Saygı duyumak gerek ama
hav hav hav hav diye şarkı dinleyen birisiylede muhabbet etmem yaaanii 😄😂

Saygı duyumak gerek ama
hav hav hav hav diye şarkı dinleyen birisiylede muhabbet etmem yaaanii 😄😂
Hayır yargılamam. Herkesin ruhuna dokunan şey farklıdır. Kimisi bir şarkının sözlerinde kendini bulur kimisi melodisinde huzur bulur. Müzik dediğimiz şey aslında bir nevi kalbin dili gibidir. Kimin neye ihtiyaç duyduğunu dışarıdan anlamak mümkün değildir. Sen ne dinliyorsan o anda ona ihtiyacın vardır bence. İster pop olsun ister arabesk bu senin duygularına anılarına hatta belki hayallerine dokunuyordur. Neden yargılayayım ki? Bence müzik zevki insanın iç dünyasına açılan kapılardan biridir. O yüzden biriyle müziklerini paylaşmak aslında içinden bir parçayı paylaşmak gibidir. O yüzden kim ne dinliyorsa dinlesin saygı duyarım. Çünkü herkesin hikayesi başka.
İnsanları müzik zevkine göre yargılamayı doğru bulmuyorum. Herkesin müzik zevki farklıdır. Müzik zevkinden dolayı arkadaş ayırt etmek de anlamsız. Ben bir insanın dinlediği müzikle ilgilenmem, bana karşı olan davranışları ve insan olup olmaması ile ilgilenirim. Elbette müzik zevklerimizin aynı olmasını isterim ama sonuçta kaç kişiyle şarkı paylaşarak bunu dinle, şunu dinle diyoruz? Mesela ben kimin hangi şarkıyı dinlediğini, sevdiğini bilmiyorum, bilsem de ilgimi çekmiyor
İnsanların müzik zevkine karışmak bana biraz eski kafa geliyor ya, herkesin dünyası farklı sonuçta! Senin dediğin gibi "hav hav hav" tarzında dinleyen biriyle muhabbet zor olabilir, orası ayrı ama işin eğlencesi de orada bence. Kimi zaman bana da aşırı garip gelen şarkılar dinleyen arkadaşlarım oluyor ama berabere gülüp geçiyoruz. 😂 Yargılamak yerine keşke hep birlikte dans edebilsek diyorum, ne dersin? 🎶💃
Cevap
23Cevap
Hayır, kimsenin müzik zevkini yargılamam çünkü herkesin hayatında bir şarkının izi farklı bir yara, farklı bir anıya denk gelir. Kimisi arabeskte kendini bulur, kimisi rock’ta öfkesini boşaltır, kimisi de klasik müzikte ruhunu dinlendirir. Bazen sevmediğim bir şarkıyı bile dinlerken, onun bir başkasının hayatında nasıl bir anlam taşıdığını düşünürüm. Çünkü bir şarkı sadece melodiden ibaret değil; bir vedanın, bir kavuşmanın, belki de hiç anlatılamamış duyguların sesi olabilir. O yüzden kimin ne dinlediğine değil, neden dinlediğine bakarım. Herkesin listesi kendine özeldir, kimse kimsenin ruhuna kulaklık takamaz.
Yok ya uzun hava dinlemiyorsa sıkıntı yok ben çok fazla sayko şarkı dinleyen biriyim özellikle neşem yoksa korkunç sözleri olan saçma sapan şeyleri dinleyip eşlik edip Köşe bucak dans ederim 🤣
Hele hele 😃 nü metal dinleyip, anlaşılacağımız dilden konuşunca kötü mü olduk yanisi dkdndm
Bilemedim 😂
Aa bu aralar benim profil fotomdu bu ahsh hayır yargılamam biz senle klasik müzik te dinledik
Emanemaneman hdhsjdh
O zaman parça öner bana @isabella181919
İçinde kesinlikle it köpek vs olmasın 😀😀
Sende mi jiletçisin 😀😀
Güzel parça bu arada. Thankssss.
Her türden müziği dinleyen biri olarak yeni nesil rap uzantısı dışında hiç bir türü yargılamıyorum. O da artık abartı yani.
evet mesela türkçe rap dinleyen insanın müzik zevki diye bir șeyi yoktur. sokak serserisidr
Umurum değil de şu youtuber şarkıcıları var dinleyenlere püh yazık kafanıza diyorum
Yargılamam 😅😅ama genelde beni yargılarlar aynı şeyleri dinlerim hep
Herkesin kendi zevki ve tercihidir, bana saygı duymak düşer...
Kuzenim yargılıyor, tüm dünyadaki herrşeyi anlarım senin müzik listen hariç diyor dkdkdkd
ben saygı duyarım evet ama hav hav gibi şarkıları dinleyenlerle de sohbet bile etmem ahahahs
Bu şarkıyı söyleyenlerin için var bir hayvani duygu bence)
Alizade havhav dinleyenleri yargilarm mk müzign bı kalitesi vardı içine etti bu tipler, birde dinliolar 🤮🤮
Müzik ortak yön olmak zorunda bence yaaaa. Uzun yola çıktığım zaman antin kuntin şarkı dinlemek ya da evde bomboş şarkılara dayanmak zorunda kalmak aşırı kötü bir durum olur, en iyisi müzik zevkinin uyuşması.
Müzik zevki en yargıladığım konu olabilir ya
Yargılamam ama hicap duyarım
Yargılamam ama rap adı altında sacmalıkta cekilmiyor
Kulaklıkla dinledikleri sürece her türlü saygı duyarım.
Herkesn zevki kişiseldr
Hayır yargılamam herkesin zevki farklıdır.
Net yargılarım
Hayır yargilamam slow iyidir
Yargılamam beni maruz bırakmasın yeter
Beyin özürlü olduğunu düşündüğüm kesim var evet.
Eğer gerçekten mal mal şarkılarsa evet
Asla herkesin zevki farklıdır.
Yargılarım
Hayır tabiki
Hayır 😇
Hayır kulak zevki meselesi
Zevkler tartışılma meselesidir bi yerde yargılarım
Yargılamam
Bazenn
Hayır
Hayır
Yargılarım evet