Motor kullanan herkesin bildiği bu şahane şeyi almak istiyorum modern zamanın modelleri falan da var ama harley istiyorum ehliyetim var sizce yollarda böyle bir şey ile gitsem çok dikkat çekermiyim?

Harley bende istiyorum ama fiyatlar uçuyor yasimiz genç ilerde olur belki chopper süren bayan çok yakışıyor da milletin sürme diyenler olacaktır dinleme ne istiyorsan onu yap Harleyci kadın cesaretli kandindir
Harley ABD de onun fanları falan var baya burda saçma bakışlar atılıyor hoşuma gitmiyor
Bizim milletimiz böyle kendi ayiplarina bakmadan sorgularlar böyle şeylere kafayı takarsan hiç birşey yapamazsın bırak onlar ne istiyorsa onu düşünsün Harleyin en düşük modeli 750 cc eğer motorsiklet tecrüben yoksa 250 cc geçmicek bir chopper la başlamani öneririm
600f den zor olduğunu düşünmüyorum
Beykozda bir bayanda gormustum. Allah sevdigine bagıslasın ama gercekten uzun sure aklımda kalmıstı :) Naked bir makine her zaman tercihim olmustur ama buda cok dikkat ceken farklı bir makine
Normal motordan 2 kar fazla dikkat çekiyor ve bana bakılması hoşuma gitmez ama bakalım düşünme aşamasındayım hala ;)
Ya sen tutkunu yasa. Dikkat cekmissin cekmemissin onlara ne.
#SuperSport candir ama 😄❤
Cevap
14Cevap
Milleti bilmem ama ben görsem harleyin önüne atlar evlenme teklfi iederim.
Düşünüyorum daha öne eğilerek kullanılmayan bir motor alışık değilim
Racing olayı tamam haklısın adrenalin falan harika bir şey ama harleey? kralsın.. ağırlığın var , üstelik o ses ! imkanın varsa bir dene
https://i.hizliresim.com/aX3XE5.jpg
Biliyorum canım 2 kere kullanma fırsatım oldu bir abiye yalvar yakar 😄 Ne biliyim oturma aşşada kalıyorsun dik durmak bide sanki erkek motoru gibi diyor herkes
Alakası yok yahu , racing te eğiliorsun kalçan bariz ortada olduğu için kadınlara racing i daha da yakıştırıyorlar ama kel alaka olay. Harley kullanmak hükmetmek ile alakalıdır ve bununda dişiliği cidden çekicidir de. Eğer olaya bu yönden bakıyorsan bu da sana bir bakış açısı.. Harley biraz güç ister, güçlü insanlar için vardır. bununda kadını erkeği yoktur.
Haklısın biraz daha onu sürmeyi denicem kendi motorumu satmak durumundayım ve değmesi lazım sonra üzülmek istemiyorum
Ben şu an ki motoruma aşığım bilmiyorum ya pencereden bana bakıyor şu an mesela 😄
Aynen 😉
Motor tarzım değil çok. Ama sana keyif verecekse, sürmelisin.
Evet öyle olmalı zaten ;)
Ay ben bundan süren bir kadın gördüm Mersin'de çok cool duruyordu :D
Öyle diyorlar motor sürenler için
Harley süren candır... Ama ilk motorunsa tavsiye etmem...
Öne eğilerek alışığım ben o yüzden daha düşünme aşamasındayım
Ta pozisyona alışıyor insan... o sorun değil de ilk motor için çok güçlü bir motordur tavsiyem maksimum 250cc lik birşeyler
600f var bende ilkim ama alışmak çok zordu haklısın yanlış yapmıştım ben
Güzel makinadır... Ama Harley biraz daha hırçın bir çocuktur..
Ağırabi motoru ya işte bir kadına yakışırmı kullanabilirmiyim düşünüyorum henüz
Bence çok yakışıyor... Ama Sportster değil... Fat Boy falan..
Benim motor spor ve çok rahat geliyor harleye 2 kere bindim yalvara yakara duruş çok etkiledi beni alışamazsam da para ya üzülecem birde şimdikini satmak durumunda kalıcam
Denemekten zarar gelmez... Memnun kalmazssan satar başkasını alırsın ben bu güne kadar harleye binmeye hiç cesaret edemedim çünkü söylenene göre harleye alışan başka motora binemiyormuş birdaha :)
O motor genelde olgun işi yani ben 24 yaşındayım ve bana biraz ağır kaçıyor neyse sürmeyi denicem zaten abiden sözü aldım ☺️
Hadi bakalım tekerin düz bassın...
sağolun ☺️
Üstundekine bağlk bide kendinin fotosunu atsana 😃😃
Kendimi sergilemekten hoşlanmam
bu motoru al sonra gel beni al
gezelim gezdir beni 😂
Arkamda yolcu taşımıyorum ;D ( motor 250 kilo olunca bide ben )
ben de v rod night rod special alcam inş. ben gezdiriym seni ;)
600f var bende alana kadar sürene kadar canım çıkmıştı ya
kaç model kaça aldın
İkinci el di 15.500
ya bende kafaya taktım alıcam kendimi çok ihmal ediyorum bence artık kendime bir şeyler hediye etme zamanı geldi ☺
al ya iyi araştır ben pek araştırmadan almıştım alet ilk zamanlar çok güçlü geliyordu şimdi daha iyi
tamam teşekkür ederim 😀
Rica ederim
İskenderun da görmüştüm motor da süren de fıstık gibiydi 😍😍
Motorcular öyledir ya bakımlılar nedense ;)
Doğal bir güzelliği vardi 😉
Haklısın çirkin motorcu görmedim
Olası
bayilirimm olurummm ayy baba super
Sanane milletten , sen keyfine bak al kullan
Dikkat çekmeyi sevmiyorum o yüzden dedim
dikkat çekmek için motor sürülmez.
Aynen
kızlarla motoru yanyana görünce itici geliyo bana
Olabilir
harley dünya dışı birşey
o bir yaşam tarzı