Anketörlük işi zor mu? ınternette arastırdıgım kadarıyla bılgılerını aldıgın kısılerı arayıp hıle yaptık mı yapmadık mı ogrenıyolarmıs ole parayı verıyolarmış.benim ıcın gunluk 50 tl cok ıyı para. okul masraflarıma yeterde artar.ama yuzumuze bıle bakmazlar kı :/
Cevabın nedir?
anketörlük kolay değildir insanlar 2 dk yardım etmeyi çok görüyor kimse dönmüyor sanki sen köpekmişsin gibi soru sordugunda cevap vermıyorlar hatta seni görünce yolun karşısına geçmeler ters cevap vermeler mesela bişey sorabilirmiyim 2 şey sor , sorma , ne gerek var gibi cevaplar veriyorlar bazı insanlar ise nasıl yardımcı olabılırım gel yapalım tabi olur cvaplar gelıyor tabıkı 1 gunde 10 anket yapıyorsan iyi en faazla 20 yapabılırsın zaten ve her 10 kişiden 1 kişi aranır senı tehıt etmek amaclı hepsını aramazlar BİR ANKETÖR..
00 Yorumla
çok fazla geri çevrileceksin
moralin kaldırmazsa uğraşma, stand işleri de en az o parayı verir, daha uygun olur01 Yorumla
zor ıs sanırım cunku cogu ınsan yaptırmak ıstemıo anket
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılgirişken bir yapıya sahıpsen kolay ama utangacsan insanlar biraz kosturmaca bır hayat yasıyor uzuncada anket kagıdını gorunce pek ılgı uyandırmıyor ama bayan olman artı erkeklere anket doldurman daha kolay...
00 Yorumla
+1 yılYüz yüze yapacaksan eğer ciddi manada zor bir şeydir. Her zaman derim dünyada en zor iş insanlara laf anlatmak insanlarla uğraşmaktır diye. Tecrübeye sabittir.
00 YorumlaBenimde anket yaptırmam lazım. Gel benim için yap sadece 2 gün 110 TL vereyim. 10 tl kardasın :)
08 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme benımle. snnde brgun ıhtıyacn olur :)
Soran+1 yılnerde dagıtcam?
Soran+1 yılOlur :)
Soran+1 yılevet avrupa yakası
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılben bundan birkaç yıl önce sokaklarda kredi kartı satıyordum millete. cesaretli ol yüzsüz ol
00 Yorumla siz dün yine soru sormuştunuz dimi bend anketör numaralarını göndermiştim size
033 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılıncelemedım cunku ben anketorluk yapamam kı cok zor cunku utangac bırıyımm :(
Soran+1 yılbrosur ısıne bugun basvurdum. 8 saat gunluk 20 tl
Soran+1 yılNapım 10 tl versede mecbur calısmam lazım. ıhtıyac olunca :(
Soran+1 yılvermez kı bana dedı haftaıcı 20 haftasonu 25 tl dedı
Soran+1 yılavrupa
Soran+1 yılıstanbulda nerede?
Soran+1 yıltm hemen arıyorum Allah razı olsun
Soran+1 yılAradım kaydımı aldılar eger ıs olursa sızı ararız dedıler :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederım sende benım ıcın 2 gundur ugrasıyosun hakkını helal et
Soran+1 yılnerden buldun bu ılanı ?
Soran+1 yılaradıgınız numara kullanılmamaktadır dıyo tamda fatıhte oturuyodm ya :(
Soran+1 yılelemanonlineden baktım ama pek bulamadım.ya anketorluk cok ama beceremem kı
Soran+1 yılof ne zor bole gunluk iş bulmak ya :))
Soran+1 yılkuzenın kız mı ? kızsa ıkımız belkı bulablrz bı iş :)
Soran+1 yılnasıl ya kuzenın evlenıyo sn blmıyosun :)
+1 yılBence her is zorlugu vardir hele turkiyede bayanaan anket yaparsin asilirlar tacize ugrama ihtimalin cok
00 YorumlaGÜNLÜK 50 WERECEKLERSE İYİ...YOKSA SAKINNNNNNNNNNNN ÇALIŞMA
00 Yorumlaen son green pace için çalışan kızın beyninin ırzına geçmiştim ve yasal varisleri artık yasal değil
00 Yorumlayüzüne bakmasına gerek yok ki çevireceksin iki üç anket yapacan bazen sende kendi kendine doldurursun D:
00 Yorumla
+1 yıl50 tl için değmez zor bi iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmiiletin ağız kokusunu çekecen:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır çok basit
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası