Bugün değerli taşlarla ilgili araştırma yaptım, kendime kolye almaya karar verdim. Fakat tam olarak hangi taş olacağına karar vermiş değilim. Aklımda mavi dantelli akik taşı var ama burcuma uygun olup olmadığı belli değil. Hem yararlarına bakınca akik taşı olarak genel şekilde gösteriyor, akik taşının yararları mavi dantelli akik için de geçerli midir? Her sitede farklı taşlar yararlı olduğunu söylüyor benim de kafam karıştı. Başak burcuyum, bu konularda bilgili olan arkadaşlar varsa yardım etmelerini rica ediyorum.
Düşündüğüm diğer taşlar; ametist, yeşim, kaplangözü, jasper ve kırmızı akik.
Taşta benim aradığım özellikler; başarı getirmesi, sosyallik-iletişim konularında geliştirmesi, özgüven vermesi, pozitif enerji yayması, nazardan-kötü ruhlardan koruması.
Düşündüğüm diğer taşlar; ametist, yeşim, kaplangözü, jasper ve kırmızı akik.
Taşta benim aradığım özellikler; başarı getirmesi, sosyallik-iletişim konularında geliştirmesi, özgüven vermesi, pozitif enerji yayması, nazardan-kötü ruhlardan koruması.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Gü-nay-dın! Ben kristal terapist olarak bu soruyu çok sevdim (:
Kişiye uygun doğal taşları danışmanlar olarak bizler seçerken astrolojik haritasındaki element ve nitelikler dengesine bakıyoruz, danışanın şifalandırmak istediği konularına bakıyoruz ve biraz da sezgilerimizi katıyoruz tabi,
Benim burcum Başak dediğimizde sadece güneş burcumuz hakkında bilgi vermiş oluyoruz aslında haritamızdaki 9 gezegenin hangi burçta olduğunda bu burçların hangi evlerde neye hizmet ettiklerine bakmak çok önemli.
Örneğin; burcu başak olan ama toprak elementi düşük olan biriyle yine burcu başak olan ama su elementi düşük olan birinin kullanması gereken taşlar aynı değil.
Haydi bir örnek yapalım
Bana doğum tarihini (gün ay yıl) doğum saatini dakikasını ve doğum yerini iletirsen element dengene bakacağım.
Dip not: Akik taşı renklerine ve özelliklerine göre farklı faydalar sağlar.
Ağaç akik, ateş akik, yosun akik gibi farklı akiklerin farklı özellikleri vardır.
Akik taşı örnekleri ve birçok doğal taş ve faydaları soulmeps üzerinden de inceleyebilirsiniz.