Sizce cesur kadın nedir? Onu nasıl tanımlarsınız?
Kimdir?
Kimdir?
Cesurdur kadın, erkek gibi tartıp biçmez. Seviyorsa bodoslama atlar, sevdiği için tüm engelleri aşar. Oysa erkek korkaktır. Ne kadının ilgisini kaybetmek ister ne de ona bir gelecek vaat eder Yedekte tutar. Daha iyisini bulamazsa, elinin altındaki ile idare eder.
Kadın karmaşık gibi gözükür ama istediği üç şey; sevgi, sadakat, dürüstlüktür. . .
Sevdim :)
Mesela ; Nene hatun
Çevresindekilerin ağzına bakmadan , çevresindekilerin düşündüğünü önemsemeden , hür düşüncelere sahip olup özgürce yapabilme yetkisine sahip olan kadındır. Bununla beraber yaptığının ona neler kazandırdığını ve kaybettirdiğini bilip ve buna rapmen kararından şaşmayan kadındır.
Güçlü kadındır. Düşündüklerini korkmadan söyleyip arkasında durabilen kadındır.
Cevap
22Cevap
*Düdüklü tencerede yemek pişirmekten korkmayan kadındır. :D
*Annedir.
*Baskalari ne der, ne düşünür diye düşünmeden önce kendisi icin yasayandır.
*Ne kaybedeceğinden çok ne kazanacağına bakandır.
Ve çok zor bulunandır, ben değilim, derinlerde bir yerlerde var bir cesaret timsali kadın ama kırk yılın başı dürtükleyip geri kaçıyor.
Çok isterdim dünyaya kafa tutacak kadar cesur bir kadın olmayı..
Doğru olduğuna inandığı yolda yürüyen ve taşıdığı değerleri korkusuzca savunan, gördüğü haksızlık ya da adaletsizliğe karşı sesini çıkaran kadın bence cesur bir kadındır.
Cesur kadının tanımı hmm düşüneyim bakayım bir?
Cesur kadın bence bir erkekle iletişiimi iyi olan ve konuşurken utanmayan sıkılmayan ayrıca komplekslerınden arınmış ve duygularına söz geçirebilen her zaman duygularıyla hareket etmemesi gerektiğini bilen net kadındır :)
Cesur bir kadındır tavrıyla duruşuyla anlatılmaz o güçlüdür sanki hiç gitmeyecek gibi bağlanabilir yeri gelirse hiç bağlanmamış gibi gider hayattaki diğer konularda da böyle bir tutum sergiler.
Cesur kadın çocuk doğurmayı ve onu gerçek bir insan gibi yetiştirmeyi başaran kadındır. Tüm kadınları seviyorum onlar candır. Ama cesur olan kadını daha çok seviyorum.
cesur kadının tarifi çok bait kadın erkek eşitliğine inanan devrimci kapitalist moderniteye savaşı açan yüce karakter
ahahahaha
Beden guldun
Kısaca sadist kadın.
Onları seviyorum.
Evlenebilirim.
Cesur kadın deyince aklıma ilk gelen kadınlar Rachel Corrie ve savaşlarda korkusuzca savasmis kadinlar
Herşeye aglamayan laf yapmayan , cesaretli olan biridir
cesur kadın zeyna'dır cesur kadın elektradır cesur kadın superwomendir cesur kadın cat womendir ve daha bir çoğu :D
Tarif edilmez yaşanır o be 😊 nasibimde öyle biri vardır inşallah
İlk adımı atarsam acaba basit kız görünürmüyüm demeyen kişidir
Bana göre her kadın acımasız bir şekilde cesurdur :)
Bence güçlü hatun yok şu zamanda varsa WonderWoman var başka bilmiyore ben
ıssız ve karanlık caddelerde n gecerken derin derin nefes alabılen kadına cesur kadın derim :P
En basitinden seviyorsa ilk adımı atan kadın cesurdur net.
Seks yaparken üst'e çıkmaya çalışan ve başaran hatun
Dogru tabir
Seviyorum dedikten sonra o sevginin uğruna herşeyi yapabilecek kadın cesur kadındır
hissetiğini ve düşündüğünü yaşar
sewdiğiyle beraber gözü kapalı ölüme giden
Bunların aklına cesur diyince dekolte gelir :D
Annedir
Maddi manevi kimseye bagimliligi olmayan kadin
Benim tam tersim olan. :D
Ben cok cesurum ha valla
zeyna ya da kill bill tarzı birşey herhalde
cesur kadın = TUĞÇE ALBAYRAK
Alayına gider yapan apladır.
Kadın zaten cesurdur.
Aşkının arkasında durandır.