Motor almayı düşünüyorum çünkü motorlara aşığım. Bayana motor nasıl olur? Erkeklere yakıştığı kesin. motorcu erkek candir!
güzel olur
çirkin olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır motorsiklet bir tutkudur farklı bir dünyadır içinden geldiği gibi yaşamalısın bu dünyayı ama bayan sürücü olduğun için soğuk kanlı olmadığın için düşme ihtimalin ve düştüğünde zarar görme ihtimalin daha yüksek bu yüzden motordan çok kıyafetklerine kast vs. önem ver bence ayrıca bir motorsiklet hastası olarak kızlarada motor sürmeyi çok yakıştırıyorum :)
Yorumun için teşekkürler dediklerine aynen katiliyorum. sanki özgürlüğün kendisi gibo motor, cidden bir tutku
Ece diye arkadaşım var ve chopper motoru var yani normal bence
Harika!! Peki memnun mu? Rahat kullanabiliyor mu?
Evet o beni de çok düşündürüyor. Önlemler alınır ama sinir bozar orasi kesin
Doğru aslında. Turkiye gibi bir yerde bu insani cok yipratir.
Çok seksi olur.
Ben de öyle düşünüyordum
Cevap
11Cevap
yok ya yakısmıyor kızları bu tip şeylerde olduramıyorum.
Yamaha Yzfr125 ya da Honda Cbr125 öneririm :)
Honda cbr 125i de bana onermeyen kalmadi 😄evet hoslar kadina da yakisabilir ama ben hiz motoru gibi dusunmuyorum pek. onlara oturuş hali pek bayana yakismiyor gibi
Vespa tarzi mi?
Evet tam aklimdaki, iki tarz arasinda gidip geliyorum valla. siyah chopperle deri ceket bOt siyah duz sac ve dar bir pantolondan olusan tarz mi yoksa senin yazdigin mi arasindayim bayadir yalni. Ikisi borbirine zit😄
Birisi gruplar ile birlikte gezip tozmak için..
Diğeri ise günlük yaşantıda, Şehir içinde turlamak veya görülecek işlerini halletmek için kullanabileceğin bir tarz dır.. Ve hava soğutmalı bir scooter ile çok ta uzun yollar yapamazsın şehir motorudur onlar.. Deri ceketli sert hayaller için su soğutmalı güçlü bir motora ihtiyacın var.
Dediklerine aynen katiliyorum. uzun yol tercihim sanirim.
Honda cbr125 ler sana göre işte maddi durumunu bilemem ama 2008 model cbr ye kolayca sahip olabilrsin ve hakimiyetide kolaydır krenaj masrafları çıkartmaz sana. üstelik seleside alçaktır. Yzf125 sele uzunluğu 820 cm dir 1.80 uzeri icin. cbr ise 780 lerde falan orta boy icin uygundur.
O kadar onerilere rağmen aklima hic yatmayan honda cbryi dusimundurdugun icin oncelikle seni tebrik ediyorum. dediklerini dusunucem biraz bakiniyim hatta cbr uzerinde. teşekkürler yardimlarin icin
Daha hiç kullanmadiysan choppera çok yolun var onu unut sana spor modeller gider
Ben de bu cevaptan cekiniyordum. Cok mu zor chopper kullanmak?
Daha önce motor kullandın mi? Tecruben ne durumda
Pek kullandim denemez😒
Yasin 18 125 cclik bu taneyle basla ccleri yavaş yavaş arttir sonra choppera anca o zaman geçersin
En azindan ben öyle yaptim
olabilir aklimda bulunsun tesekkuler (19um )
Cok fark yok 18 19
Evet
Bence ne erkeke ne kadın tarafından kullanılması yanlış kazalarda direk bedenin temas halinde ve kazada ölüm riski yüksek
Kasim-aralik ayinda hd 833iron alicam bende
Tam alinacak motor. daha cok erkeklere yakışır. Simdiden hayirli olsun.
Motor alda kuru havada bin yağmurda tehlike
hiç kimse herkezin hayatına karısamaz..
Sen beğeniyorsan neden Olmasın ki?
Atla arkama takılalım
Ayni kafadaniz
motorcu kız candır
güzel olur
çirkin olur
güzel olur
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar