Ben bugün çok severek aldım Mustafa Kemal Atatürk kitabı ve Nutuk arasında git gel yaparken markette Nutuğun ilk sayfasına kaptırmışım kendimi babamda öyle görünce kitabı aldı sağolsun ❤️ Biliyorum Türk genci olarak geç kaldım belkide bu kitabı okumak için 😞🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷
Atatürk hakkında nutuk da dahil yaklaşık 12 kitap okudum ucu yabancı yazarların yazdığı kitaplar... Oku onu anlamak ancak yaptıklarını anlamakla gerçekleşir..
Güle güle oku defalarca oku oku oku :) başka Türlü kurtuluş yok bize çünkü. ha bide aşağıdaki yazılara iyi cevap vermişsin ben olsam kendimi tutamazdım cahalete allerjim var 😀
Türk genci olarak nutuku okumakta geç kaldığını bilirken umarım müslüman olduğunu da bilerek kurani okumaktada geç kalmassin. ( musluman değilsen görmemiş ol yorumunu)
6
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Müslümanlığımı sorgulamak sana mı kaldı? Sen kimsinde bana Kuran-ı Kerim'i hatırlatmaya çalışıyorsun ya?
Kusura bakmada Nutuk ile Kuran-ı Kerim'i aynı yere koyup böyle bir soruya bunu katarak ne demek istediğini ben gayet iyi anladım. Uzatma. Kuran ayrı Nutuk ayrı. Bunun artık bir farkına varın.
Gerçekten sabrımı zorluyorsunuz Nutuğu Kuran ile bir tutmaya çalışarak. Sizinle uğraşmayacağım. İyi geceler. Bu arada okumadım ama istediğim zaman okurum buna burada müslümanlık taslayarak sen karar veremezsin ya da soru soramazsın.
Dinimi, ahiretimi sormak sana mı kaldı? Sanane ister Kur'an okurum ister Nutuğu önce okurum. Çok imanlısın ya önce Kuran-ı Kerim'in baş harfini büyük yaz tamam mı? Hadi şimdi uza.
Çok özür dilerim sadece nutuğun önemli birşey olmadığını okumasan da birşey kaybetmeyeceğini ama Kur'an ı azimüşşan ı okumazsan yaratıldığının bir önemi olmayacağını ve yarın son nefesinde ruhunun lime lime vücudundan çekildiği vakit NUTUK tan birşey sorulmayacağını hatırlatmak istedim
En İyi Cevaplar