Arkadaş olarak karşı cinsle mi daha iyi anlaşıyorsunuz, yoksa hemcinslerinizle mi? Sizce kadınlar mı yoksa erkekler mi daha iyi arkadaşlık/dostluk kuruyor?
Kadınlarla iyi anlaşıyorum, arkadaşlıkları daha iyi.
Erkeklerle iyi anlaşıyorum, arkadaşlıkları daha iyi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben kızlar ile daha iyi anlaşıyorum karşı cins olduğu için olabilir çünkü nazım geçiyor biraz sdfsd bir de kafa dengi oluyorlar
Ben her iki cinsle de anlaşamıyorum, egolu sanıyorlar hep. Uğraşmak istemiyorum artık.
Erkler ile daha iyi anlaşırım 4 tane erkek arkadaşım 1 tane kız arkadaşım var ona bakarsam erkler ile daha iyi anlaşıyorum
Aynen bende öyle, erkeklerin arkadaşlık ilişkisi daha sağlıklı oluyor
Erkeklerle anlaşıp napcam a q mis gibi kızlar dururkenn
Bende aynısının tam tersini düşünüyorum 😀 Şaka bir yana erkeklerin arkadaşlık ilişkilerini daha çok beğeniyorum. Erkekler daha cana yakın bana göre, çocukken bile hep erkekler ile arkadaşlık kurardım.
Gel o zaman arkadaşlık kuralım benimde canıma yakın ol 😅
Yakın arkadaşlarım hep kız. Kızlarla daha iyi anlaşırım.
Yani kızlarda iyi bazı konularda, fakat araya kıskançlık girebiliyor, toksik bir ilişki meydana geliyor. Ben bu yüzden erkeklerin arkadaşlıklarını daha sağlıklı buluyorum.
Bizim alanlarımız çok farklı olduğu için kıskançlık durumu olmuyor. Hatta tıp kazanmamı benden daha çok istiyorlar
Öyleyse ne güzel. Bende tıp kazanmak istiyorum, fakat bunu yakın arkadaşlarıma söylesem biri hariç diğerleri eleştirir ve içten içe beni aşağılarlar buna eminim.
Beni de eleştiren yargılayan bir arkadaşım olmuştu. Araya mesafe koydum. Sonra barıştım ama küs kalabilen biri değilim. Yine de bir soğukluk oldu, eskisi gibi olamadık bir daha. Dün mezuniyette söylediklerini çok düşündüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Helalleştik. Konuyu kapattık.
Olsun barışmanız doğru olmuş. Küs kalmak iyi değil.
Erkeklerle daha iyi anlaşıyoruz suyunu çıkarmadıkca güzel dostluklar kuruyoruz aslında en uzun sürenle 6 yıla giricez 2 hafta sonra 🦋😎
Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama kadınların arkadaşlıkları daha iyi.
Dürüst olan her iki cinsle
Evet en iyisi bu..
Erkekler ile daha iyi anlaşıyorum
Kadınlarla daha iyi anlaşıyorum.
ben kimseyle anlasamiyorum insanlar cok uzak geliyor bana
Erkekler ama şu an sevgilim var gerek yok
kadınlar daha düzgün dostluklar yapıyorlar
Normalde erkeklerle ama burada kadınlarla.
Kızlarla
Erkeklerle
Her ikisiyle de
Kadinlarla
Benimlede ol
Erkek
Ikısıde