sabun olarak dalan zeytinyağlı sabun kendimi ibldim bileli o sabunla yıkanırım annem küçükken bizi o sabunla ykıyordu ve saçlar gayet güzel oluyor.Dışarı çıkmayacaksam sadece sabunlarım saçımı böyle katır kutur yapaıyor normal zeytinyağlı sabun ama doğal şampuanlrı içinde çok katkı maddesi var saçı yumuşak yapmasının neden içindeki sililkonDuş jeli kullanmam kendimi temizlenmi hissetmiyorum bence en iyi sabun mikropları öldürür o duş jellerinin çinde çok katkı maddesi var doğalı duruken niye duş jeli alayım ki.
00 Yorumla
+1 yılduru nun zeytinyağlı sabunu var yeşil. onu kullanırım senelerden beri. kokusuda çok hoş. büsürü arkadaşım bendeki kokusunu beğendikleri için o sabunu kullanıyolar:))
00 Yorumla
+1 yılKalıp sabun üstüne duş jeli.Direk duş jeliyle temizlendiğimi hissedemiyorum:) Nivea duş jeli hem güzel kokuyor hem de parlak ve güzel bir görüntü bırakıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Hangisi için söyledin bilmiyorum Zeytin de, en son kısmı için şunu söyleyeyim duruldandıktan hemen sonra egoya tavan yaptırıyor valla ne güzel vüducum varmış benim ya falan dedirtiyor hele spor sonrası duşuysa:))))
Reklama girer fazlası.Jel reklamına:)) - +1 yıl
Evet aynı amaçla kullanıyoruz:) Ama koltuk altlarına sürmemek lazımmış.Güncellemede de arkadaşın yazdığı gibi.
Katkısız saf beyaz kalıp sabun (Hacı Şakir markası değil ama)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılPalmolive Anti- stress duş jeli (mor olan) "denizden yeni çıkmışsın da tuzlu tuzlu duş alıyormuşsun" gibi koktuğu için hoşuma gidiyor. Onu tercih ediyorum o yüzden.
13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha, cidden ben de saf saf yazmışım, boş anıma denk gelmiş.
- +1 yıl
@rosa 55 haha denizden çıkmışcasına şahin k ++ :)))
Bu aralar kalıp sabun.
Lush ya da Fresh Line gibi organik markaları tercih ediyorum, şükela da memnunum.01 YorumlaD.. Yeşil sabun ( biz yontma taş devrinden kaldık da )
00 Yorumladuş jeli palmolive pure cashmere duş jelını kullanıyorum 5 gunde cashmere yumusaklıgıydı sloganı denedım ve gerçekten oyle cokta memnunum
00 Yorumlakalıp sabun tabiki düş jeli kaygan kaygan yapıyor heryerimi tırnaklayasım geliyor.hacı şakirle kendimi hahamda gibi hissediyorum birde :)
00 Yorumla
+1 yılÖnceee sıcak su ile liflenceksin bol köpükle hacı sakirler... sonraaa duş jeli ilede miss gibi koku salcaksın ...ohhh...
00 Yorumlagüncellemeye cevap: evet öyleymiş. kullanmamamız gerekiyormuş...
02 Yorumla- +1 yıl
Eee bunu kim dinliyor o zman.ben duş jelini pazarlamada dha çok satış yapılsın die şampuanın ismini değiştirip piyasaya sürüldüğünden yanayım,yoksa şampuandan bi farkı yok bnce.,
beyaz sabun hacışakir güzel kokuyor duş jellerini sevemedim
00 YorumlaKırlangıç-Zeytinyağlı duş jeli. Sabun gibi birşey hatta soğuk havalarda donuyor ...
00 Yorumladus jeli watsonsun çileklisinden kullanıyorum ama arada beyaz sabun tabiki :)
00 Yorumlaben duş jeli kullanıyorum palmolive thermal spa.
12 Yorumlanorveçliye neutregena, türke hacı şakır :DD
00 Yorumladuş jeli cildi nemlendiriyo
diğerleri kurutuyo00 YorumlaDuş jeli :) vogue'dan başka tanımam.
00 Yorumlakesinlikle duş jeli...avonkiler fena değil...
10 Yorumladuş jeli bi de güzel kokuyosa tamamdır
01 Yorumla- +1 yıl
mesela? kızlar en çok hangi kokudan hoşlanır ki :)
Hacı şakir sonrası duş jeli
03 Yorumla- +1 yıl
benm en mantığıma yatan bu oluyo :),ama bazen hacı şakir yerine dove olabilirmi diyorum kendi kendime
- +1 yıl
anladım:)
dus jeli yada guzel kokulu bi sabun
00 Yorumlabende eskideyim hala hacı şakir
lavanta güzel00 Yorumlazeytın yağlı duş jeli ,
00 Yorumla
+1 yılduş jeli. özellikle avon
00 YorumlaTabiki duş jelii:D
02 Yorumla- +1 yıl
hangi tür peki;)
duş jeli kullanıyorum duru shine manyak kokuyor:))
00 YorumlaDuş jeli çikolatalı kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
01 Yorumla- +1 yıl
çeşit ve koku olarak hangisini seçersinz peki
Dus jeli
04 Yorumla- +1 yıl
çeşit ve koku olarak hangisini seçersinz peki?
- +1 yıl
hmm böle çok hayran kaldığınız kokusu güsel olan yemede yanında yat cinsinden flan varmı :D
Duş jeli
00 YorumlaDuş jeli.
00 YorumlaDuş jeli...
00 Yorumlavücut şampuanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarap sabunu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Duş jeli00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği