. Evet çok özlüyoruz ama bir sabah ozlemeyene kadar bekleyecegiz, her ozledigimizde dönmek zorunda değiliz. Bazı insanlar ait olduğu yerde yani gecmiste kalmalı
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sen benim en yakın dostumdan daha samimi yazmışsın 😢🙏 O kadar teşekkür ederim ki... Her cümlen içime işledi... Evet. Onu sevdim.. Aslında bu sevgi bendeki oluşan bir boşluk da olabilir. Sınav dönemi... Evdeyim... Yks öğrencisi değilim sonuçta. Büyümüşüm öğretmen olmuşum.. Mesleğimi yapamıyorum.. Kpss ye takilmisim... Bu da gelip işte seni böyle seviyorum söyle değer veriyorum böyle evleneceğiz deyince beni eskiden terk ettiğini bile bile kabul ettim.. 8 gün sadece... Cehennemim oldu. Hele şu son yazdıkları... Ah ah... Içime kamyonlar oturdu öyle bir ağırlık... Ve en kötüsü hicbir arkadaşıma gidip anlatamıyorum... E biz demiştik konuşma diye diyecekleri için... Ah ah... Moral oldun gerçekten.
Ohundeğil kendini düşün. İstediğin şeyleri yaşamışsın. Giden o olmuş kaybeden de o olmuş. Sen hayatına devam edeceksin. Duyguların temiz. Kimseye de anlatma. İleride çıkacağı kişilerle yaşayacaklarına etkilenmesin bu olay
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen zaten kimseye anlatamıyorum ki.. Ama iyi ki burası var siz olmasanız patlamıştım
Yani günümüzde normal şeyler bunlar artık umarım bağlanmamışsındır, öyle bir durum da yok heralde. Kendini suçlama bazı insanlar duygularla oynamakta çok ustalaşmış. Hatanı tekrar etme ders olsun moralinide bozma.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet... Ben inanamiyorum... Nasıl böyle bir gün önce aşkından ölürken şimdi bunları söyler Aklım almıyor. Bu gece burada sızinle konuşup Sabah yeni bir sayfa açacağım zaten
Aşk değilmiş o duyguları gerçek olan biri böyle bir şey yapmaz. Yol arkadaşını kolay kolay kazanamaz insan kazanıncada kolay kolay kaybetmek istemez. Böyle biri için sıkma canını senin bir hatan yok ama bunları tekrar sana yaşatmasına izin verme.
Tekrar yaşatmamasi için bana ulaşsa bile asla konuşmayacağım. Sessizlik yemini ediyorum. Inanmak mı? Asla. Tek pişmanlığım konuştuğum konu oldu o kadar. Hatta şu an tek üzüntüm de o. Eger ben o konuları konuşmamış olsaydim şu an içim hiç sıkılmazdı. Aptal işte yine karakterini belli etti derdim.
Sevmek güzel bi duygu herkes sevilmeyi ister, sen inanmışsın da konuşmuşsun kendini suçlama kesinlikle samimiyet suçlanacak bir şey değil ders olsun. Kendimiz için doğru olan insanı bulmamız kolay değil bazen kendiliğinden raslantı eseri olur bazen birileri bir şeyler vesile olur.
Mantıklı ol engelle numarasını sil yarın yeni günle birlikte yeni bir sen doğsun. Kendin için elinden geleni yap. Seni sevmediğinide aklına sok. Boş kalınca kendisini seninle oyalıyor. Zamanını kullandırma
Evet. 2 kez bana bunu yaşattı.. Beni asla sevmiyor. Çok teşekkür ederim çok. Onu sinirlendirecek bir şey de yapmadım sonuçta. Gidip konuşmalarımı aileme gösterecek hali yok. Kendi terk etti. Kendi bıraktı. Of işte of. Konuşmasam olmazdı bunlar. Şu an bunları düşünmezdim. Öyle iğrenç bir korku ki bu. Şimdi evet. Herhangi bir fotoğraf atmadım öyle tehdit edebileceği. Attığım Her fotoğrafı 1 2 saniye sonra sildim. Ama ya ss aldıysa Diyen beynim susmuyor. Nefret ediyorum bu olaydan nefret
Ya sen genö bir kızsın ve hata yapabilirsin sakin ol. Bu takılacak bir şey değil. Lütfen sınavına odaklan ve konuşmasam olmazdı diye kendine kızma sonuçta konuştun ve bitti. Sınav sınav sınav
Bu hadiseyi kuruntu yapmak yerine olgunlukla karşılar ve en azından ciddi bir ilişki yolunda ilerlemeden evvel karakterini açık etti de hayatımı alt üst etmeden yolları ayırdık tesellisi ile yoluna devam edersin umarım.🙏
Evet... Evet... Çok haklısın. Kafama takmadan en azından yanına gidip hicbir şey yapmadım. En azından her şey telefondan oldu bitti. Ever en azından gerçek yüzünü 8 günde gördüm. Evet... Verilmis sadakam vardı belki de ve ben şimdi bu kadarlık bir hasarla atlattım. Ve evet. Bana tecrübe oldu. Artık kimseyle telefondan böyle şeyler yapmam. Ve kimseye de ikinci şansı vermem.
Hilal hanım siz yine de kendiniz için mesajları muhafaza edin sonradan sizi rahatsız etme eyleminde bulunursa ki bu durum ne yazikki günümüzde stabil bir hâl aldı suç duyurusunda bulunabileceğiniz kayda değer bir belge elinizin altında dursun