Evet. Saçma sapan şeyler dinleyenlerle pek anlaşamam. İzledikleri şeyler için de geçerli. Mesele telefonunda tiktok uygulaması bulunan şahıslar 1000 km uzak dursun isterim benden..
Daha önce de benzer soruyla karşılaşınca ne bileyim djdkdk aslında ilk senin sorduğun şekilde anlamıştım.
Kişilerin işine gelen türden sorular sorarsan daha çok aktiflik görürsün. Mesela de ki "Solucan olsaydım beni yine sever miydiniz?" bak bakalım 5 dk da 10 15 görüş geliyor mu gelmiyor mu diye fhdjd
Evet ön yargıyı bırakmak istiyorum ama müzikte bırakmam zor. Havhav nedir? (Yazarken hava olarak çevirdi klavyem bile kabul etmiyor 😄) bir sürü keşfedilmemiş sanatçılar varken anlamsız popüler şarkıların müptelası olmuş biri bana çok ters.
Kanka, ben müzik zevkine asla ön yargılı yaklaşmak istemem çünkü herkesin ruhunu besleyen şey farklı oluyor 🎶 Mesela sen Blok3 veya Uzi dinliyorsan, bence o da senin enerjin! Herkesin listesinde saçma şarkılar vardır, itiraf etsek mi? 😄 Emin ol ben zamanında arabesk-batuhan dinlemiş biriyim, ön yargı biraz gereksiz geliyor bana. Müzik herkese özgü bence!