+1 yılSevmemeleri. Seven bir insanın erkek kadın fark etmez duygusunu belli etmemesi mümkün değildir sevgi insanın içine sığdırabileceği bir şey değil çünkü durmaz taşar. Sevgisini göstermeyen sevmiyodur başka açıklaması yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu hepimiz ilk başta söyleriz ama bazen sebebin bu olmamasını isteriz. Yani kendimizi kandırmak isteği 😉 öyle olmasını ümit etme
- +1 yıl
Ümit etmekle ilgisi yok tecrübeyle sabit seven insan bunu her şekilde belli eder hissettirir sevmeyen zaten istese de yapamaz bi yerde itersin onu. Senin mantığında düşünmek kendini kandırmak olur sadece.
Soran+1 yılYani aynı şeyi söylüyoruz. Bende diyorum bazen kendimizi kandırmak diğer duygulardan daha kolaydır. Ve biz bunu yaparız
- +1 yıl
Aynen ben farklı anlamışım.
Soran+1 yıl🤝😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygularını belli ederse kapana sıkışmış gibi hissediyorlar zannımca diğer kadınları nasıl sevecekler? Hepsiyle ilgilenmek gerekiyor ddjdk
00 Yorumla
+1 yılBana göre yok öyle bir şey duygusu olan gösterir duygusu yok ki belli etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıflık olarak görülmesi veya Zayıflık olarak algılanması Aksi söylensede böyle oluyor
Duygularının ve İfadelerinin Ona karşı kullanılması buda sıkca görülen bir şey
Güçlü kalma dik durma gerekliliği ve yine Söyleyebilirim ki Aksi söylense dahi herkes Erkekden bunu bekler En başta ""İÇSEL" olarak Kadın
00 Yorumla
+1 yılİlişki başlamadıysa reddedilecekleri ihtimalini göz önünde bulundurup hayal kırıklığı yasamamak başlayan ilişkide de ya bir gün biterse kapılırsam üzülürsem korkusu ama akışa bırakmak en güzeli. Bunlar duygusal anksiyete yaratır kişide😌😌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Edemiyoruz çünkü. Toplum bize ağırbaşlı olmayı duygumuzu göstermememiz gerektiğini öğretti. Deyimlerimiz bile öyle: erkek adam ağlamaz. Senin icin diger tum kizlardan vazgeciyorsa senj seviyordur bu kadar basit.
00 YorumlaTamamen buyume sekli, ataerkil yapidan kaynakli. Benim babam mesela bize sevgisini gosterirdi ama anneme gostermezdi heleki bizim yanimizda ben tam tersi oldum mesela tamamen sevgimi duygumu sevdigim insanlara gosteririm, dokunarak severim operim. Sevgiyi cocuklara gostermek lazim ki onlarda sevgi ile buyuyup ogrensinler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılbende tam tersinden muzdaripim, duygularımı belli ettikçe sanki değerim azalıyor gibi hissediyorum
090 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilimsel çalısmalarda bu var. Toplumun biçtiği rol gereği böyle ama bu her iki taraf içinde yorucu
- +1 yıl
Birde son zamanlarda çok moda olmuş ilişkilerde taktik felan yapanlar. Taktik nedir abi seviyorsan yanında olursun her zaman. Karşı tarafın güvenini sarsmazsın.
Soran+1 yılHmm takribi olarak ne kadar bu taktiği uygulayabilirsin kadın da senn gibi davranır muhtemel. Sen gitmedikce oda gelmez. Sen kendini korurken o korumaz mi
- +1 yıl
tamamen katılıyorum sonrası toksik ilişkiye dönüyor. Sonuda belli zaten :)
Soran+1 yılİşte belli değil. Hep belirsiz. Hep çıkmaz. Her iki cins için söylüyorum neden böyleyiz. Yani böyle olunca ne oldu.
Size diğer sorum ise denemek mi daha fazla üzer denemeden boş ver deyip aklında bir yerde kalması mı- +1 yıl
Şöyle açıklıyım anlaşılamayan bir konuda iki taraf konuşarak çözüm bulamıyorsa tavır yapma gereksinimi duyuyor sonrasıda ilişkide toksikliğe yol açıyor o yüzden konuşarak net anlaşabilicek insanı bulmak gerek.
Denemek 1 defa olabilir sonrası tekrar eden üzücü süreçdir. Sonunda sevgide azalır daha kötü bitebilir.
Soran+1 yılPeki anlaşılmak için iletişimin olmaması durumunu nasıl açıklanacak
- +1 yıl
İşte o zaman direkt uzaklaşılmalı bence bir sorun varsa dile getirmeyen tarafın nazını, tribini kimse çekmek zorunda değil ya. Anlaşabileceğim konuşma sonunda mutlu bir karar alınabilecek ilişki tarafındayım
Soran+1 yılHmm yani sizlerde tam bir sevgi bağı oluşmuyor.
- +1 yıl
Sevgi bağı bir yere kadar ama seviyorsun ama konuşamıyorsun tartışıyorsun böyle bir ilişkide olmak istemezsiniz heralde
Soran+1 yılorada pekde bağ yok orada alışkanlık zorundalık var. Ben en başta bir iletisim bozukluğunu bahsediyorum.
- +1 yıl
Ben sorunuzu anlayamıyorum :) kusura bakmayın ilişki başlamadan önceki bozuklukdan mı.
İlişki devam ederken ki bozuklukdan mı
Soran+1 yılHaklısınız anlatama mış olabilirim. Daha baslayamamis bir olaydan bahsediyorum😊
- +1 yıl
Başlayamaması hayırlı olmuş bence :)
Soran+1 yılNeden peki😅
- +1 yıl
yeterli sebeb değilmi iletişim bozukluğu sonrasını düğşündün mü
- +1 yıl
heyecandan konuşamamaksa konu ayrı ama :)
Soran+1 yılHmm sonunu düşünen kahraman olamaz🤣.
Aslında çözmek istediğim o değil. Bu probleme sebep olan şey. neden iletişim bozukluğu oluşuyor. Ben kendimi keşfetme peşindeyim. Bu sınırı olusturan ben olabilirim- +1 yıl
Sorun büyümeden konuşmak gerekiyor birşeyden rahatsızsan git anlat derdini çözüm bulsun
Soran+1 yılYani uçuruma kurabilecek köprüyü yapmaya ne zamanım yeter, ne takatim kaldı. Çözüm bulacak önce kendim olmam gerekiyor. Ben her seferinde bunu nasıl başarıyor olabilirim 😅
- +1 yıl
İçine kapanık birimisin
Soran+1 yılBu sizin kime içine kapanık dediğinize göre değişir. Ben az insan sever olarak hayatına pek de biri almayı isteyen biri değilim. Kendimi çok duvarlı diye tanimlarım 😊
- +1 yıl
Duvarlı olman hayatına kimseyi almak istememeni anlıyorum fakat sizin ilişki başlarındada bu durum var değil mi zoraki görüşme gibi sizinkisi :D
- +1 yıl
İlişkinin başlaması için duvarlarını yıkmak lazım
Soran+1 yılYani zoraki de görüşmem🤣 ben istemessen istemem. İlk gelisleriniz benim için bir şey ifade etmez. Önce gözlerim. İnanmam zor diyelim😊. Çok nadirde birine bir şey hissederim. Ama o orada yorulmuş bavullu yolda olur. Zamnsal sıkıntı 🤣
- +1 yıl
Sorması ayıp kaç yaşındasınız daha önce evlilik yaşadınız mı?
Soran+1 yılAyıp olan sorulmaz. 😅. Şu kadar soyleyim. Yaşım doğru değil. Ben daha biri ile baslayamadigimi söylerken nasıl evleneyim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Haklısın yaş biraz fazla olunca sormak istedim özür dilerim :)
Soran+1 yılBu kaliplarida doğru bulmuyorum. Ne yani yasım öyle olsa boyle şeyler yaşayamaz miyim. Ki sonum bu olabilir 😅
- +1 yıl
Sonunun bu olacağına inanmıyorum illaki sevebileceğin birisi senin doğru bulduğun birisi olacaktır. Sen ona o da sana iyi gelecektir.
Soran+1 yılGökten vahiy gelmedi bilemiyorum 😅. İlla biri olması onuda bilemiyorum. Öyle arada neden böyle diye sorguladigim birşeyi yazdım işte
- +1 yıl
Yalnızlıkda bir seçim ama birisinin olması daha güzel değil mi. Güvendiğin, sevdiğin ve birlikde güzel vakit geçirdiğin bir hayat arkadaşı?
Soran+1 yılBuna karşı biri değilim. Başara bilen yol arkadaşıyla devam etsin. Ama bu evlenme zorundaligi illa biri olsun diye değil. O olsun diyen olsun. Biliyorum bu fazla bir beklenti. Bu zamn için çok büyük bir beklenti
- +1 yıl
Bu zaman için gerçekden çok zor. Bakıyorum eskilere ve günümüze çok fark var.
Soran+1 yılNeyse size teşekkür ederim. Daha fazla vaktinizi almak istemem. Netice de boş bir konu😏
Soran+1 yılGeçici şeylere dalmak bize iyi gelmez 😉
- +1 yıl
Geçici olduğundan ne kadar bu kadar eminsin :) Ya değilse
Soran+1 yılKendimi bilirim de ondan. 😉
- +1 yıl
Hadi gel sohbet edelim :)
Soran+1 yılSohbet edemeyiz. Bu bir yazışma platformu 😂. Gelemem çünkü telefonun içine girebilme gibi bir yetenek ihsan edilmemis
Soran+1 yılHmm yem güzel. Ama ben küçük şeylere atlamıyorum 😂
Soran+1 yılGüzel 😊
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılBir merakimi da sorabilir miyim.
- +1 yıl
tabi ki balık hanım
Soran+1 yılBalıkçı olmayan bey
Neden
diyeceğim
Sizde ne neden demeden anlayacagınızı düşünüyorum. Bu zeka var cevap verin 😂- +1 yıl
Tanışmak için belki o aradığımız şey için
Soran+1 yılİşte buna iten şey ne
- +1 yıl
Çiçeklerin sulanması yaşamaları için gerekli ya sevip sevilmekde insanlar için öyle
Soran+1 yılMerakım tam bu değil 😉.
- +1 yıl
Sorun tam olarak ne :) Çok gizemlisin
Soran+1 yılNeden tanışmak istedin.
1. Önüme her gelene söylerim
2. Ne bileyim
3. İçimden geldi
4. Vaktim çok
... Gibi cevabı olabilecek bir neden sorusu 🤣. Gizemli hiç yadirgamadığım bir yorum 😂- +1 yıl
3. İçimden geldi
Soran+1 yılÖzgun bir cevap beklerdim😉
- +1 yıl
Şıklardan birini seçmek zorunda kalmıştım öyle düşündüm
- +1 yıl
Bu arada içimden geldi farklı bir tarzın var düşüncelerin merak uyandırıyor tanımak istemem normal değil mi :)
Soran+1 yılTamamdır 😉
Soran+1 yılBu arada sonunda dusunecegin şey de yorucu olacak 😂
- +1 yıl
Düşüneceklerimi merak ediyorum şimdiden
Soran+1 yılSen benim merakımı giderdiğin için bende merak kalmasın diyerek sonunu söyledim aslında 😁
- +1 yıl
Yazışmıcaz anladığım kadarıyla
Soran+1 yılHoştur ama boştur 😉
- +1 yıl
Bak konuşmanın başında demiştin ya iletişim bozukluğu yaşıyorum diye cevabımı şimdi değiştiriyorum duvarların var ama bunlar önyargı olarak sana yansımış bu durum kötü bişey herkesi aynı kefeyi koyma
Soran+1 yılOoo iyi yerden giriş hakkını yemeyim
- +1 yıl
sağol ya hakkımı yemediğin için çok teşekkürler
Soran+1 yılNe demek😂 hak yememeye özen gosteririm
- +1 yıl
teşekkürler :)
Soran+1 yılBende teşekkür ederim
Soran+1 yılBu arada kirdiysam özür dilerim. Nezaketin içinde teşekkür ederim. Allah hayirlı olanı karşına doğru yollarla çıkarsın
- +1 yıl
Yok hayır kırılmadım da beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum. Yazışabiliriz istersen dediğimde bu kadar ön yargılı olman senin için zarar. Önüne çıkan iyi şeylerde olabilir. Kötü şeylerde olabilir. Sen hep duvarı çekersen kendin için iyi olmaz benden dost tavsiyesi ve kırılmadım gerçekden.
Soran+1 yılKendi kendime zararimın olduğu doğru. Biriyle böyle bir mecrada ciddi bir şey dusunebilecek biri değilim. Ciddi olmayan bir şey hiç dusunebilecek biri değilim. Ama teşekkür ederim. Modumu degistirdiginiz için sizi kırarak bitsin istemedm
- +1 yıl
Her mecrada insan insandır :) ciddi olabilirdi
Soran+1 yılÇok mantıklı durmuyor😉. Benim buraya yazdığım soru da belli yani.
- +1 yıl
Kime ne zararı olacak ki bu durumun
Soran+1 yılKendime. ve karsimdakine.
- +1 yıl
Pardon senin hayatında birisi mi var
Soran+1 yılSiz erkeklerin en büyük sorunu sona odaklanmak😂.
- +1 yıl
Bişey sorayım sen bişeylerin net kararını vermeden cevap veremiyormusun. Sona odaklanmak nedir tam olarak ne kast ettiğin bile belli değil
Soran+1 yılSorunu doğru anladigimdan emin degilim.
- +1 yıl
Sorun ne biliyomusun senin ilteşime kapalı olman
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Cümlelerden anlam çıkartma ana temaya bak
Soran+1 yıl🤷🏼♀️
- +1 yıl
Çalışıyormusun
Soran+1 yılİletişime kapaliyım 😉
- +1 yıl
Neden ama kapalı olmanı gerektiren ne var ki
Soran+1 yıl🤷🏼♀️ siz koydunuz tanıyı.
- +1 yıl
Anladım sanırım birisi var hayatında ve sen onu seviyorsun ben aradan çekildim iyi akşamlar :)
Soran+1 yılKendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamaya özen gösteririm. Hayatımda biri yok ama duygularımın olduğu biri var. Aramızda zaten değilsiniz. Niye biran yükselip (kırıcı bir tavra girmek) sonra normale döndünüz anlmak zor. Modumu değiştirmiştniz ama yine değiştirdiniz 😂 neyse hayırlı geceler
- +1 yıl
iyi geceler :)
+1 yılBi güzel içine.. çıp yüzümüze sıvıyor olmanız..!
00 Yorumla
+1 yılSeven pek nadir çünkü. Ben korkuyorum reddedilme korkusu 🥲
00 Yorumla
+1 yılDuygu belli etmeme diye bir şey yok. Sevmeyen birinden bir şey bekleyemezsin.
00 Yorumla
+1 yıl1- Duygularına karșılık alamama korkusu 2- Kendini maddi manevi yeterli görmeme 3- Aşırı utangaç olma 4- Karşısındaki kişinin sevgilisinin olma ihtimalini yüksek görme
07 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim bu durumlar oldu. Deneyip mi pişman olmak yoksa hep bir soru işareti olarak kalacağını bilerek denemeden kaçmak mı daha pişman edici olur. Ya oda aynı duygulardaysa aynı şeyler karşı taraf içinde geçerli ise
- +1 yıl
Hangi sebepten açılmadığına göre değişir ama ikinci madde hariç diğerleri yüzündense yazık olur
Soran+1 yılBilemiyorum. Her şekil bir çıkmaz gibi oluyor
- +1 yıl
Kolay bişey değil sonuçta
Soran+1 yılBence zorda değil. Zor hale getiriyoruz
- +1 yıl
Bi şekilde konuşun anlașın
Soran+1 yılİşte burada yazmak gibi de kolay değil. 😅Önce bilmek emin olmak riske atmamak kendini açmamak bizler içinde geçerli duygular. Çelişki var biliyorum ama anlamaya çalısıyorum
+1 yılSizle aynı. Kırılma, hayal kırıklığı korkusu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı olduğumuzu dusunuyorsanız. İfade etmemekte bizi yorar kırar üzer. eee ne anladık sonuç aynı. Eleştiri olarak degil yorumum empati geliştirme
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksal hareket ettikleri için.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani duygu yoksunumu oluyorsunuz. 🧐😏
+1 yılErkekliğe yakışmaz belli etmek
00 Yorumla
+1 yılHemen belli etmiyordur. Akışına bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ederlerse öleceklerini düşünüyorlar bence
00 Yorumla Korku ben hep korkuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerle I dont muhatap 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve biri için farklı olacağının farkına varacak biri
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan birazda olsa duygusallıktan üzülebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygularından emin olamaması olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılToplumsal normlar
04 Yorumla
Soran+1 yılElbette etkili bunu yok sayamayız. Ama her konuda aynı şeyi yapıyor musunuz. Her harekette toplum diyor musunuz
- +1 yıl
Bazı şeyler çocuklukta kodlanıyor maalesef
Soran+1 yılFarkında olarak değiştir miyoruz. Sonra da yorulduk diyoruz. Durumumuz vahim 😅
- +1 yıl
Genel olarak evet
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce çok hayal kırıklığı yaşadığı içindir
00 Yorumla
+1 yılMizaç. mwswlwi
01 Yorumla- +1 yıl
Meselesi
herkesii n duygusu var erkek değil
00 Yorumlakullanılmasını istememek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Maço olmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Odun olmaları
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!