Nasıl piç denilen tabirle bir erkek olunur? Böyle kızların devamlı konuştuğu arasının hep iyi olduğu kızların yazdığı kız bulmada pek sıkınıtı çekmeyen herkesin selam verdiği biri nasıl olunur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlunmaz doğulur.
Bir müddet açık açık piç diye nitelendirir insanlar. Daha sonra kendine çeki düzen verip efendi görünümlü piç olursun. İşte bu kadınların en çok korktuğu en çok yaralayan erkek tipidir. Seninle alay etmeye çalışan ya da çıkar sağlamak isteyen burnu havada hatunlar elektrik çarpmışa döner, aşık olur, acı çeker ve senin için ölürler.
Sen de sigarandan bi nefes çekip, kısık gözlerle ..ktir çekersin hepsine. Kedinin yumakla oynadığı gibi oynarsın bunlarla. Sırf sinsilikleri ve şerefsizlikleri yüzünden, adım adım kumun dibine batışlarını izlerken zevten dört köşe olursun.
Hep ''o''nu beklersin ama. Hep.. Piç olan kalbinin bir yeri, sadece ''o''nun için bembeyazdır sadece..60 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. demek istediğini anlıyorum, anlatım tarzın yanlış olsa da. öyle olunmaz öyle doğulur, olmak istediğin taklit bir kişilikse olacağın tekşey kaldırımın üstündeki seviyesiz kalabalığın bir parçası. Yanlış anlama. dürüstçe söyler misin kaç yaşındasın. eğer 18 veya üstüysen gerçekten bu memlekette sizin gibi büyük sorunlarımız var demektir.
00 Yorumla
nedir bu güzelim Türkçe mizin hali :) lastik gibiydi, maşallah artık bi sıfat bulamıyorum. :) o tabirin biiiii...r çok yerde kullanıldığını biliyordum lakin çapkınlara öyle tabir kullanıldığını ilk duydum. fransız kalmışım. ne yazık :(
zamane kızları neyden hoşlanıyorsa onlara yönel. kaslı vücut, seksi parfümler vs. bence önce okul ve kariyer. boşversene, hayatını kızlar kurtarmayacak. bir tane olsun temiz olsun, senin olsun.11 Yorumla
Birgün Bir Hırsızla piç Bir Çocuk Arkadaş Olurlar.
Hırsız -Bana piçliği Öğretirmisin.der
piç -Sende Bana Hırsızlığı Öğretirsen Olur.der
Hırsız Yanındaki Adamın Cüzdanını Çalar.
-Bak Böyle Hırsızlık Yapılır.der
piç -Amca Bu Senin Cüzdanını Çaldı.
Bak Bu Şekilde piçlik Yapılır
Alıntıdır.
P*ç olmak iyi bir şey değildir73 Yorumla- +1 yıl
not a girmeye değer mi dersin ?:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
+1 yılBu soru aklına geldiyse basarabilirsin belki. Delikanlı nasıl olunursa tam tersini yap, başarırsın.
Bayan ortamlarına gir, daha rahat muhabbet etmek icin kuaförde çıraklık yap, lise Yada üniversite okuyorsan kızların bol oldugu bölümleri tercih et. Biraz araştırırsan görürsün, hergün yeni kızla konuşmaya çalış..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylemeyi iyi bileceksin. Ortama gore ayak uyduracaksın. Kendine iyi bak çevren geniş olsun Evde fazla oturma cık dolas gez. Bir kıza laf atmaktan utanma laf atmak kotu gibi gorulsede cogu kızın hosuna gidiyo ben yapamam deme yaparsın daha soyleyecek cok seyim kaldımı bilmiyorum Ama en önermlisi Yalan :)
20 Yorumla
+1 yılherkes güzel ifade etmiş. başkalarını yaralamak ve o hallerinden zevk alman gerekiyor. ben ne yaptım diye dövünmiceksin hiç bir zaman. buna da ince zake gerekli. bence de heves etme.
13 Yorumla- +1 yıl
sosyopatlar aptal mıdır? tam aksine çok zekiler. sebeb oldukları her türlü problemden sıyrılmayı başarırlar. geride bıraktıklarına ne olmuş umurlarında olmaz. bunu yapmaya da ince zeka gerekir.
- +1 yıl
hadi ordan lan. Adı ustunde sosyopat. Cahil cahil konusma.
Piç olmak marifet değil. Genelde o tip insanların suratına herkes güler ama arkasından konuşan, nefret edeni de çok olur. Daha iyi şeylere özen bence.
11 Yorumla- +1 yıl
katılıorummmm
+1 yılBence adamlığa heves et, piçliğe değil.. O zaman selam verenin, selam alanın daha fazla olur..
23 Yorumla- +1 yıl
sevmeyenlerimiz ayakta tutuyorlar bizi, saolsunlar ;)
ozenecek baska bisey bulamadin mi
senin soyledigin bu seyler 1980 lerin modasiydi yavrucum biraz gec kalmisin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönüne gelen kızı düdüklersen vijdansız olursan kızlarını kendine aşık edip döt gibi bırakırsan ondan ona atlarsan piçin alası olursun :D Ama beladan kıçın kurtulmaz
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 421 cevap paylaştı. Bence böyle olmaya uğraşma çünkü liseden sonra onun ötesine geçemiyorlar paraları da yoksa kimse de yüzlerine bakmıyor...
00 YorumlaYeni nesile bakın işte ne hale gelmişler.Önce adam ol sonra delikanlı ol.Bu dediğin şeyi olmak için çalışman ne kadar boş biri olduğunu gösterir.Zaten yönetim tarafımdan uyarıldım ağzımı bozdurma.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Takılma bu tüz sözlere ya onlar öyle dedi diye öylemi oluyor insan.
00 Yorumlabu soruya acaip kötü kötü cevaplar geciyor aklimdan ama yazarsam ne olur sonucunu kesitremiyorum. yazsammi acaba?
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mesele piç olmak değildir mesele piçliğin hakkını vermektir yeğen
00 Yorumlaniye öyle biri olmak istiyorsunki..çokda hoş biri değildir o..
01 Yorumla
Soran+1 yıltüm kızlar hasta herkesle arası iyi istediği kıızı elede ediyoro hatta bazı kzlar sevgilisi olduğu halde yazıooo
Kendin gibi ol, kendini sev o istediklerinin çoğunu piç olmadan elde edersin.
10 YorumlaBir sanat olduğu söyleniyor.P...ç olunmaz, p...ç doğulur.
00 Yorumlaarkadaşım o sonradan olunan bir şey değil doğuştan onlar zaten öyle sen efendi biriysen ömür boyu efendi bi şekilde yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılpiç senin bildiğin gibi olmaz.o senin bahsettiklerine yavşak deniyor genelde
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 310 cevap paylaştı. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diyor yani lla piç ol demiyor :D
00 YorumlaPiçi miçi bilmem işin özü , özgüven.
Önce sen kendine güven , sonra sana güvenecek kızlaar bulursun.10 Yorumla
+1 yıleskiden piç deyince küfür ediyo diye adam döverlerdi,
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam nasıl olunur desen yardımcı olabilirdim .
30 Yorumla... Sorunun kaldırılmasını talep etmelisin.
10 Yorumla
+1 yılPiç mi olmak istion ben anlamadın ki ?
00 YorumlaAmuda falan kalkmalısın. Başka türlü olmaz
10 Yorumlabenim bildiğim babası belli olmayanlara denir
22 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası