Ya bu ne kadar iğrenç ve cahil bir toplum. hala daha eşcinselliği tercih ya da hastalık zanneden andavallar var gülüyorum. Ulan 5 sene psikiyatriste gittim ben travmalar yüzünden. Sapına kadar erkeğim yanlış anlaşılmasın konu. Eşcinsel arkadaşımın aileside psikiyatri düşünüyordu. ve benim gittiğim psikiyatri türkiyenin en iyi ilk 3 psikiyatristindendi bunuda dipnot geçeyim. ben sordum psikiyatristime eşcinsel arkadaşım var psikiyatri düşünüyorlar diye. Adam kahkaha attı. aynen bunu dedi.''Toplum okadar cahil ki keremim, herkes kendi kalemiyle portre çiziyor ordan bakıyor. Eşcinsellik bir tercih veya hastalık değildir. yaratılıştır ve düzeltilemez.'' Aynen bunu dedi. ama gelde belediye psikologlarına gitmiş kişilere bunu anlat. beyin yoksunu cahiller. Hala daha hastalık tercih diyorlar ya da lut saçmalığını öne sürüyorlar ki lut kavminin ne olduğunu bile bilmezler eşcinsellikle alakası yok çünkü. Lut kavminin helak olma sebebide şudur : Eskiden lut kavmindeki insanlara akına geliyorlar ve karılarını kızlarını istiyorlar. ama erkekler ret ediyor ve kendi bedenlerini öne sürüyorlar sırf karılarına kızlarına dokunulmasın diye. ondan sonra helak oluyorlar. ben eşcinselleri ne kadar sevmesemde her zaman saygı duyarım her cinse her dine. dinimi sorgulayacak olursanızda deist'im gelip bana burada tatava yapmayın boşada havlamayın cevap vermicem engel yiceksiniz temiz temiz ağlayın durun.
11 Yorumla- +1 yıl
Eşcinseller de sapına kadar erkek zaten niye belirtme gereği duydun.
En İyi Cevaplar
Evet, bilimsel olarak eşcinsellik doğuştan gelen hormonların farklılığıyla ilgili. Fakat neden burada bu yobaz insanların düşüncelerini alma ihtiyacı duydun ki?
61 Yorumla- +1 yıl
Toplumun nasıl tepki vereceğini bilmek istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek görunumlu kadin ruhlu
Kadin görunumlu erkek ruhlu
Ister tecrat, zebur, incil, kurani kerime inan ya da hic bir kitaba inanma
Ister sarisin, esmer, siyah, kizil ya da cekik gozlu ol
Tek ayagin tek gozun tek kolunda olsa
Sen oncellikle Allahin (yada sana gore Anne karninda olusan ki Ateist oldugunu bellirtmissin) bir insan/kullusun.. sonucta seni yargillamakta (ben musluman oldugum icin) bana dusmez.
Kimseye zarar vermedikce kendi dusunceni olmak yasamak istedigin hayati yasa. Cunki sen hasta deyilsin. Hastalik olsaydi haplar ilaclar terapi yontemleri ollurdu eskisen insanlar tuberkullosdan oluyorlardi bilinen bir hastalikti cunki, simdi aşısi ilaclari var. Eskiden beri escinselik vardi bilinen birseydi, hastalik olsaydi coktan caresi bulunurdu.
O yuzden seninle problemi olan bir insan benim gozumde cahil tolerans siniri sifir ne insan ne hayvan ne doga sever kulturlu biridir!22 Yorumla- +1 yıl
+++++
- +1 yıl
Gayler erkek görünümünde kadın değillerdir erkekdirler ve erkeklerden hoşlanırlar kendilerini erkek gibi hissederler senin söylediğin translardır.
+1 yılCahil cühela çok etrafta çok takmamak lazım😊
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılKalbimizdeki her duygu her istek doğru değildir.
Kalbimizdeki duygulardan birisi de aşırı sevgi anlamında olan aşktır.
İnsanlar aşık oldukları kişileri aşırı derecede sevdikleri için karşılık alamayınca öldürüyorlar.
Duyguları kontrol etmezsek sapık da oluruz.
Duygularını kontrol etmeyen yani kin ile hareket eden insanların başka toplumları katlettiklerini görüyoruz.
Öyleyse bir adam benim içimden insan öldürmek geliyor ben hayvanlara ve bitkilere kıyamıyorum ama insanları öldürmek beni mutlu ediyor benim duygularımı yaşamama izin verin akıl ile beni yargılamayın benim de eşcinseller gibi olmaya hakkım var diyebilir ve demektedir.
Aşk nasıl ki bir sevgi hastalığı ise eşcinsellik de bir hastalıktır.
Biyolojik olarak eksikliklerimiz olabilir ama bu eksikliklerimizle başkalarının hayatlarını zorlaştırmamıza gerek yoktur.
Örneğin şizofreni rahatsızlığı da bir biyolojik rahatsızlıktır ve genetik bir rahatsızlık olup bir hormon eksikliğine dayanır.
Öyleyse bu biyolojik rahatsızlığı olan kişilerin başkalarına zarar vermelerine kendilerine zarar vermelerine izin mi verelim.
Olmaz, hayata sadece bencillik gözlüğünden bakılmaz.00 Yorumlaabi eşcinselsen nolmuş hastalık değil bişi değil biz heterolar nasıl karşı cinse ilgi duyuyorsa sende bir erkek olarak başka bir erkjeği arzuluyorsun ben çoktaaa önceden böyle insnaların ztn var olduğunu biliyordum normal karşılancak bişi bu çünkü kimse kime aşık olacağını bilinçli bir iradayle tercih etmez kadınlara karşı ilgi duyamıyorsan bu senin suçun değil genetik eğilimin de bizi de ilgilendirmez aradamızda tek fark yönelim farkı ama burdaki insanların tepkisini niye ölçüp moralini bozuyorsun ki bir çoğu bilgisiz fikirler atar ortaya canını sıkar herşeyden önce insanız ya dışlamak ötekileştirmek niye sana göre anormal olan başka insana göre normaldir bunu unutmayın.
10 YorumlaHiç kimse için özel bir düşüncem benim için. Herkes benim için eşittir. Dinleri, dilleri, ırkları ya da cinsel seçimleri onları değerli yapan şey değildir. İnsanları değerli yapan karakterleridir. Bu yüzden üzgünüm ama cinsel eğilimini baz alarak her hangi bir yorumda bulunamam sana karşı. Seni konuşmak için önce seni tanımam gerek
22 Yorumla- +1 yıl
Boşver
+1 yılkendini illa böyle ifade etmen gerekmez. yani ne gereği var normal birisin işte. eşcinselsin diye bir farkın yok. bence siz eşcinsellerin en büyük hatası bu, olayı abartmak ve kendinizi illa ben böyleyim yorumunuz ne diye ortaya atmak. normal davranın biz heteroyuz diye kendimizi ortaya atmıyorsak siz de atmayın. eşcinsellik hetero olmak kadar normal çünkü! bunu anlamayan homofobikleri kınıyorum ayrıca.
10 Yorumlakimseden cinsel kimliği yüzünden nefret etmem etiket yapıştırmam not:bu site homofobikle dolu yanlış yerdesin
26 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede homofobiklerden %40 ının gizli eşcinsel olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Mesela ben erkek arkadaşımla avm de el ele tutuşsam öldürülme ya da dövülme riskim oldukça fazla
- +1 yıl
Nasıl ezip durmayım öldürülmekten bahsediyorum
Önemli olan bunu kendinin kabüllenmesidir başkasının ne düşündüğünün bir önemi yok üstelik bunu dile getirmenede gerek yok. Milyonlsrca eşcinsel var elbetteki istediğinde karşına biri çıkar kasma bu kadar mutlu ol gerisi hikaye.
20 Yorumla
+1 yılBöyle yazmanı seveyim senin! Sakın utanma yahu bundan çok doğal bir şey zaten eleştirenler gerizekalı hepsi o yuzden bundan çekinme ve hayatınınyaşa derim güzel insan!
20 YorumlaOo demek eşcinselin deyip bir alkış resmi koymak isterdim ama telefondan yapmaya çok üşeniyorum.
Bende %95lezbiyen %5heteroyum hadi tavla oynayalım 😂30 Yorumlaİbne deme kendine benim de gay arkadaşım var hem de çocukluk arkadaşım. 5 yıl oluyor öğreneli. Şaşırdım ama alıştım karşı cinse zerre ilgisi yok sonra anladım ki gerçekten doğuştan gelen birşey. Onu olduğu gibi kabul ettim arada sevgililerinden bahsediyor gülüşüyoruz. ☺ ☺
16 Yorumla- +1 yıl
Kendisi çok tatlı birisi değil mi? 😊
- +1 yıl
Evet genelde lezbiyenlerde sempatik kişilikli oluyor 😊
- +1 yıl
nasıl öğrendin?
Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. 01 Yorumla- +1 yıl
Gay demek kadınsı giyinip kadınsı konuşmak değil
Bu sensin :)) ama hepimiz insanız yani görüş belirteceğim bir olayı yok cinsel kimliğinin ☺
20 YorumlaBir şey düşünmüyorum. Benim için ne bir eksiniz, ne de bir artınız var...
50 YorumlaBir Heteroseksuel çıkıp.
Ben heteroyum görüşleriniz neler diyor mu. O zaman takma boşver44 YorumlaHeterolara toplumda normal davranıyorlar ama bize anormaliz gibi davranıyorlar fark bu niye bu kadar garipseniyor
- +1 yıl
Çünkü goze batici seyler yapiyo cogunuz. Yuruyuslerde çırılçıplak kalip slogan atip dans ediyosunuz, translar cikip yanımızdaki adamin kolunu cekiyor ya da laf atiyor, erkek kizi opusurken gormeye alisik olmayan yadirgayan millette disarda erkek erkege ya da kizkiza opusuyorsunuz bundan oluyor. Evde yaşanana kimse karisamaz. Ben lgbt karsiti degilim ama bu sekil davranmalari yanlış. Sana ozel segil genel konuştum.
- +1 yıl
Ben asla dediklerini yapmam ne yaparsam evde baş başa yaparım öpüşürümde sevişirimde evde ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez
eş cinsellik bazen piskolojik olabiliyor piskolok felan fayda etmediyse doguştan der saygı gösterrim ama kendine i*ne vb. gibi şeyler derse millet de der tabi
10 Yorumla
+1 yılEşcinsellik doğuştan değildir. hastalıktan çıkarılmıştır ama hastalık olarak görürüm. Tedavi edibileceğine inanırım.
16 Yorumla- +1 yıl
Tedavi edilemedi
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
O kadar çok kurtulmak istesemde kurtulamadım bir süre sonra sonra kabullenmeye başladım
- +1 yıl
tedavide ilk şart istemelisin. kabullenmekten vazgeç. bu bir hastalık. sen doğduğunda böyle değildin. tedaviye devam et.
- +1 yıl
Kadın ve erkek arası yok bu işin
Beni ilgilendirmiyor vatana ihat edenler gibi karaktersiz olmada ne olursan ol
60 YorumlaSenin kararın senin seçimin. Ben neden karışayım ki? Biz neden karışalım? Diğerlerini önemseme kendini düşün. Doğuştan gelen birşey engel olamazsın. Ben desteklemiyorum ama saygı duyarım. Yeter ki vatan haini olma.
10 YorumlaEşcinsellik doğuştan gelen bir şey değildir, bu yanlış bir şey. Çoçukluk döneminden yetiştirilerken insanın bilinç altına bu türlü ahlaksız ve aşağılık fikirler istemeden yeritildikte bu tür büyük sorunlar ortaya çıkıyor. Sana Allahtan korkmanı, bu tür aşağılık ve çirkin amelden kurtularaka normala dönmeni tavsiye ederim. Lut kavminin başına gelen belayı hatırla ve oku! Ve POMPEY ŞEHRİNE bak! O zaman amleinin ne kadar kötü olduğunu anlarsın.
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben 12 yaşında farkına vardım ve ayrıca çok iyi yetiştirildim
- +1 yıl
Nasıl ve niye inanmıyorsun mesela hayvanlardada eşcinsellik görülüyor hemde büyük oranda bence doğal bir şey
+1 yılBela mısınız Ian siz ibneler. Bu siteye geldiğimden beri sizin kafadan iki kişi mesaj atmıştı. Kendi aranızda yaşayacaksanız yaşayın benim çevremde olursa yakarım çırağınızı. Zaten o iki arkadaş sanalda olduklarına dua etsinler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğuştan bir durum dediğin gibi benim sadece fikrim kişi kendini neye yakın hissediyorsa ona dönsün yani ameliyat olsun diğer türlü çok karışıyor ortam. Hem kişide istediği hayatı daha kolay rahat yaşar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayleri sevimli değil itici bulmamız ve yaptıklarından tiksinmemiz bizi gizli gay yapmaz. normal erkeklere sulanıp kendinizi dovdurtmeyin yeterli..
00 Yorumla
+1 yıl@BlueberryMuffinLove Kendini bu cahillerin önünde küçük düşürme lütfen. Gurur duy. #RespectLGBT ✌🏻️
20 Yorumla
+1 yılBabanda nurtopu gibi oğlum oldu diye sevinirken nurun gitmiş topun kalmış :(
00 Yorumla
+1 yıle ne görüşü istiyorsun ki nedeyelim yani biz? senin tercihin sonuçta
03 Yorumla- +1 yıl
Tercih değil
- +1 yıl
gay im demen biyere kadar da ibneyim demen komik geldi :D :D
- +1 yıl
Olabilir 😊 buna alıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir duygu üstadım ben onu merak ediyorum yani. normal bir erkeğin bir kızdan hoşlanması veya haz alması gibi birşey mi. Hayır yani isteyerek olmuyorsa bu nasıl bir durum anlamış değilim?
00 YorumlaNeyse ibneyim demişsin en azından ne olduğunu biliyosun. Hakkınizda bisey düşünmüyorum yalnızca sevmiyorum sizi.
20 Yorumla
+1 yılArkadaş Allah Teala nın lanetledigini doğuştan deyip kurtulmaya calışmayın bir psikolog bul kendine kendince kılıf hazırlama
01 Yorumla- +1 yıl
3 yılımı tedaviye harcadım dedim ya kaç kere 😐
Resmen kırıcı yorum yapılsın diye yazmışsın ama. Umursamadım
30 Yorumla
+1 yılGay'iz, ibneyiz, eşcinseliz, muhteşemiz. Çok güzeliz. Love is love. Görüşüm bu. Ben de gay'im, ibneyim, eşcinselim, muhteşemim, senin gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKınamıyorum eleştirmiyorum
Fakat kabul etmiyorum kardeşim desteklemiyorum dininizce haram olan bir şeyi savunamam ben10 YorumlaCok normal birsey. Normal gibi davranmayanlar kesinlikle cahildir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin hayatın, sınırlarımı ihlal etmediğin sürece bana bir şey demek düşmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel kızarla sevişmek ve mükemmel penisini onlara tattırtmak varken neden eşcinsel oluyorsunuz haa doğru kedi ulaşamadığı ciğere mındar der doğruuu
17 Yorumla- +1 yıl
Tipim kötü değil kızlarada kolayca ulaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılkolayca ulaşabilseydin gay olmazdın canımm hiç boşa çırpınma
- +1 yıl
Ya gerçekten ulaşıyorum
- +1 yıl
Hataa bir kızla cinsel ilişkiye girdim güzel bir kızdı ama zevk almıyorum niye anlamıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim anlıyorum :(
- +1 yıl
Mesela önümde miranda kerr striptiz yapıp fıyafetlerini çıkarsa zevk almam bu durumdayım 😕
- +1 yıl
Eşcinsellik doğuştan gelir. Yani kızları tavlayamadığı için bir erkek gay olmaz. Hatta tam tersine gaylerin birçoğu yakışıklı olur ve kızları kolayca tavlayabilirler. Örneğin; Ricky Martin. Ama onlar doğuştan böyledirler. Onun için gayler her zaman erkeklere ilgi duyarlar kadınlara karşı cinsel ve duygusal hiçbir hisler yoktur. Hem güzel kızlarla sevişmek var ama yakışıklı erkeklerle de sevişmek var. Yani kısacası tam bir cahilsin.
Acikca soyledigin icin tebrik ederim
Yorumsuzum kalanin da00 Yorumlabaşka memlekette yasa abim bizim insanımız bunlara katlanamaz meydanda söyleme vallaha dayak yersin :D
10 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun kurdele keselim mi :D
36 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
bana asılmıyon demi :D
- +1 yıl
Güldürme 😂
- +1 yıl
eşcinselim diye sen dedin hacı ne bileyim :D
- +1 yıl
Her erkeğe asılmıyoruz 😊 sadece Brad Pitt tipli olanlara asılırım açık söyleyeyim sana asılmam rahat ol
- +1 yıl
oh iyi çok rahatladım :D
Lut kavmindensin. Allah ıslah etsin seni. Git bir hocaya görün.
01 Yorumla
+1 yılBir görüşüm yok, neden sürekli ilgi çekme çabasındasınız?
41 YorumlaBelki eşcinsel olsan anlardın çünkü bazı insanlar gay kelimesinin ne demek olduğunu bile bilmiyor ve toplumda biz yokmuş gibi davranıyorlar ayrıca çooookkkk zor sevgili buluyoruz 😕
+1 yılbana su hikâyeler i okumayn doğuştan olanlar çok nadirdir.. ama gel gör her taraf i*ne dolu
00 Yorumlaklavye arkasından gerek yok duyurmana
Yakarış derdinde isen çık meydana bağıra bağıra söyle00 Yorumlakızlar varken nasıl erkekten zevk alıyosun. nasıl bir kamil eşcinseller
02 Yorumla- +1 yıl
E herhalde her erkekten zevk almıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin tercihin, senin hayatın bize de saygı duymak kalır.
10 YorumlaTedavi olmayi denemelisin gecmis olsun
14 Yorumla- +1 yıl
3 yılımı bunun için boşa harcadım zaten 😑
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılGayet sıradan bir insansın cinsel yönelimin farklı bu kadar. Her zaman yanınızdayım💪🏼🏳️🌈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak ediyorum kızlar hiç ilgini çekmiyor mu yani soyunsa gel dese çok hoşlandıgın kız ne yapardın?
00 Yorumla
+1 yılAdamsın 😉
81 Yorumla- +1 yıl
adamsın? WTF adammı la bu df:ÇDFasd
+1 yılbiseksüel ol bari olm ama saygı duyuyrm
31 Yorumla- +1 yıl
biseksüelim :D
yapcak bişey yok kanserden beter hastasınız tedaviye yanaşmıyorsunuz
11 Yorumla- +1 yıl
tedavi olmadığımı nereden biliyorsun😡
Saygı duyuyorum, hayatında başarılar dilerim.
20 YorumlaGörusum Allah ıyı etsin şeklınde bebegım
10 YorumlaBu umurumda değil
Senin hayatın. Keyfine bak20 Yorumla
+1 yılNasıl mutluysan öyle kal
20 YorumlaBu senin hayatin. Saygi duyarim. Mutluluklar :)
20 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim
İnancını sorsam13 Yorumla- +1 yıl
Ateistim ama önceden müslümandım burada anlatamam
- +1 yıl
Tamam o zaman
Saygı duyarım onlar , hakkınızda fazla bir görüşüm yok - +1 yıl
Allah hidayet versin ne diyelim :/
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiseksüelim #LGBTİ vardır !
10 Yorumla saygı duyarım tercih meselesi..
10 YorumlaEeee napalım?
52 YorumlaSana birşey yap demiyorum ki düşüncelerini soruyorum
Bence doğru yola git bir an boyunca.
00 Yorumla
+1 yılsen kendine boyle uygun gormussun, bir sey diyemem
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyarım böyle kişilere
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri