Güya o benim en yakın arkadaşım? Lütfen okuyun çok önemli?

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu çok iyiydik ama son zamanlarda sık sık görüşemez olduk. Ona pek alınmam fakat hareketleri, söyledikleri zoruma gidiyor çünkü şaka yaptığı zaman yüz ifadesinden anlarım ben bazen böyle laf sokuyormuş gibi. Ondan güzel olduğumu düşünmüyordum ama cevremiz sen güzelsin diyor konu güzellik değil aslında, birisiyle bakıştığım zaman o sana bakar mı diyor, ümitenme o bende diyor. Eskiden bana yazıp duran çocukla konuşuyormuş şimdi çocuk pisliğin teki bir kızı altına almadan bırakmayan bir tip ben yakamı zor kurtarmıştım ondan arkadaşımada dikkatli ol numaranı verme diye uyardım ama o tam tersini yaptı. Hatta çocuğun evine gidecekmiş buluşmaya bu ne demek oluyor ya? Arkadaşlarım o kız seni eziyor diyolar mesela o akşamları ben kızlarla oraya gidiyorum buraya gidiyorum diyor ben biriyle görüşeceğim zaman bana hesap soruyor neden sizce? Beni kıskandığını düşünüyorum çünkü ne zaman biriyle konuşsam ya da buluşsak çocuklara yiyecek gibi bakıyor. şu an ki sevgilimi gördüğünde seni bundan soğutucam demişti. Hep kendini güzel görüyor birisi bana yazılınca çok şekersin çok iyisin diye yaklaşırken onun vücut hatlarına yorum yapıp beğendiklerini söylüyolar ve şeytan gibisin diyolar. Acaba neden böyle? Benden ne istiyor bilmiyorum ama çok zorluyor beni. Hesap sormalar, onla konuşma diyip karışmalar amacı ne bunun deliricem?
Güya o benim en yakın arkadaşım? Lütfen okuyun çok önemli?