Sizin sevmediğiniz veya ilginç bulduğunuz tarzı bir başkası dinleyince tuhaf bulup , karışıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Adam benim dinlediğim tarzı herkes dinliyor diyor. Açtı bildiğin arabesk bu. Pardon rapide var bunun. Dedim yahu gerizekalı mısın sen? Depresyonda olsam bile dinlemem bunu. Bunu anca beyni gelişmemiş insanlar dinler derim. Teoman , Duman , Şebnem Ferah , hadi model de olsun.. onlar varken niye yazık ediyorsun kendine? Madem dinleyeceksin kulaklık tak. Beyin kaybından ölmeyelim oracıkta.
Teşekkür ederim
@cekicibağyaan Bu mal eig haketmiyor
@BlackDevil666 Niye kardeşim?
Önyargılısın
@BlackDevil666 Ne kadar öyle düşünsende yanlış. Ben nefret ediyorum o tarzdan yüzlerine de söylerim. Ama gidipde dinleme demem. Yanımda dinleme derim. Ön yargı farklı birşey. Ben dinledimde böyle diyorum. Tamam mı kardeşim.
Müzik bir kültürü ifade eder. 'Ben herşeyi dinlerim yaa hoşuma gidiyorsa' diyen insan müzikten çakmıyordur, linç edilesidir.
Bir insan hem metal hem pop dinliyorsa onun müzik anlayışında sorun vardır.
Ayrıca bir insan evladı günümüzün iğrenç pop-rap türü saçmalıklarını müzik diye dinliyorsa da berbat bir zevki vardır.
Müzik doğruları ve yanlışları olan bir olgudur.
kendı muzık tarzım da baskalarına anormal geldıgı ıcın karısmam.
Aptal aptal şarkılar dinliyorsa, yüzüne söverim.
Cevap
25Cevap
her türden müziğe yer veririm, sanat müziğinden rock müziğe kadar sevdiğin parçalar vardır ona evrensel bakıyorum insanların zevklerinede
Başkasına karismam fakat benim dinledigimi hiçe sayip sadece pop falan diyip gulucuk atanlara laf atarim
bazen last. fm'de bunlar ne dinliyormuş diye bakıp incelediğim sayfalar var ama karışmak fazla.
Onyargili oldugum muzik turleri var ama insanlarin muzik zevkine karismam.
Yok hayır. Hatta arabesk rap dinleyenlere bile karışıp yorum yapmam fakat hani ne buluyor o müzik de onu anlayamam.
İnsanların zevklerine karışmak gibi bi' hakkım yok ama benimle aynı tarza sahip insanların ayrı bir yeri olur.
Ya oda onun zevki beni ilgilendirmez. Ama sevdiğim biriyse ve cok da saçma bisey dinliosa karisirim
Hayır. Ayrica her müzik türünde kulaga hoş gelecek bir ezgi vardir
Hayır her parça dinlenir ama zamanlama önemli istisnalar hariç
Karışmam elbet. Arabesk rap hariç. Vay mk cidden böyle bir tarz var.
İsrailli bir kadını dinliyorum diye baya laf atıyolar :D
Arabesk rap ve ahmet kaya dinlerse yanmdakiler kapattrrm karşrm en nefret ettigim sey bu ikisi gerisine karşmam ne dinliyosa dinlesin
Hiçbir müzik türüne ön yargı beslemiyom, Önyargılı olmak gereksizce bişe... Türkçe Rap, RnB, Pop Rap (Eminem'in müzik türü), Gangsta rap, Dubstep, bazen de Arabesk, Türkü, Uzun hava dinliyom.
müzik uyumu önemli ama😬
Orası da öyle 😊
metal dinleyenler neyin kafasında onu anlamıyorum..
Yaniii abartmasa olur
İçimden evet gerisi onların bileceği iş
Banane insanların dinlediklerinden
Ben de karışanlara karışıyorum. Tarzım bu 😎
Herseyi anliyorumda, arabesk rap ne yaa 😭😭😭😭
yok ya ben karışmıyorum
Karışmam. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
arabesk rap dinliyorsa karışırım :D
Arabesk rap dinliyorsa ben hiç karışmam. Belli ki kafadan sorunları vardır uzaklaşırım şahsen.
Evet gicik olurum herkes benim dinledigimi sevicek
Karışmam renkler ve zevkler tartışılmaz
Hayır tabiki. saygısızlık etmem
biraz
hayırrrrr kesinlikle
Hayir
hayır
bazen :)
Bazen...
Eskiden
Hayir karismam
karışmam banane