Ben yeni mezunum iş görüşmesine gidemiyorum heycan basıyo :)) normalde konusmayı severm ama orda dilim tutuluyo :( nasıl yenicem ben bu korkumu :/
Cevabın nedir?
+1 yılGayet sakin bir şekilde karşınızdakine hem beden dilinizi kullanarak hem de normal dilinizi kullanarak kendinizi anlatınız. Görüşmeye gideceğiniz yere giderken sade bir makyaj hoş bir kıyafet (dekolte vs. olmasa iyi olur) güzel saçlar bu şekilde giderseniz iyi olur. Verilen saatte görüşme yerinde mutlaka olun ve zamanı geçirmeyin. Ayrıca görüşme odasına girdiğiniz vakit karşı taraftan "buyrun" veya bir el işareti gelmeden pat diye oturmayın. Ben erkek olarak görüşmeye gittiğim yerde görüştüğüm kişi bayan ise kapıdan çıkışta önceliği ona tanırım sizde böyle bir şey yapabilirsiniz isterseniz. Bu ve buna benzer şeylere çok dikkat edin ama heyecan asla yapmayın dünyanın sonu değil sonuçta.
10 Yorumla
benim gibi 15 kere gidersen yenersin :D ilk 3 de bende berbattım :D mülakat erkek için daha zor :D bu konuda her türlü yardım edebilirim kitap yazcak tecrübeyi edindim :D
17 Yorumla- +1 yıl
öncelikle chinaski öyle manyaklar var ki arkandaki duvarın rengi ne diye sordular arkadaşa refleksle dönüp baktı diye elendi :D yeni mezunsun işe yarar derken ana dilin gibi ingilizcen warsa tabi şansın yüksek ama diğer mezunlar gibiysen duruşun konuşman göz teması hepsi ayrı ayrı önemli
walla 3 görüşmede çok zorlandım. ben şirket büyükse çok heyecan yapıyom :D artık o kadar heyecan olmuyo ama çok ters sorular gelebiliyo :) ben o zmn uyuz oluyom :D - +1 yıl
yaa çok cins sorular var. en büyük başarın ne diyo :D ne diyim ben şimdi ona :D finallerden aldığım notları mı söyliyim bilek güreşi şampiyonluğum var onu mu söyliyim :D saçma yani :D bi de mesela karakter olarak kendinde değiştirmek istediğin bi özelliğin var mı? niye olsun ki :D saçma sapan sorular yaa :D sebepsiz geriyolar adamı
- +1 yıl
teşekkürrlr bu arada :) benim en uyuz olduğum sorulardan biri sinirli misin :D değilim ulan değilim işte :D sinirlenince naapıyosun diyo :D naapabilirim yani iş yerindeyim sinirlenince ne yapabilirim :D öyle cinnet geçirip milleti kesen biri olsam ünw okumazdım :D ilerde bigün mülakatla eleman seçecek olursam iş tecrübesi olmayanlara iyi davrancam :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş goruşmesine giderken.. dünyanın sonu degıl bırınden bırı elbet alır.. konuşma yetenegım var nolcak kafamı kesmıcek ya düşüncesıyle gıdersen belkı azcık heyecanın gıder. ben oyle yapmıştım.. bu almazsa başkası alır bunda heyecanlıydıysam dıgerınde bıraz az heyecanlı olurum :) bılmek dogrumu anlattım :)
10 Yorumla
+1 yılgitmezsen işsiz olacağını işsiz olursan neler yaşayacağını düşün.
04 Yorumla- +1 yıl
rica ederim=)
- +1 yıl
ben mülakata gitmeden önce diyorumm :) aslında gaz verir benim dediğim insanın kendisine ama herkesin gorusu farklı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Öncelikle merhabalar anladığım kadarı ile özgüven ile ilgili bir sıkıntınız var bunu nasıl yeneceğiniz hususunda şize şunu tavsiye ederim toplantılara tiyatro etkinliklerine katılın daha sağlıklısı dışarıda belediyelerin vermiş olduğu tiyatro kurslarına katılın o sahnede 500 kişiye hitap ederken sesiniz düşecek yükselecek ama umursamayın onlar yokmuş gibi devam edeceksiniz oyuna sonrasında alkışı aldığınızda ise o korku yerini özgüvene bırakacaktır :)) bir tiyatro oyuncusundan size tavsiye ...
10 YorumlaSunu dusun is yeri benim olsaydi basvuranin isime yarayip yaramadigini bu gorusmede anlamam gerekirdiki bosuna maas vermiyeyim. Kiminle calisacaklarini anlamak icin gerek mesleki gerek sosyal sorular sorucaklar. Bilemesen bile moral bozukluga gerek yok. Kendini onlarin yerine koy rahatlarsin boylece.
10 Yorumla
+1 yılseni aslında o işe almayacaklarını, sırf gitmiş olmak için gittiğini ve o iş olmazsa başka bir iş bulabileceğini düşünerek kendini rahatlat, ama bir tarafın da o iş olursa iyi olur şeklinde düşünsün ki adamlara kızıp küfredip çıkma
14 Yorumla
+1 yılSakin ol, kendine güven. Orası olmaz ise bir başka yer olur.
21 Yorumlasana bir ilaç tavsiye edeyim ben istersen.
dideral tb yarım alacaksın. iş görüşmesinden 1 saat önce.
heyecen falan kalmaz. merak etme. bir büyük içmiş gibi olursun. özgüven tavana vurur. aynı zamanda sarhoş ta olmazsın.
bir doktora danısırsan (psikiyatrist) sana yardımcı olacaktır.01 Yorumla
+1 yılSakin ol. O anda kendini yakın bir arkadaşınla konuşuyormuş gibi hayal et. En önemlisi, kalıp cümleler kurup orada ezberden iş görmeye çalışma. Heyecan yapma. Kesinlikle rahat olmak gerekiyor..
010 Yorumla- +1 yıl
Güven kazandırdığı için öyle oluyor. İçkili insan kendine aşırı güven duyar. Hatta hızlı araba kullanma hikayelerinin idüğü de buradan gelir...
- +1 yıl
Konuşacaksın. Dilini kafese kilitleme. En önemli kural diksiyondur...
- +1 yıl
Para vereyim de tekelden kap bir jack daniels de gel :D
- +1 yıl
Geceden iç. Sabah tekrar soğuk su iç. Alkolu kana geri karıştırır. Etkiside geçmemiş olur :D:D:D
Heyecan normaldir. Panikte olabilir ama yenilmeyecek birşey değil. :) Sakin olmaya çalışmak en iyisi.
10 Yorumlabu çok normal. Ben de okurken kendimi geliştirmek için bir şirkete başvurmuştum. Hiç unutmuyorum şubat ayıydı görüşmeye gittim ter içinde kaldım :):)))
04 Yorumla
+1 yılkendıne quven.. okulunu bıtırmıssın ıste ne quzel bu senın son fınalınmış qıbı dusun.. :)
10 YorumlaÇok önemsediğin erkere giremezsin rahat olduğun yerlere alırlar seni rahat davrandığın zaman hani öylesine geldim de türkiye de her şey ters mantık kalifiye olma salak gibi görün saf dur seni müdür yaparlar
01 Yorumlamülakatımda sorulan soruların %90'ınan bilmiyorum diye cevap vermiştim . kabul edildiydim :)
00 YorumlaBana göre ne güzeli iş görüşmesi gününe kadar hiç birşey düşünme cok heycan ve stress yaparsan panik yapıp içinden çıkılmaz duruma düşebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu profildeki sen misin
seni kibariyeye çok benzettim hayırdır inşallah :)01 Yorumlaresimden korkan bir tipinde yok hani kendine güveni olan biri gibi görüküyorsun
00 YorumlaKendine güvenerek tabi ki!
10 Yorumla
+1 yılBiraz konuşunca yenersin heyecanını.
01 Yorumla
+1 yılbir duble çak öyle git.
00 Yorumlagide gide
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İş görümesinde heyecanlanıyorum. Bunu nasıl yenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat