yoksa size iticimi gelir? bana çekici geliyor. soru detayı kısaymış
Çekicidir
Çekici değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yha bisiklet güzelse iyidir bisiklet önemli degil aslında bunu kendin için yapacaksın spor yerinede geçer iyi olur aslındai kimine göre itici kimine göre çekiçi gelir herkesin düşünçesi ve görüşleri farklı olur. ;) seninkide itici degişir insandan insana.:)
Cinselligi cagrıştırır baska neyi cagırştırabilir ki?
Kızların kendini cinsel obje olarak görmesi sadece erkeklere mi has ?
Kendine saygısı yok baksana
Benim ? izledin mi? onu yapan ben miyim? oradaki kadının teki. bu durumda zihniyetimle ilgili hiçbirşey soylemeye hakkın olamaz.
pis zihniyet mi? siz önce kendi cinsinize bakın. O kadın o bisiklette ne yapıyor görmuyor musun?
Bana sacma sapan sözler savurma deniz.
aklıma cinsellik gelmiyor. aklıma cinselligi getiren o kız yani hemcinsin oluyor
abartmayın ama :)
Genelleme falan yapmıyorum. Video cektiren o kız bunu yapıyorsa bazıları da yapıyordur. Bilemiyorum
Herkes icin gecerli degil bu. sen soyluyorsun herkes icin kullandıgımı
bazıları yapar böyle
Soran bile onayladı yani. neyin tartışmasını yapıyor bu deniz anlamıyorum. ben öyle düşünmem elbet.niye düşüneyim? sadece bazıları bunu yapıyor işte . gercek bu
yani denize hak vermiyorum
2 ye karsı 1 sin uzamasın lütfen.
aa yapma ama
Cevap
23Cevap
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. tam geyik konusu yaffff. bisiklet süren kız neden çekici olsun ki? bisiklet süren kız bisiklet sürücüsüdür. çekici diye, yolda kalan araçları çeken araçlara denir. yani bir nevi iş makinesidir.
şaka bir yana hep bisiklet süren bir kız arkadaşım olsun isterdim. son kız arkadaşımdan da bisiklet sürmediği için ayrıldım. istemiyorum abi ben bisiklet sürmeyen hatun. bisiklet süremeyen biri beni nasıl sürsün ben daha komplike bir aracım. :)
neyse gülmekten altıma kaçırcam kızma gizli kullanıcı :D
sen ne diyorsunnn...bunun laf atması bile vardır bisikletinin selesi olayım çukurlardan geçir benii :))) ne kadar iğrenç oldu:))) lolita diye bi film var sen diyince akılama geldi yönetmen bu konuyu iyi işlemişti... yani ordaki kız bir erkeği eritebilirdi
Bisiklet süren kişiye bağlı.Şöyle
açıklayım kim kardashian mı sürerse bisikleti
daha sexsi çekici olur yoksa bi tane yarma gibi kadın sürersem mi
daha sexsi yada çekici olur ? :D
Fiziğine bağlı ,
link
Bunun gibi birşeyse , çekici değil diyen çarpılır ..
çekici değilde tahlikeli kardeşim geçen üstüme çıktı biri takmış artisliğine gözlüğü beni görmemiş :)
bak bu kız gibi sürenlere hastayım :)) link
açamadım
teşekkür ederim iyimiş :)
bir seçenek daha eklemeliymişsin. bence ne çekicidir ne de iticidir.
ne kızlar gördüm altında bisiklet yok ne bisikletler gördüm üsütnde kız yok asfdsdgfh :D
kalçasına bakmazsam çekici gelmez bana normal gelir...
bisiklet süren kız güzelse çekicidir güzel değilse çekici değildir :) bisiklet sürmek çekicilik konusunda pek etki yapmıyor.
Bisiklet süren kızları hep çekici bulmuşumdur.Gösteriş merakı olmadığını ve mütevaziliğini gösterir bir kızın bisiklete binmesi.
bağdat cad hergnü sürüyorlar birtane güzel yok hep obezler sürüyor :D
bisikletin bi artı veya eksi getirdiğini sanmıyorum
:) mümkünse hiç birşey sürmesinler :D valla bisikleti bilemem ama araba süren kadınlar beni uyuz ederler
Bisiklet bayana saplanmış gibi durmuyorsa çekicidir tabiki
sana çekici gelmesi iyi değil bence.kadınları beğenme.
Neden kız kadın ayrımı yaptın anlamadım.
Bu soruda bel altı düşünmenin ne anlamı var?
sürenin fiziğine bağlı.
Araba kullananlar daha çekici.
yaa ne alaka ... bunda da mı çekilik aranıyor ..
şey misin sen söylemiyorum bak
söyle
yok söylemiyorum sonra basıyonuz küfürü
aa basmam ben
iyi niyetine hayran kaldım düşündüğüm saçmalık için özür dilerim.
hadi ama söylemedin :)
gerçekten boş ver :)
hayır ama aa lütfen
iyi tamam söyleme çok kötüsün
Sana niye çekici geliyor
bisiklet süren kız işte
çok kibar ve samimi
Süren kıza bağlı :)
bisikleti süren sen isen iticisin.
elbette çekicidir
Çekici değildir
iticiye yakın