İnsanların cinsel tercihlerinin bizim halkımız tarafından bu kadar hakarete uğramasını anlayamıyorum.
Sizin görüşleriniz nelerdir. ?
Sizin görüşleriniz nelerdir. ?
İslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi
herkez zevkinde özgürdür, etrafa zarar vermiyorsa her zevki yaşamak hakkıdır sende kendini kadın gibi hissediyorsan saygı duymak düşer bana
doğuştan böyle olan insanlar var ve ben sadece doğuştan böyle olan insanlara saygı duyuyorum sonradan sırf özentilik uğruna farklı olmak uğruna kendini öyle zannedenlere asla saygı falan duymuyorum
Lgbt bireylerini destekliyorum. Askin cinsiyeti rengi yasi oldugunu dusunmuyorum.
Cevap
9Cevap
Aslında tüm hayatım boyunca 3 kez bir insana karşı aklım başımdan gitti. üçü de hem cinsimdi. beki bu beni lgbt birey yapar mi? hayir yapmaz. ben kendimi gay olarak tanimlamak istemiyorum. ben bir erkeğim. ve yukarıda yazdıgım his bence aşk degil. belki hayranlik belki abartma belki tembellik ama ask degil. iliskilerin farkli cinsler arasinda olmasini dogru buluyorum. escinsel iliskiye inanmiyorum. fakat bu benim sahsi tecrubem ve gorusum. lgbt olusumuna saygim var, aktiviteler yapip faaliyette bulunsunlar. ancak ben bu sekilde kendimi tanimlamak istemem.
Abi çok saçma bisey ya bir erkekle erkeğin olmasi yani ne biliyim dünyda o kadar kişi varken neden kendi cinsim sirf bu yüzden bile geçmiste kavimler helak olmştur yapmayin etmeyin.
Saygı duyulması gereken bir oluşum. Ki destekleyen biriyim. Keşke tum dünyada normal karşılansa ve özgür olsalar
Taksim'in ortasında oral yapmak, küçük çocuklara dildo sallamak nedir şerefsizler? Hadi lan hiçbriniz normal değilsiniz işte!
Kardeşim ben kişilik bozukluğu olmayan bir eşcinsel görmedim. Varsa bilemiyorum. Ama bir gerçek var ki normal de-ğil-ler. Lgbt yürüyüşleri kesinlikle yasaklanmalıdır. Yasaklanmamasının sebebi de zaten daha fazla insanların onları görüp eşcinsellerden daha da fazla soğumaları. Ne halt yiyeceklerse evlerinde yesinler.
Zevkler ve renkler tartışalamaz.
Hayır efendim! Türkiye'de tartışılır.(hee valla mı?)
Saygı duyarım ve destekliyorum da
gizli yaşasınlar sokağa taşırmasınlar normal ilişki bile daha sokakta normal karşılanmıyor
iyi düşünürüm insan olsun yeter bana
Kim ne halt yiyorsa yesin banane
O nedemek aciklasaydin ya
Hm sacmalik dusuncem bu :-)
Midemi bulandırıyorsunuz.
nötr
neşeli insan topluluğu, bunu yereceğimize hükmetin hırsızlıklarını ve yolsuzlukları ayrıca ensar vakfındaki çocukları tacizi ayrıca bayana şiddeti konuşmalıyız ;)
lgbt kendi arasında ne yapıyorsa yapıyor bana bir zararı yok.
Saygım yok açıkçası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar