Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha soğukkanlıdır?
Ayrıca kendinizi soğukkanlı buluyor musunuz?
Ayrıca kendinizi soğukkanlı buluyor musunuz?
Genellikle soğukkanlılık yanlış biliniyor soğukkanlılık soğukluk değildir bunu öncelikle öğrenin soğukkanlılık sakinlikle alakalıdır karşılaştığın bir olayda , durumda panik yapmadan heyecan yapmadan sakin kalıp düşünebilmektir soğukkanlılığın tanımı budur. Insanlara karşı mesafeli ve duygularını daha az kullanarak mesafe kurmak ise soğukluk ile ilgilidir
Aksini söyleyen olmadı sorduğumda bu zaten.
Beklenmedik bir olayda sakinliğini koruyarak çözüm üretebilmekten bahsedyorum
Tabiki ama karıştiran oluyor cevaplara bakarak yazdım soruna gelirsek güzel sormuşsun. Benim cevabım yerine göre değişir ama genellikle kadınların daha soğukkanlı olduğu düşüncesindeyim.
Filmlere bakarsak ajan kadınlar çok oluyor gizli saklı işlerde olabiliyorlar dolayısıyla soğukkanlılar
erkekler tabii ki ama kadınlarda istisnalar çıkabilir özellikle rusya tarafı kadınları
Kadınlar annelik içgüdüsü ile dünyaya geldikleri için merhamet duyguları ön plandadır. Kadın ne kadar soğuk kanlı olursa olsun, onu durdururan bir sınır vardır. Bu yüzden erkeklere göre kadınlar bir tık daha yumuşaktır.
Erkekler daha soğukkanlı bence. Ben hic mi hiç soğukkanlı degilimdir kötü olaylar karşısında hemen yıkılırım sogukkanlılıkla karşılayamam
Cevap
11Cevap
Kadınlar sanırım daha soğuk kanlılar. Ben şahsen soğuk kanlı değilim ama çevremde ki herkes çok soğuksun diyorlar. Bilemedim şimdi..
bence kesinlikle erkekler daha soğuk kanlıdır. olayın büyüklüğüne göre tepkim değişir ama gerçekten panik bir insanım.
erkekler daha soğukkanlı canlılar, duygularına daha hakim olabiliyorlar.
ama ben de fena değilimdir iyiyim
Kendimi soğukkanlı bulmuyorum ve kadınlara göre erkekler daha soğukkanlı ☺☺☺
Başımın üzerinde yılan görüp hala telefonla muhabbete devam etmişliğim vardır.
Kadınlar daha soğukkanlıdır çünkü ısınamazlar kendilerini ağırdan alırlar
Cinsiyetle alakasız bence. Bu konuda -bir çok konuda olduğu gibi- kadınlar ve erkekler gözlenebilecek kadar farklı değil.
Erkekler daha soğuk kanlı bende baya soğuk kanlıyım.
Erkekler daha soğukkanlı kesin net, kadınlar bir panik heyecanlı
Kişiye göre değişir, cinsiyete göre değil.
Soğukkanlı gibi görünmeme rağmen, öyle değilim.
deprem olurken çorabımı giyip merdivenlerden aşağıya yürüyen insanım ben
normalde değilimdir. Ancak hayati derecede tehlikeli olan ciddi durumlarda o kadar soğukkanlyımdır ki kendimi tanıyamam
şahsen birini öldürsem parkeyi bir temiz siler meftayı poşetler şehrin çeşitli yerlerinde yakardım
Soğukkanlı bir insan değilim ama durum zaman ve ortama göre değişir
Erkekler daha sogukkanli ama hic bir erkek benim kadar sogukkanli olamaz
kişiden kişiye değişir.. Kadın ya da erkek daha soğukkanlı diye birşey yok.. Ben soğukkanlı değilim.
Kadınlar daha soğuk kandlidirlar bnce bende oyleyimdr
"İnsandan , insana değişir." diyerek klasik bir cevap vereyim.
Hayatinda gorecegin en soguk kanli insanim.
Konuya gore degisiyor
Yerine göre ama genel olarak soğukkanlıyım
Ben ölümüne soğuk kanlıyım :D
bazı konularda çok sogukkanıyım
Soğukkanlı değilim. :D
Dahası yok bazısı var
çok soguk kanlıyım çok
erkekler daha soğuk kanlıdır. kadın tez canlıdır.
Bence bayanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar