ya sevgilim bana bu aralar brz soğuk davranıyor ama beni sevdiğini biliyorum yani ileriye dönük düşünüyoruz ama bu aralar nedense soğuk dvranıyor ve birz yalnız kalmak istiyorsizce ne yapmalıyım ? bende onunla konuşmadan durmak istemiyorum konuşmak istiyorum yardım edin bana ya fikir verin sizce neden byle :(
Cevabın nedir?
bir sorunu var belli ki. ama yaptığın doğru çok üsteleme ama onun yanında olduğunu hissettir. eğer bir sorunu varsa anlatmak istediğin zaman ben hep yanındayım. biz kötü günlerimizde de birbirimizin yanında olucaz demiştik. şuan senin birşeyin var hissediyorum ama anlatmıyosun sana yardımcı olamadığım için üzülüyorum vs. diyebilirsin. yani ne bilim hissettir işte
13 Yorumla
Soran+1 yılbunu söylüyorum ona biliyorum aşkım diyo, bişeyn vr anlat bana beraber çözelim diyorum anlatmak istemyorum birz düşünmek istiyorum diyo bu da beni yiyip bitiriyo canı sıkkın farkındayım ama ben bişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyor duruyorum bekliyorum sonra bir atıyor kafam arayıp ya da mesaj atıp isyan ediyorum bu seferde bilmediğim için :(
Soran+1 yılevet çok zor sabredemiyorum kendimi kemiriyorum stresten sabretmek çok zor beklemek hele ... :( umarım anlatır umarım konuşur benimle beklemeye valışıcam çok zor bişey ama sanırım yapıck başka bişey yok
En İyi Cevaplar
herkesin biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamm vardır ama sonuçta ben sevgilisiyim niye bendende uzak kalmak istiyor :(
Soran+1 yılnasıl durucam ama :(
+1 yılayrılık çanları çalıyor bu sessızlıkde kendınıı salıcagına mantıklı dusunmeye çalısmalısın,eger gercekden sevgı varsa o zaten kafasını toplar napması gerektıgını dusunur ama bu sure ıcınde onu sık bogaz edıp kendınden uzaklastırmamalısın.Sadece sabret bekle gıdıyosa gıtsın kalıyosa derdını dınlersın.
013 Yorumla
Soran+1 yıloff deme böyle şeyler ya :( umarım benden gtmez benimle kalır ya
- +1 yıl
nıye bukadar kendınıı caresız hıssedıyosun nekdarlık bı ılıskı bu
Soran+1 yıl3 yıllık
- +1 yıl
aynı sessızlıgı bende yasadım 2 ay boyunca surdu gelıp gıtmeler tatlım pes etmedım bekledım agladım zırladım kendı kendımın dermanı oldum ama gıtmek ıstedı bende gıtmesıne ızın verdım buu gecırdıgın zaaman senı guclu yapıyo hıc merak etme..
Soran+1 yılçaresiz olmak değil sadece onu çok seviyorum onunla mutluyum beni ben yapan parçalarımdan biri hayattaki
- +1 yıl
benım ılıskımde 3 yıll surdu 3 yıl boyunca hergun dahada asık olduk bırbırımıze hergun daahada ozledık eglendık hayatı yasadık ama bu sessızlıge gırdı ve bana sadcec beklemek kaldı ve gıttı..senın ıcın ınsallah hayırlısı olur tersı olur canım
Soran+1 yılpeki sonrasında boşlukta olmadın mı kendini kötü hissetmedn mi ?
- +1 yıl
ayrıldık ve ben hıc bı hesap sormadım ayrılık mesajımız bıle ılk askım kendıne ıyı bak sevdıgım vs bu tarzdı dusun.. 1 ay sonra gerı dondu ben gayet ıyıyım allah senınde yolunu acık etsın dedım kapadım telı mesaj attı unuttunmu dıe cevap atmadım ondan 2 ay sonra ısyerınden bırıyle cıkmaya basladı hayatına bakdı bende cıkdım bırısyle evlenmeye bıle kalkdım ama karısna cıkan ınsan mal olunca eskıyı daha cok hatırlıyosun canın yanıyor ama gecıyor be canım hersey senın elınde hayat devam edıyor
Soran+1 yılinş. benm sonum çok afedersn ama senin gbi olmaz, bana dua eder misin ? umarım seninde karşına seni hakeden birisi çıkar mutlu olursun
- +1 yıl
ınsallah hakkında hayırlısı neyse o oluur sadece duanı et ve bekle allah hak ettıgını verır merak etme
)
Soran+1 yılumarım artık karşına seni gerçekten çok seven seni mutlu eden birisi çıkar ve eskiyi sana unutturur çok çok mutlu olursun
- +1 yıl
ınsallaahh canımm benım ınsallaahh..zaman herseyın ılacı sadce dık durmayı oğren sevıyosan arkasında dur bekle ıkı ıhtımalede hazır olmus olursun kendıne ıyı bak ;)
Soran+1 yılinş tatlım inş teşekkr ederim yardımın önerilerin ve yorumun için :)
biraz yalniz kalmak istiyorsa birak üstüne gitme. 3-4 gün süre ver konusmayin günde bir telefonlasin. biraz birbirinizi özlemis olursunuz:) erkekler böyle bazen magrasina geri cekilmesi yalniz vakit gecirmesi gerekir. anlayisla karsila
06 Yorumla
Soran+1 yılişte bende yanlız kalmak yerine benimle konuşsun bana anlatsın istiyorum benimle konuşsun istyrm :( sanırım birz araya soğukluk grmesinden korkuyorum :(
Soran+1 yılanlaşılan bu durum seninde başına gelmiş, bişey daha sorcm :) peki çekildikten snra herşey düzelir mi ?
- +1 yıl
ya cekiliyorlar bi kenara dusun dusun sorunu coz dusun. bi süre sonra icleri kafalari ferahlayinca cikiyorlar kendilerine geliyorlar. biraz zaman ver eski haline dönecektir:) biz kizlar konusa konusa rahatliyoruz, onlarda kenara cekilip yalniz basina dusunerek rahatliyorlar. sen gönlünü ferah tut:)
hersey düzeldiginde bana haber ver:)
Soran+1 yılanladım tatlım çok çok teşekkr ederim yardımın için umarım herşey düzelir de veririm tabi hber (: dua et bana lütfen düzelsn ya :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
ben sana adamin koynuna gir demiyom ya hacı adama karşı az sevimli kız oyna yaramaz kız oyna oturup çay içerken birden boynuna sarıl gece saat 3de ara seni özledim falan de kaç yaşına geldin cilve değince aklınıza sex mi geliyo halen daha
010 Yorumla
Soran+1 yılya şu drumdayken benimle konuşmuyorken bunlrı nasıl yapabilirim
Soran+1 yılbunu yapmayı isterdm ama şuan farklı şehirlerdeyiz :(
Soran+1 yıl3 hafta snra buluşmayı düşünüyoruz sence düzlir mi ? ya bana dediki ailenle vakit geçir mutlu ol istiyorum sonra biz zaten görüşücez diyo sence hala soğumuş mu ?
- +1 yıl
bak şimdi sizin içinizdeki özeli bilemem adam belli ki uzakta araya soğukluk düşmüş 3haftada senden ayrılmaz soğukluk var diye aldatmaz da ama geldiğinde öyle bisi yap ki adamin içindeki buzlar erisin akşam yatağa girdiğinde seninle geçirdiği dakikaları düşünsün sen ilişkin için milletten yardım isteme bende dahil çoğumuz zaten senden beter durumdayız
Soran+1 yılanladım genede teşekkr ederim yardımın yorumun için
Soran+1 yılsenden bana dua etmeni istesem çok mu şey istemiş olurum ya (:
+1 yılbunaltmadan, sıkmadan konuş onunla belki bir sorunu vardır anla onu dinle yanında ol umursadığını göster unutma hüzünler paylaşınca azalır sevgiler paylaşınca çoğalır...
026 Yorumla
Soran+1 yılya yapıyorum yanındayım diyorum biliyorum diyo anlat bana diyorum anlatmak istemiyorum yalnız kalıp düşünmek istyrm diyo :(
- +1 yıl
o zaman biraz yanlız bırak ama boş bırakma :)
Soran+1 yılnasıl bırakayım ben onsuz durmak istemiyorum ama :(
- +1 yıl
sen işi yokuşa sürüyosun arkadaşım ama :) orasını sen bul kalbinin akciğerinin sesini dinle düşün olmadı al bir kağıt eline logartima başla yazmaya böyle yaptım olmadı şöyle yapsam şurdan yürüsem burdan açılsam vs vs :)
Soran+1 yılyokuşa sürmek değil, yardımın için teşekkr ederim, sence byle bişey yapması norml mi
?- +1 yıl
belki gerçekten bir sıkıntısı vardır senide üzmek istemiyordur ondan olabilir yada bir ihtimal daha var ama şom ağızlı deme sakın belki başka biri vardır seni üzmeden kendinden soğutmak istiyordur... tatlı dil ve anlayışla çözülmeyecek şey yoktur arkadaşım konuşmaktan başka çaren yok ver numarasını ben sorayım niye üzüyosun bu kızı kardeş ayağını denk al diyeyim daha ne yapayım ki bilemedim :)
Soran+1 yılbaşka bir kız ?... işte o zmn bişey diyemm ama öyle bişey olucağını düşünmüyorum yani öyle bir karakterde değil byle bir durumda kendisinn kaybediceğini biliyor, yok teşekkr ederim araya başkasını koymayı sevmiyorum :)
- +1 yıl
ver numarasını derken şaka yaptım zaten :) herşey insanoğlu için doğrudur çok karakterlidir belki ama olabilir gönül bu belki başkasına kaymıştır (zorla ayıracağım sizi) şaka bi yana kendine çok güveniyorsun o zaman neden canını sıkıyorsun anlamışta değilim? zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır diye birşey var duymadın mı haa birde seninkisi sevgi mi alışkanlık mı eminmisin sen ?
Soran+1 yıl:) hayır sadece anlam veremediğim benimle hayatını birleştirmeyi düşünürken benimle neden paylaşmak istememeyişi, duydum tabikide ama ona çok aşığım, alışkanlık değil ona bağlıyım buda çok aşık olduğumdan
- +1 yıl
sanırım yanında değil yoksa bu kadar aşık olamazsın :D
Soran+1 yılevt yanımda değil ama ynımdayknde byleydim değişen tek şey dha çok özlüyor olmm
- +1 yıl
umutsuz vakasın sen arkadaşım yaa
Soran+1 yılo ne demk ya :)
- +1 yıl
tıp okadar gelişmedi demek nasıl çözsekki senin sorununu demek :) ayrıca adın ne senin ya neden resmin yok :) eklesene beni sıkıntı olmazsa tabi
Soran+1 yılaşkı tıp çözemez zatn :) sevgilim çözebilir bir tek (: neden bu kdr merk ettn ki :)
- +1 yıl
neden merak etttim; çünkü tıpın bile çaresiz kaldığı sevgilisinin bile soğuk davrandığı bu kız nasıl biri ondan dolayı merak ettim işte
Soran+1 yılboşver ya merk etme şuan sevgilim bile mrk etmiyo :(
- +1 yıl
uyuyamam bak lütfnnnn lütfennn :(
Soran+1 yıluyursun ya nye uyuyamayasın :)
- +1 yıl
bekliyorum...
Soran+1 yılboşuna bekleme...
Soran+1 yılyorumların önerilerin ve yardımın için teşekkr ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
:) tamam arkadaşım gecen iyi olsun sanırım yanlış anladın sen...
Soran+1 yılteşekkr ederim yok anlamadım sadece nasıl desem prensiplerime ters diyebilirim
- +1 yıl
tamam sorun yok apperin sana :)
- +1 yıl
hıı unutmadan birde en iyi cevap seçermisin lütfen lütfen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşlarda senin gibi kafama takıyordum şimdi çekip gitse umurumda değil
05 Yorumla
Soran+1 yılya duramıyorum ama çok seviyorum elimde değil :(
Cevap sahibi+1 yılzamanla soğuyorsun merak etme
Soran+1 yılben soğumak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi sürün o zaman
Soran+1 yılsürünmek değil canım ben anlatamm sana onu ne kdr sevdiğimi :(
+1 yılen sıkıntılı zamanında yanında sen yoksan, demekki iyi teselli edemiyosun malesef gerçekler :)
111 Yorumla
Soran+1 yılben yanındayım malesef ama o anltmak istemiyor
- +1 yıl
o zaman bu sorunun cevabı yok laf salatası olur :)
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
ama fikir dersen savaş derim aşk ugruna savaşmaya değer bir olgudur :)
Soran+1 yıltabikide savaşıcam çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum onsuz olmak istemyrm onunda beni sevdiğini biliyorum
- +1 yıl
sen zaten bu inançla hiç bir şeyi kaybetmezsin, en buyuk sihir inanmaktır :)
Soran+1 yılumarım dediğin gbi inancım beni yanıltmaz ve bi sihir gelişir herşey düzelir, bana dua eder misin ? Allahım seninde şuan en çok ne istiyosan onun için sana yardım eder
- +1 yıl
tabiki bişe kaybetmem aksine kazanırım ederim :)
Soran+1 yılçok çok çok teşekkr ederim umarım en yakın zamanda aramız düzelir seninde en yakın zamanda en çok neyi istiyosan Allahım duysun sesini
- +1 yıl
amin allah razı olsun :)
Soran+1 yıl(:
Uzerinden Yıl geçmiş ama sormak istiyorum ne oldu sonra benimkide öylede senin sonra ne oldu?
029 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
@Denizoykuy sizin döndü mu
- +1 yıl
Ne kadar süre sonra acaba :(
- +1 yıl
Teşekkür ederim ilgilendigin için. Cvp verdiğin için. Umarım herşey istediğin gibi olur
- +1 yıl
Arada böyle olurmuş. Düzeldi mi aranız
- +1 yıl
@Denizoykuy ayrıldık barıştık
- +1 yıl
yaaa ne kadar sürdü ayrılık
- +1 yıl
@Denizoykuy ya benden 9 kere ayrıldı hepsi 2 hafta sürdü daha fazla dayanamadı
- +1 yıl
şu an berabersiniz yani
- +1 yıl
@Denizoykuy evet
- +1 yıl
ne kadar oldu
- +1 yıl
yani toplamda ne kadardır berabersiniz
- +1 yıl
@Denizoykuy barışalı mı sevgili olalı mı
- +1 yıl
ikisi de
- +1 yıl
Umarım bir daha sorun yaşamazsınız
- +1 yıl
@Denizoykuy inşallah ama bbişey oldu
- +1 yıl
ne olduu
- +1 yıl
@Denizoykuy böyle bir kaç gündür çok yazmıyo bugün peki dediği için tartıştık hastayım üstüme gelme iyi geceler bitanem dei kalp attı sence endişelenmelimiyim
- +1 yıl
hayır hayır endişelenme. Hastayım demiş zaten. Evham yapma. Benimki de bu aralar hiç aşkım, sevgilim yazmıyor ama müsait değil biliyorum
- +1 yıl
@Denizoykuy ne burcusunuz sen ve sevgilin
- +1 yıl
Aslan ve Akrep
- +1 yıl
@Denizoykuy sevgilimin ki aslan
- +1 yıl
Aaaa nasıl peki
- +1 yıl
@Denizoykuy aşkım demiyor şu an bişey yapmadığım halde
- +1 yıl
İşi vardır. Yoğundur. Ne oldu bilmiyorum ama evham yapma cidden.
azılık cilve işve yap nasıl ayarları düzeliyo görürsün monoton ilişkiden bıkmistir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılilişkiyi düzelten cilve cart curt olcaksa sence gerçek bi ilişkimi? biz bunlara bakmıyoruz ilişkimiz bunlr üzerine kurulu değil
belki sen ona vermiyorsun diye soğumuştur hiç düşündünmü ?
06 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ya ileriyi dşünüyoruz diyorum
Soran+1 yılhayır tabikide byle bişey düşünmüyoruz ne o ne ben herşeyn bi zamanı vr !
Soran+1 yılheycanı başka şeylerde de bulabiliriz...
Uzun süre geçmiş ama benimde böyle şu an ne yapıcam bilmiyorum daha öncede oldu 1 hafta sürdü ayrılamıyoruz görürsen bi konuşmak isterim sen ne gibi şeyler yaptın
00 Yorumlabiraz yanlız bırak birkaç hafta arama eteğindeki taşlar dökülür sonra
011 Yorumla
Soran+1 yılbir kaç hafta mı? hastanelik olurum ben stresten artık şuan bile ruh halim farklılaştı :(
Soran+1 yılkurtulmak istemyrm ben ondan onunla olmak istiyorum :(
Soran+1 yıldüzgn konuş ya
Soran+1 yılbaşka bi zaman olsa eyv ama şuan gerçekten espiri kaldırcak halim yok
Soran+1 yılgenede teşekkr ederim yorumun için..
Soran+1 yılteşekkr ederim
+1 yılMerhaba şu an ne durumdasınız? Sizin gibi durumdayım :( merak ediyorum sizin durumunuzu.
00 Yorumlabu gece sevişin ! :P hahahha
11 Yorumla
Soran+1 yılkomik değil.
+1 yılama ama ama bazen beklemek en ıyısıdır arkadsım
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ama nasıl bekliycem duramıyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara tuzağı ordan bi yol olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim nedense soğuk davranıyor ve yalnız kalmak istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler