Motosiklet diyorum ibreyi 299 a dayadığında aldığın haz en şiddetli orgazm dan bile daha keyifli yemişim kızını kısrağını bir çekiceksin gazı hop 2 saniyede 100 kmh 6 saniyede 200 kmh arabaların arasından cart diye geciceksin o hızla gök gürültüsü gibi korkutucu ama bir o kadarda rahatlatıcı bir sesle bir giriceksin viraja Allahım düşüyormuyum yoksa diye düşünürken bir çıkıcaksın heyt be ben neymişim diye asılacaksın gaza ölüm saliseler kadar yakın adrenalin tavan rüzgar iliklerine kadar işliyor yanına 500 binliralık arabasıyla bir adam yaklasacak adamların 200 kg agırlıgında motosiklete 200 beygir güç koydugunu bilmeyerek güleceksin içinden basıcak gaza 2 tonluk arabasıyla sende sanki yetisemiyormus gibi yapacaksın sonra yeter bu kadar diyip çekiceksin gazı bir bakıcaksın ne araba var ne adam var ibre olmuş 299+ asfalttaki 5 er metre aralıklı şeritleri birleşik olarak görüp ilerlemeye devam edeceksin sanırım :)
Motor var hatunu alayım ben. Veya bilmem ki, motor da olabilir. Bunub gibi hatun düşer nasılsa. Amaan ya da ikisini de istemiyorum, motor var, hatunu da ben bulurum.
İlk şıkkı seçtim. Çünkü 2.'sinden çok elde ederim 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir kızın sorduğu soruya bak ya. Sonra diyorlar ki bizi cinsel obje olarak göryorsunuz. Motosikletle kızı aynı kefeye koyarsan, millet ikisini de eşya olarak görür, kullanır geçer.
En İyi Cevaplar