Mama su vermeye devam et hep seni görmeye devam ettiğinde mutlu olmaya başlar. Büyük ihtimal diğer köpekler rahatsız da ediyor olabilir aralarına almıyorlardır. Sevgiyi hissettikçe çözülür. Ama sahiplenen biri olursa süper olur tabii
Oyyy oyun oynamayı mı denesen kopekle veya bı yemek bır sey basını oksa mutlu olur elbet kalbını yerım kız senın cok tatlısın
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Her zaman oyun oynamaya ve onunla konuşmaya çalışıyorum hep başını okşayıp seviyorum yavrulu ama ya uyuyor ya da umursamıyor. Yaaaa eridim bile ben seni yerim asıl kalbi güzel insan🥹❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mutsuz canım benim kıyamam ya buna
Nasıl mutlu edebilirim onu
Canı sıkılmış gadası
Neden acaba
Bu ekmek reisler hep mutsuz görünüyor sebebi yalnızlığıdır
Ekmek reis ne yaa dksmdksms arkadaşı da yok haklısın belki de sorun yalnizligi
Mama su vermeye devam et hep seni görmeye devam ettiğinde mutlu olmaya başlar. Büyük ihtimal diğer köpekler rahatsız da ediyor olabilir aralarına almıyorlardır. Sevgiyi hissettikçe çözülür. Ama sahiplenen biri olursa süper olur tabii
Tabikide mamasını suyunu veriyorum daima her zaman da sevgimi hissettiriyorum. Onu sahiplendiremem kopamam çok derin bir bağ kurdum çünkü
Mutsuz ve bunalmış 😔 dolaştır biraz hatta beraber oyun oynayın.
Oyyy oyun oynamayı mı denesen kopekle veya bı yemek bır sey basını oksa mutlu olur elbet kalbını yerım kız senın cok tatlısın
Her zaman oyun oynamaya ve onunla konuşmaya çalışıyorum hep başını okşayıp seviyorum yavrulu ama ya uyuyor ya da umursamıyor. Yaaaa eridim bile ben seni yerim asıl kalbi güzel insan🥹❤️
Yorgundur belki gitmiyormuş hep ordaymış sen onnu ziyaret et arada canımm ya
Evet hep öyle yapıyorum merak etme :))
Zor şeyler yaşamıştır belki😛
Belki de çocuğum benim...
Uzun zamandır mı bakıyorsun?
Evet
Yeni yeni mi böyle?
Sıcaktan mayışıyorlar
Yaz kış böyle 🥲
Mizacı öyledir, ben de böyleyim xd
Kddkdkdk
Oyun oyna bi oyuna dünyalar mutlusu oluyorlar