En yakın arkadaşım bana taban tabana zıddız. Aslında yakın arkadaş bile diyemem. Yere düşsem de ezse diye bekliyor resmen. Hani yakın arkadaşlar birbirine destek olur ya bu benim iyiliğimi değil kötülüğümü istiyor içten içe. Zaten kenafir gözlü denir ya, nasıl bir kıskançlıksa nazar değiyor onun yanında hep. Bir aksilik yaşıyorum mutlaka. Mutsuz olmamı başarısız olmamı bekliyor resmen.
Ben üniversitede tam bursluyum, burssuz okuyor, akademik anlamda aşırı başarısız. Sırf üniversite okudum demek için okuyor. Benim aklımda üniversiteden sonra yüksek lisans doktora planları, yurtdışı, dil öğrenme gibi planlar varken onun aklında mezun olup evlenmek var. Tipik evli üç beş çocuklu ev kadını olup çıkacak, biliyor başka bir şey olamayacağını. bir halt değil ama burnunu kaf dağına çıkarmaya çalışıyor, ama bana sökmediği için gizli nefret edip seviyormuş gibi yapıyor.
Ortamda kötünün iyisi diye arkadaş oldum, ister istemez samimi olduk ve birkaç senedir hep beraberiz. Başka birileriyle tanışamam şimdilik ama boğuluyorum. Yardım eder misiniz, sizin de başınızdan geçiyor mu böylesi şeyler?
Ben üniversitede tam bursluyum, burssuz okuyor, akademik anlamda aşırı başarısız. Sırf üniversite okudum demek için okuyor. Benim aklımda üniversiteden sonra yüksek lisans doktora planları, yurtdışı, dil öğrenme gibi planlar varken onun aklında mezun olup evlenmek var. Tipik evli üç beş çocuklu ev kadını olup çıkacak, biliyor başka bir şey olamayacağını. bir halt değil ama burnunu kaf dağına çıkarmaya çalışıyor, ama bana sökmediği için gizli nefret edip seviyormuş gibi yapıyor.
Ortamda kötünün iyisi diye arkadaş oldum, ister istemez samimi olduk ve birkaç senedir hep beraberiz. Başka birileriyle tanışamam şimdilik ama boğuluyorum. Yardım eder misiniz, sizin de başınızdan geçiyor mu böylesi şeyler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet sen mükemmelsin geri kalanlar mal
Kadının kadına yaptığını düşman düşmana yapmaz.. Yahu başka yakın arkadaşlarım da var niye buna diyorum sadece bir düşün istersen? karşımda çarşamba pazarı suratı kenafir pörtlek gözleri bir tek bunda görüyorum, diğer arkadaşlarıma niye demiyorum bunları? Bütün arkadaşlarım böyle mi diyorum?
kıskanç bir kişiliği olabilir ama sende bak kızın arkasından neler diyorsun
Ne yapayım en yakın arkadaşımdı, her kötü huyunu davranışını sineye çekip durdum, ama hep kıskançlık hasetten başka bir karşılık vermedi bana. Düşün hep yanında oldum ben herkese karşı korudum kimse üniversitede insan yerine bile koymazken ne oluyor size diyen bendim. Ama hiç benim yanımda olduğunu görmedim, başkalarının benim hakkımda dediği kötü şeyleri onaylayan onlara destek veren, beraber yaptığımız işleri o yaptı ben yapmadım diyen birisi.. Ne sinsiliğim kaldı ne bencilliğim ortada isim vermeden laf atıyor bana.. Böyle birisine ne denir
arkadaslığını bitir burda onun kişiliğini anlat bakalım ona
Aynı bölümde hatta aynı sınıftayız. Çok da kız yok zaten bölümde. Zaten zaruriyetten bu zamana kadar samimiyeti kesmedim. Ama yüz vermemeyi düşünüyorum belki dediğin gibi çıtlatabilirim, Ali veli şöyleymiş ne kötü davranış diye.
aynen son dediğini yap bakalım kendisini tanıyor mu hanfendimiz
Başlangıçta olumsuz başlasak da desteğin için teşekkür ederim :)
Iletisimini kes ozaman