AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Sen kendini tarif ettin herhalde?Benim bildiğim asıl kızlar duygularını ne ifade ederler ne de belli ederler.Hele ki birinden hoşlanıyorlarsa :)
Çünkü hep en iyisi gelsin beklerler.Glene kadar da susarlar.Ama eğer o çok istediği kişi karşınsına çıkarsa değmeyin keyfimize :)
belli bir oturmuşlugu yoktur ya konuşanı var konuşmayanı var.. çekingen ise lafla değilde davranışlarıyla belli etmeye yemillidir diye düşünüyorum
erkeklerin duygulari hic bi zmn gercek degil...ki tabiki konusmazlar...korkak onlar...:D
yok be canım öyle deme,benim sevglimimle aramdaki dioloğu görsen öyle demezsin,ben seviyorumya kendimden eminim sevgime ama inanki onun bana olan sevgisinden kendiminkinden katlarca eminim öyle diyim:)
bendensin üşütük:)))
sevgilinle arandakiler icin sevindim...canım hep boyle gider insallah...:))
korkak değil ama bazen bazı sebepler bizi geri adım attırır
bilemiyorum valla..bu ego oldugu surece sizde...herseye adim atmay cekinirsiniz siz..
aşk söyletir dert ağlatır.. erkeklerde duygularında samimi ise söylemekten çekinmezler lakin duyguları yogun değilse bunları söylmezler bu her normal insanda böledir
Erkekler daha açıktır duyguların da bence ama birlikte olduklarında bunu fazla dile getirmezler sevgide bogmamak ve onu sıkmamak ayrıca onun egosunu şişirip kendinden ayrılmasına neden olmamak için...
Duygularımızı anlatmakta zorluk çekmiyoruz, konuşup güçsüz görünmek istemediğimizden duygusuz tarafımızı gösteriyoruz genelde... Yoksa içimizde ne fırtınalar kopuyor bilemezsiniz...
Çünkü sokaklar farklı. Bir kızın gördüğü gibi değil sokaklar. Her erkek bir kızın bulunduğu ortamda dikkatli davranır. Ve erkekler sizin gördüğünüz gibi değil.
sex dışında konuşacakları bir duyguları olduğunu sanmıyorum :))
Hepsi aynı değil ya bazıları bi konuşur bi konuşur susturamazsın...
aslnda duyguları en cok guvendiği kişiye anlatmaya calısırz bnce böyledir diye düsünüyorum
Bazılarının duyguları yok , bazıları ise nasıl göstereceğini bilemez, bazıları ise gizlidir kendine bile söylemez.
cunku bu bizim zayıf noktamızdır biz sert gorunmeyi severiz duygular bizi zayıf ve yumusak kalpli gosterir :)
ego canım ego kendini güçsüz göstermek istemez erkekler, güçlü olduğunu kanıtlamak, göstermek için yaparız, yani en azından ben böyle yaparım ;)
Yani duygularınızı anlatınca karşıdaki sizi güçsüz görür diye mi
evet
kafasına deysin duygusu! çok güzel duygu gösterdi aniden ortadan kayb olmakla :((((
ÇÜNKÜ ONLARDA KONUŞMA BOZUKLUĞU VAR.HER LAFLARI TUHAF :D
Mmm ben anlatirim sonra bana millet der ahmet sen topmusun olm yani milletin neden anlatmadigi belli
hahhaha :D
Dogru ama bilader yani gerçeğe gerçek
duygusallık zayıflıktır erkekler zayıflığı kabullenemzler :)
Herkes zayıflık diyo ama bazen bi kelime bile etmiyorsunuz o kadar da olmaz :D
o kdrda değil bi kelimede eder o erkekte sorun var o zmn genlleme yapma :)
duygusal erkek zayıf erkektir imajı vermemek için bir de erkekler sorunlarını kendi içlerinde çözmeye meyillidir iletişim becerisi bizde pek olmadığı için sanırım
:D ama bazen oyle durumlar oluyo zayıf gözükmemk icin konuşmuyorsunuz ve iliski bitiyo çünku ne hissettiğinizi çözemiyoruz
O Değil de profildeki kırmızı montlu kadın D:D: O ne ya
Her insanda olan ama erkeklerde daha bayanlara gore daha fazla belli olan reddedilme tehlikesi :) reddedilmeyi gurur meselesi yapmak yanlis bi dusunce cunku hayatta istedigin hersey olmaz tabiki ama durum malesef bence bundan ibaret :)
Bayan duygusallığı, erkekler ise mantığı simgeler. (Biraz önce derste anlatıldı bu konu)
Kişiden kişiye değişir ben duygularımı çok rahat ifade ederim hatta bayandan daha rahat olurum karşı cinsle konuşurken vb.
Oturup karşında zırıl zırıl ağlayan bir erkek görmek ne kadar hoşuna gider?
Ben şahsen her türlü duygumu belli eder anlatırım.yoksa bir ilişki başarıya ulaşmaz.
susarak da bir ilişki yürümez.
hem anlatacak hemde anlatmasına fırsat vereceksin..bu iki taraf içinde geçerli.
şayet anlatmıyorsa...ya o samimiyeti alamamış yada anlatacak bir duyguya sahip olmamıştır .
Bende onu diyorum cok abartmayinda susmayinda :D
erkekler açıklayamaz çünkü yanındaki kişiler hemen cıvıtırlar.bu yüzden bence
Cıvıtırlar derken :D
ben çekınmem
hıcbıseyle anlatamasam kalemı alır şiirle kagıda doker duygularımı anlatmak ıstedıgım kişiye o şiiri ulastırırım okumasını rıca ederım
cunku her ortamda rahatızdır ama bı hatun karsısında bıraz alkol almadıktan sonra dusunerek konusuruz.. hepsı bunun ıcın oluyor :D
koz vermek ve güçsüz görünmek istemeyiz çünkü. zırhımızı bir kere indirdik mi birine karşı bir daha kaldıramayız ve en savunmasız olduğumuz haldir. ki erkeklerin bir çoğu bu durumlarda zarar görmüştür zaten ;)
Teslimiyetçilik rolü kadınlara daha çok yakışıyor. Bir de fazla şımartmamak lazım diye söylemeyiz genelde. Söyledikten sonra gizem kalmıyor...
çünkü bence bayanlar (neden bilmiyorum) duygularını belli eden erkekleri genelde terslerler.erkekler de bunun olmasını istemez.ama tabi bu kişiden kişiye de değişebilir.
bence erkekler duyguları hakında konuşmayı sevmezler ama bütün erkekler aynı değildir
:)
:D
Erkek adam ağlamaz sözünden yola çıkaraktan heralde
sordun mu ki hisettiklerini ? durup dururken aciklamaz ..
çok mantıklı bir yaklaşım :)
sordugumda cevap aliyorum o yuzden :)
Ne kadar duygusal olmak iyi ise,Sonucta bi zayıflık..Erkekler zayıf olsalar bıle caktırmazlar..
biyolojik bi farklılık, kadınların gereksiz aşırı duygusallıkları
keşke siz de anlatmasanız. her halinizden belli oluyor zaten hissetikleriniz. bazen duymak sadece acı verebiliyor..
başka özellikleri cazip gelmediği için duygusal erkekler seçilmez.
o halde neden hep bekleyen taraf kadinlar :) bence tam zitti her zaman ki gibi.
Aşkı ayakta tutan etkenlerden biri de gizliliktir. Aklına takılmış soru haline bile getirmişsin.
Duyguların konuşularak ifade edilmeyeceğini biliyorlar.
duygularından söz etmeye değer kişiler az ve nadir karşılarına çıktığı için ...
resmin arkasındaki kırmızıı deri ceketli kadın hala yasıyor mus:S:S:s
bi erkek adam motifi vardır insanların gözünde de ondan
ya ıvır zıvır şeylerle uğraşmak istemedikleri için...
bi erkek sert olur duygusal olmak biz erkeklere ters
yahu daha kız arkadaşımız olmadı senin sorduğun soruya bak abaza olduk duygu mu kaldı:(
çünkü anlattığımız zaman bizim zayıf yönlerimizi öğrenmiş oluyorsunuz, belki zamanı gelidiğinde bunu kullanmak isteyeceğinizden korkuyoruzdur
zayıf görünmekten korkarlar. erkek dediğin hep dik, yıkılmaz bir duvar gibidir ya o imajı yok etmemek için.
Tamamen karaktere bağlı bir durum. Tabi yaş durumu duygusal ve çevresel yapısı da açıkça duygularını ifade etmesini engelleyebilir.
hep kaçamak cvblar veririz kızların önce açılması hoşumuza gdyo götümz kalkıyo flan iyi oluyo yani :D
karşısındaki kişiye baglıbirazbence;) ben anlatırım açık sözlüyümdür:)
ben konuştumda noldu bi ara rezil oluyon kızların götü kalkıyo konuşmamak en iyisi
usta ben de çok anlatırım ama yanlış yapıyorum sanırım
çünkü ona çok aşıksn ben gibi onun tepkısınden korktuğumuz içn :)
Gerçekten bende bilmiyorum! Akrep burcu bir sevgilim var, yok yani, cımbızla bile laf alamıyorum. Bir insan hiiç mi duygularını anlatmaz!
duygular insanı zayıf kılar.
nasıl yani?
Haklisin ama duygusuz görünmek daha kotu degil mi
güzel bir soru sormuşsun :))
kızların yalnış anlayacağından korkarlar
Neyi yanlış anlayacaz ki
Duygularını söylemekten korkuyorlar çünkü.
ERKEKLERİN DUYGULARI YOKTUR Kİ :D